Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΈλληνες κουράγιο

Έλληνες κουράγιο

Η Ελληνική Αλήθεια δεν κρύβεται…

Έλληνες κουράγιο…

Περπάτησα ανάμεσα στις χορταριασμένες ξερολιθιές κι έσκυψα έκοψα ρίγανη και την έτριψα στα δάχτυλα κι έκλεισα τα μάτια κι ονειρεύτηκα την ελληνική θάλασσα και τα σοκάκια στα ελληνικά νησιά.

Οι Έλληνες είναι πεισματάρηδες, είναι πολυμήχανοι, είναι δουλευταράδες, είναι ευέλικτοι, αλλά ζουν σε μια πολιτεία που τρώει τα παιδιά της.

Ναι, είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες, αλλά δεν είμαστε περήφανοι να ζούμε και να εργαζόμαστε στην Ελλάδα. Γιατί; Γιατί δεν υπάρχει αξιοκρατία, γιατί για όλα φταίνε οι άλλοι, γιατί κι αν θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά δεν μας παρέχεται ένα όραμα.

Και θυμήθηκα τους Έλληνες προγόνους μας, τώρα που περνάμε κι εμείς δύσκολα. Οι άνθρωποι αυτοί έζησαν φτώχεια, πολέμους, ασθένειες αλλά τα κατάφεραν κι έμειναν όρθιοι μέχρι το τέλος.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται…

Άντε ξανά να λάμψει πάλι αυτή η χώρα. Ας δώσουμε για μια φορά ακόμη τον καλύτερό μας εαυτό κι ας πιούμε με καρτερία το πικρόν ποτήριον ώστε να ελαχιστοποιηθούν αι απώλειες.

Διαβάστε, επίσης,

Μήπως έχετε συνέχεια νεύρα;

Πώς αφανίζεται ένας λαός

Πόσο πίνουν οι Έλληνες

Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην υγεία

Οι επίλεκτοι

Οι Έλληνες της καχυποψίας

Μην φεύγετε από την Ελλάδα

100 λόγοι να είμαστε Έλληνες

Κουράγιο καλέ μου νοικοκύρη

www.emedi.gr

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Προηγούμενο άρθροΤι οφέλη μπορεί να έχετε από ένα φιλί
Επόμενο άρθροΠνιγμός
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Εγκεφαλικά τσιπ σε ανθρώπους

Εγκεφαλικά τσιπ σε ανθρώπους. Εγκεφαλικά εμφυτεύματα που θα επιτρέπουν στους ανορώπους να ελέγχουν συσκευές μέσω της σκέψης τους Το τσιπ εγκεφάλου Neuralink του Elon Musk Η...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ