Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΤι να κάνετε με τις ρυτίδες στο λαιμό

Τι να κάνετε με τις ρυτίδες στο λαιμό

Print Friendly, PDF & Email

Οι οριζόντιες γραμμές στο λαιμό που προδίδουν

Οι επαναλαμβανόμενες κινήσεις στις οποίες υποβάλλεται καθημερινά η περιοχή του λαιμού, η συνεχής τριβή με τα ρούχα και ο τρόπος που κοιμάται κάποιος δημιουργούν λεπτές γραμμές κατά πλάτος του λαιμού που γίνονται πιο έντονες και πιο βαθιές με το πέρασμα του χρόνου. Είναι ρυτίδες που προκαλούνται από την έντονη κινητικότητα και είναι αντίστοιχες με τις ρυτίδες έκφρασης του προσώπου


Πρόληψη πρόωρης εμφάνισης ρυτίδων λαιμού.

Χρησιμοποιείτε την κρέμα που χρησιμοποιείτε στο πρόσωπο και στο λαιμό. Εκτός από τις αντηλιακές κρέμες, αλλά και τισ συνθέσεις που περιέχουν ρετινόλη ή υαλουρονικό οξύ, τα σέρουμ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στην περιοχή του λαιμού σε συνδυασμό με την ειδική κρέμα για την περιοχή του λαιμού  και συντελούν σημαντικά στην απάλυνση του βάθους των ρυτίδων.

Επιπλέον, για την πρόληψη σημαντικό είναι να προσέχει κάποιος τη στάση του σώματος, αποφεύγοντας τη  σκυφτή πλάτη ή τους κυρτούς ώμους που ευνοούν την δημιουργία των ρυτίδων του λαιμού.

Για τις ρυτίδες του λαιμού εφαρμόζονται μεσοθεραπείες ή θεραπείες με εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος, που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των ρυτίδων.

Παραγγείλετε τον αποτελεσματικότερο ορό αντιγήρανσης EMEDI BIO πατώντας εδώ!!!

Διαβάστε, επίσης,

Το υαλουρονικό οξύ για τις ρυτίδες

Η φυσικότητα είναι το ζητούμενο

Ειδικές κρέμες προσώπου

Το δερματικό σύστημα

Αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου

www.emedi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Κροκέτες μπακαλιάρου με σαλάτα

Σπιτικές κροκέτες μπακαλιάρου με σαλάτα Νόστιμες κροκέτες μπακαλιάρου με σαλάτα ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ: Ο μπακαλιάρος είναι ένα τρόφιμο πλούσιο σε πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας, βιταμίνες (Α, D, K,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ