Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕναλλακτικές ΘεραπείεςAntistress ΘεραπείεςΠρέπει να ξέρετε να απολαμβάνετε το μασάζ

Πρέπει να ξέρετε να απολαμβάνετε το μασάζ

Πρέπει να ξέρετε να απολαμβάνετε το μασάζ. Απολαύστε τις ευεργετικές ιδιότητες του μασάζ με αιθέρια έλαια και αρώματα.

Υπάρχουν πολλά είδη μασάζ

Απλώς απολαύστε τα

  • Aroma oil massage:

Πρόκειται για μέθοδο χειρομάλαξης, που χρησιμοποιεί τις ευεργετικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων αρωματικών φυτών, για τη βελτίωση και τη διατήρηση της υγείας, της ομορφιάς και της διάθεσης.

  • Rejuvance:

Πρόκειται για μία μέθοδο χειρισμού των μυών του προσώπου που γίνεται με πιέσεις των δακτύλων σε όλη την επιφάνειά του, το τριχωτό της κεφαλής και το λαιμό. Έχει ως αποτέλεσμα να απελευθερώνει το συνδετικό ιστό, να συσφίγγει τους μυς και να τους απαλλάσσει από εντάσεις και μπλοκαρίσματα.

  • Μάλαξη κεφαλής:

Τα χέρια του θεραπευτή μέσω ειδικών χειρισμών, ανακουφίζουν από την συσσωρευμένη ένταση στο κεφάλι και τον αυχένα. Εξαιρετικό για περιπτώσεις άγχους ή αϋπνίας.

  • Ρεφλεξολογία:

Μέθοδος που στηρίζεται στην εφαρμογή ειδικών πιέσεων και μαλάξεων στα σημεία-κλειδιά που βρίσκονται στα πέλματα, στις παλάμες και στα αυτιά, οι οποίες προκαλούν ένα «αντανακλαστικό» ερέθισμα σε καθένα σημείο και όργανο του σώματος ξεχωριστά, με αποτέλεσμα την διέγερση του νευρικού και του αμυντικού συστήματος του οργανισμού.

  • Thai Foot Massage:

Εμπεριέχει στοιχεία από διάφορες τεχνικές μάλαξης και στοιχεία από τη γιόγκα. Όλα αυτά -μαζί με ιδιαίτερες κινήσεις- ενεργοποιούν τα εσωτερικά όργανα και αυτά με τη σειρά τους, βοηθούν να διατηρείτε η καλή κατάσταση της υγείας και της ευεξίας. Βοηθάει στη βαθιά χαλάρωση, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και ενεργοποιεί τα κέντρα στο σώμα που απευθύνονται στο σωματικό και στο νοητικό επίπεδο.

  • Sport oil massage:

Είναι ένα βαθύ είδος χειρομάλαξης, ειδικό για τραυματισμούς και κακώσεις που προέρχονται, συνήθως, κατά την διάρκεια της άθλησης. Οι ειδικές πιέσεις, οι τεχνικές και οι διατάσεις, προκαλούν διαστολή και ελαστικότητα στους συγκεκριμένους ιστούς.

  • Traditional Thai massage (north style):

Η τεχνική περιλαμβάνει διατάσεις που εξισορροπούν όλο το μυϊκό σύστημα. Είναι ιδανική για την αντιμετώπιση μυοσκελετικών και ψυχοσωματικών προβλημάτων. Περιλαμβάνει μαλάξεις και πιέσεις στους ταϊλανδικούς μεσημβρινούς (Sen), οι οποίες εξαγνίζουν και ξεμπλοκάρουν το λεπτοφυές ηλεκτροχημικό σύστημα του οργανισμού.

Τα καλύτερα βιολογικά λάδια για μασάζ και αρωματοθεραπέια

Πατήστε, εδώ, για να αγοράσετε ενυδατικά λάδια μασάζ και προϊόντα αρωματοθεραπείας

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 3-6.jpg

Διαβάστε, επίσης, παρόμοια άρθρα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Ποια είναι τα καλύτερα σημεία για μασάζ;

Μασάζ με βότσαλα

Πότε δεν πρέπει να κάνετε μασάζ

Το μασάζ για τους μυϊκούς πόνους

Μασάζ με φίδια

www.emedi.gr

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Παθήσεις προστάτη και κατώτερου ουροποιητικού συστήματος

Παθήσεις προστάτη και κατώτερου ουροποιητικού συστήματος. Οι πιο συχνές είναι η υπερπλασία προστάτη, η προστατίτιδα και ο καρκίνος προστάτη Γράφει η  Δρ Σάββη Μάλλιου Κριαρά  Ειδικός Παθολόγος-Ογκολόγος, MD,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ