Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΤο υαλουρονικό οξύ για τις ρυτίδες

Το υαλουρονικό οξύ για τις ρυτίδες

Ρυτίδες και υαλουρονικό οξύ

 

Οι ρυτίδες στο πρόσωπο και το λαιμό, οι λεπτές γραμμές ή βαθιές «χαρακιές» στο δέρμα, σηματοδοτούν βλάβη στο δέρμα ή γήρανση.

Τα πρώτα αυτά σημάδια γίνονται πιο έντονα εξαιτίας της έκθεσης στον ήλιο, εξαιτίας παθήσεων του δέρματος, της νοοτροπίας ή των διατροφικών συνηθειών κάποιου.

Όταν κάνουμε έντονους μορφασμούς, όταν γελάμε ή όταν μιλάμε απλώς, όταν καπνίζουμε συστηματικά και πολύ ή όταν τρώμε χωρίς να προσέχουμε, βοηθάμε στην εκδήλωση ρυτίδων.

Tα τελευταία χρόνια κερδίζει όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη ανδρών και γυναικών που ενδιαφέρονται για την εμφάνισή τους εκτός από το botox, το υαλουρονικό οξύ. Πρόκειται για ανόργανη ουσία που δεν δημιουργεί καμία παρενέργεια από τη χρήση της και με την οποία, εκτός των άλλων, μπορούμε να διορθώσουμε μικρές ρυτίδες στην περιοχή γύρω από τα μάτια, να τονίσουμε τα ζυγωματικά και να τονίσουμε, έτσι, την αισθητική της περιοχής.

Το Υαλουρονικό Οξύ είναι ενέσιμο προϊόν, το οποίο χρησιμοποιείται για να γεμίσουμε ρυτίδες έκφρασης γύρω από το στόμα, το μεσόφρυο, γύρω από τα μάτια, για να διορθώσουμε σημάδια ή τυχόν δυσμορφίες στο πρόσωπο.

Η χρήση του είναι ευρέως διαδεδομένη, ενώ τα αποτελέσματα έχουν διάρκεια 10 έως 24 μήνες. Δεν έχουν αναφερθεί παρενέργειες μετά από μακροχρόνια εφαρμογή του, δεδομένου ότι δεν υπάρχει αλλεργία στην συγκεκριμένη ουσία.

Συχνά, χρησιμοποιούνται πυκνά διαλύματα υαλουρονικού οξέoς με διάφορες εμπορικές ονομασίες για να δώσουν όγκο στην περιοχή των ζυγωματικών, καθώς, επίσης και να τονίσουν τις γωνίες της κάτω γνάθου. Τα αποτελέσματα εδώ διαρκούν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που μπορεί να φτάσει τα 2 χρόνια.

Το υαλουρονικό οξύ διατίθεται σε διάφορες πυκνότητες, ώστε να είναι κατάλληλο για όλα τα είδη ρυτίδων.

Χρησιμοποιείται:

• στις λεπτές επιφανειακές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα

• στη διόρθωση βαθιών ρινοπαρειακών πτυχών και των ρυτίδων του γέλιου

• στη διόρθωση των ρυτίδων της γωνίας του στόματος

• στον τονισμό του περιγράμματος των χειλιών

• για την αντιμετώπιση των ρυτίδων του μετώπου και του μεσόφρυου

• για τη διαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου (μάγουλα, ζυγωματικά κ.λπ.).

Ενέσεις υαλουρονικού οξέος και Botox

Για να μπορέσουν να αποκατασταθούν οι ρυτίδες, τα τελευταία χρόνια έχουν υιοθετηθεί και χρησιμοποιούνται, ως εμφύτευμα γύρω από το στόμα ή στις γωνίες του, ενέσεις υαλουρονικού οξέος. Σε αυτές τις περιπτώσεις το οξύ χρησιμοποιείται για τις ρυτίδες που οφείλονται κυρίως στο κάπνισμα, στις ρινοπαρειακές αύλακες αλλά και για τον τονισμό του περιγράμματος των χειλιών.

Οι ενέσεις μπορεί να συνδυαστούν με Botox για τις ρυτίδες του μετώπου, του μεσοφρύου και γύρω από τα μάτια.

Η εμφύτευση του οξέος γίνεται με τη χρήση αναισθητικής κρέμας ή τοπικής αναισθησίας, διαρκεί 10 λεπτά και τα αποτελέσματα είναι αμέσως ευδιάκριτα.

Αμέσως μετά, δεν χρειάζεται καμία προστασία ή προφύλαξη. Στην περίπτωση που εμφανιστεί κάποιος μικρός ερεθισμός στην περιοχή της έγχυσης λόγω των ενέσεων, αυτός εξαφανίζεται σε μια έως δύο ημέρες. Ασφαλώς όμως “εξαφανίζεται” με μια απλή επάλειψη με make-up.

Στην περίπτωση των χειλιών το οίδημα μπορεί να κρατήσει λίγο περισσότερο.

Παραγγείλετε τον αποτελεσματικότερο ορό αντιγήρανσης EMEDI BIO πατώντας εδώ!!!

Διαβάστε, επίσης,

Προθέσεις πέους και πεοπλαστική

Μήπως τρίζουν οι αρθρώσεις σας;

Κυστεοουρητηρική παλινδρόμηση

Πώς παράγεται το αίμα

Η φυσικότητα είναι το ζητούμενο

Ειδικές κρέμες προσώπου

Το δερματικό σύστημα

Αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου

www.emedi.gr

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Εγκεφαλικά τσιπ σε ανθρώπους

Εγκεφαλικά τσιπ σε ανθρώπους. Εγκεφαλικά εμφυτεύματα που θα επιτρέπουν στους ανορώπους να ελέγχουν συσκευές μέσω της σκέψης τους Το τσιπ εγκεφάλου Neuralink του Elon Musk Η...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ