Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑισθητική και υγείαΘέλετε να αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας;

Θέλετε να αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας;

Θέλετε να αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας; Τώρα θα μπορέσετε να το καταφέρετε με ασφαλή και γρήγορο τρόπο.

Θέλετε να αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας;

Ο D.r Gregg Homer, γιατρός- βιοχημικός της εταιρίας Stroma Medical στην California δημιούργησε τη Stroma, μια συσκευή λέιζερ με συγκεκριμένη συχνότητα, η οποία μπορεί να αλλάζει το καφέ χρώμα των ματιών σε μπλέ. Σύμφωνα με τον Dr. Gregg, το ειδικά σχεδιασμένο λέιζερ αλλάζει το χρώμα καταστρέφοντας την μελανίνη, που καλύπτει την ίριδα. Καθώς, η μελανίνη αποβάλλεται, μια διαδικασία που ολοκληρώνεται σε 2-3 εβδομάδες, αποκαλύπτεται η βάση του ματιού, που είναι μπλέ. Η διαδικασία είναι γρήγορη και ανώδυνη, αφού χρειάζεται μόλις 20’’ στο κάθε μάτι για να ολοκληρωθεί.

Όπως φαίνεται όμως, πολλοί είναι αυτοί, που αντιδρούν στη νέα αυτή αισθητική επέμβαση. Ο Dr. Mark Korolkiewicz, οφθαλμίατρος και κλινικός υπεύθυνος της Ultralase, της μεγαλύτερης εταιρίας που ειδικεύεται στη διόρθωση οφθαλμικών προβλημάτων με λέιζερ, υποστηρίζει ότι υπάρχουν θεμελιώδεις διαφορές μεταξύ της διαδικασίας λέιζερ Stroma και του λέιζερ, για διορθωτική χειρουργική επέμβαση ματιών. Η βασική διαφορά είναι ότι εάν το λέιζερ εισχωρήσει στο εσωτερικό του ματιού, μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη. Χρησιμοποιούμε το λέιζερ μόνο στον κερατοειδή, στην επιφάνεια του ματιού. Αυτή η νέα τεχνική έχει να κάνει με τη χρήση λέιζερ μέσα, στο εσωτερικό του ματιού.

Ο Dr. Gregg Homer, δημιουργός της συσκευής λέιζερ, που αλλάζει το χρώμα των ματιών, επιμένει, ωστόσο, ότι η συσκευή Stroma, στοχεύει μόνο το λεπτότερο στρώμα μελανίνης που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της ίριδας. Η τεχνική αυτή έχει εφαρμοστεί σε αρκετά άτομα, με επιτυχία και κανείς δεν είχε παρενέργειες.

Η νέα συσκευή έχει κυκλοφορήσει στην αγορά. Πρόκειται, για μία ιατρική ευρεσιτεχνία που ανήκει στον Dr.Gregg Homer.

Ωστόσο, η διαδικασία λέιζερ αλλαγής χρώματος Stroma δεν έχει ακόμη εγκριθεί από τον FDA για μαζική χρήση. Αν και η διαδικασία φαίνεται αρκετά απλή, εγείρει ερωτήματα σχετικά με τους πιθανούς κινδύνους.

Όποιος θελήσει, φυσικά, απαρνηθεί τα καφέ του μάτια για να αποκτήσει μπλέ, θα πρέπει να ξέρει ότι θα του κοστίσει λίγο ακριβά, αφού η επέμβαση κοστολογείται περίπου στα 5.000 δολάρια!

Διαβάστε, περισσότερα, πατώντας, εδώ, για το σύστημα λέιζερ Strōma που έχει σχεδιαστεί για να αποκαλύπτΤο σύστημα λέιζερ Strōma έχει σχεδιαστεί για να αποκαλύπτουν υποκείμενο φυσικό χρώματα ματιών.ει το υποκείμενο φυσικό χρώμα ματιών.

Τα καλύτερα βιολογικά σκευάσματα για τα μάτια σας

Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε τα καλύτερα σκευάσματα γα τα μάτια σας

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 6-1.jpg

Διαβάστε, επίσης, παρόμοια άρθρα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Είναι και αυτή μια θεραπεία για τα γκρίζα μαλλιά

Ιριδολογία

Έλαιο για τους μαύρους κύκλους στα μάτια

Μάτια που γερνούν

Τζελ για τα μάτια για τις ρυτίδες

Φροντίστε τα μάτια σας το καλοκαίρι

www.emedi.gr

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Κυστίτιδα

Κυστίτιδα. Πρόληψη και θεραπεία κυστίτιδας, που είναι η φλεγμονή της ουροδόχου κύστεως, με φυσικούς τρόπους Η κυστίτιδα είναι η φλεγμονή της ουροδόχου κύστης ή του...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ