Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΣεξ και υγείαΤο περπάτημα δείχνει το είδος του γυναικείου οργασμού

Το περπάτημα δείχνει το είδος του γυναικείου οργασμού

Το περπάτημα δείχνει το είδος του γυναικείου οργασμού. Πώς θα καταλάβετε τι οργασμό κάνει μια γυναίκα; Μα φυσικά από το περπάτημα.

Ο τρόπος που περπατάει μια γυναίκα δείχνει τι οργασμό  κάνει!

Μπορεί κάποιος να καταλάβει από τον τρόπο που περπατάει μια γυναίκα, τι είδους οργασμό έχει όταν κάνει σεξ; Μπορεί κάποιος να καταλάβει από τα βήματα της, εάν είναι “κλειτοριδική”, ή “κολπική”, ή πολυοργασμική;

Βέλγοι επιστήμονες ισχυρίζονται πως ναι. Το περπάτημα δείχνει το είδος του οργασμού. 

Επιστήμονες από το καθολικό Πανεπιστήμιο του Λούβεν στο Βέλγιο, έκαναν το εξής. Ρώτησαν ένα μεγάλο δείγμα γυναικών, τι είδους οργασμό έχουν. Το δείγμα το χώρισαν σε 2 κατηγορίες. Στις γυναίκες που έχουν κολπικό οργασμό και σε εκείνες που δεν έχουν κολπικό οργασμό, αλλά, άλλου είδους (π.χ. κλειτοριδικό). Στη συνέχεια βιντεοσκόπησαν το περπάτημα της κάθε γυναίκας του δείγματος. Τα βίντεο τα πρόβαλλαν σε μια ομάδα από ψυχολόγους και σεξολόγους, οι οποίοι φυσικά και δεν γνώριζαν τι είχε απαντήσει η κάθε γυναίκα για το είδος οργασμού που είχε. Τα αποτελέσματα ήταν σχεδόν απόλυτα.

Οι ειδικοί βρήκαν με σχετική ευκολία, ποιες γυναίκες είχαν κολπικό οργασμό, από τον τρόπο που περπατούσαν και όπως τόνισαν αργότερα, αυτό φαίνεται από το χαλάρωμα συγκεκριμένων μυών του σώματος, ενώ οι γυναίκες περπατάνε. Η σεξουαλική διείσδυση και ο οργασμός από αυτήν, αλλάζει τον τρόπο που η γυναίκα περπατά. Ανεπαίσθητα για τους πολλούς, αλλά, όχι για τους ειδικούς.

Η ανάλυση των ερευνητών έδειξε πως η μεγαλύτερη περιστροφή της λεκάνης και των σπονδύλων όταν περπατούν, καθώς και το μεγαλύτερο μήκος του δρασκελισμού είναι χαρακτηριστικά των γυναικών που έχουν κολπικό οργασμό. Συνήθως, στο βάδισμά τους διακρίνει κανείς περισσότερη «ρευστότητα», ενέργεια, αισθησιασμό, ελευθερία και απουσία πλαδαρών ή μπλοκαρισμένων μυών.

Τα κατάλληλα συμπληρώματα για την υγεία σας

Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε τα κατάλληλα συμπληρώματα για την υγεία σας

Διαβάστε, επίσης,

Πώς προτιμούν το πέος οι γυναίκες

Όταν κάποιος δεν ελέγχει τις σεξουαλικές του επιθυμίες

Χρήσιμες συμβουλές για τις ανοργασμικές γυναίκες

Πώς θα πετύχετε καλό συντονισμό στο σεξ

Τι είναι οργασμός

Σύνδρομο των ανήσυχων γεννητικών οργάνων

Συγκλονιστικό το σεξ την πρώτη φορά

Κόλπο για να πετύχετε ταυτόχρονο οργασμό

Αυνανισμός

Το χάπι που θα απογειώσει σεξουαλικά τις γυναίκες

www.emedi.gr

Print Friendly, PDF & Email
Προηγούμενο άρθροΟ τρόμος των μαθηματικών
Επόμενο άρθροΥδροκέφαλος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τα καλύτερα βότανα για την αϋπνία

Τα καλύτερα βότανα για την αϋπνία. Καλύτερος και πιο ξεκούραστος ύπνος με βότανα που εξασφαλίζουν και υγεία και ευεξία. Τα καλύτερα βότανα για την αϋπνία Να...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ