Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022
ΑρχικήΣεξ και υγείαΤι σημαίνει για τη σεξουαλική σας ζωή το αγαπημένο σας χρώμα

Τι σημαίνει για τη σεξουαλική σας ζωή το αγαπημένο σας χρώμα

Σεξ και χρώματα

Τι σημαίνει για τη σεξουαλική σας ζωή το αγαπημένο σας χρώμα…

-Αν το αγαπημένο σας χρώμα είναι το ροζ…

Ως επί το πλείστον είναι κυρίως γυναικείο χρώμα.  Το ροζ ταυτίζεται με τα κοριτσάκια. Αν σας αρέσει το ροζ εν γνώσει σας αρέσει να προκαλείτε μόνο και μόνο για να κολακεύσετε το εγώ σας. Έχετε ταλέντο στο φλερτ, αλλά δεν είστε διαθέσιμοι ούτε για το κρεβάτι, αλλά ούτε και για σοβαρή σχέση. Είστε ανώριμοι σεξουαλικά και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η αυτοϊκανοποίηση. Συνήθως ερεθίζετε τους άλλους και τους αφήνετε στα κρύα του λουτρού.

-Αν το αγαπημένο σας χρώμα είναι μωβ…

Κι εσείς επικεντρώνεστε στον εαυτό σας. Είστε δυναμικοί και ανεξάρτητοι από τη φύση σας και περνάτε τον παρτενέρ ή την παρτενέρ από ψιλό κόσκινο, για να σιγουρευτείτε ότι αξίζει. Αν πειστείτε, γίνεστε πιστοί.

-Αν το αγαπημένο σας χρώμα είναι το κίτρινο…

Σπάνια κάνετε την πρώτη κίνηση και περιμένετε από τον άλλο να κάνει το πρώτο βήμα. Όταν βρίσκετε επιτέλους σύντροφο σας ενδιαφέρει μόνο η ευχαρίστηση του άλλου. Έχετε πολλές σεξουαλικές αναστολές και είστε συγκρατημένοι και παθητικοί στο κρεβάτι.

-Αν το αγαπημένο σας χρώμα είναι το πορτοκαλί…

Είστε πολύ εκδηλωτικοί στο σεξ, απογειώνετε την λίμπιντο του ή της συντρόφου σας και ικανοποιείτε όλες τις φαντασιώσεις… Κάθε συνεύρεση είναι ευχάριστη… Ίσως παραείστε εκδηλωτικοί, γιατί θέλετε να κλέβετε την παράσταση και μερικές φορές προσποιείστε για να διατηρείτε το ηθικό του άλλου ακμαίο.

-Αν το αγαπημένο σας χρώμα είναι το μπλε…

Το μπλε ταυτίζεται με τα αγοράκια… Είστε ο ή η σύντροφος που ο καθένας θέλει δίπλα του. Είστε ευαίσθητοι, αφοσιωμένοι, θερμόαιμοι και ξέρετε να γοητεύετε και να ικανοποιείτε. Βγάζετε το πάθος σας και κάνετε όλες τις αμαρτωλές σκέψεις πραγματικότητα.

-Αν το αγαπημένο σας χρώμα είναι το λευκό…

Είστε συντηρητικοί στο κρεβάτι. Έχετε οπισθοδρομικές απόψεις και ενδίδετε μόνο για να έχετε σύντροφο. Έχετε στο ιστορικό σας λίγους ερωτικούς συντρόφους και δεν γνωρίζετε ιδιαίτερα κόλπα στο σεξ.

-Αν το αγαπημένο σας χρώμα είναι το μαύρο…

Ερεθίζεστε μόνο από ακραίες καταστάσεις στο σεξ. Έχετε σαδομαζοχιστικές τάσεις και κινείστε στην σκοτεινή πλευρά του έρωτα. Δύσκολα βρίσκεται κατάλληλος  κατάλληλη παρτενέρ γιατί είτε θα σας παρεξηγήσει είτε θα θεωρήσετε τον άλλο ντεμοντέ.

-Αν το αγαπημένο σας χρώμα είναι το πράσινο…

Είστε αφοσιωμένοι κι ευαίσθητοι. Είστε αθώοι και τρυφεροί, αλλά δυστυχώς αδιάφοροι στο κρεβάτι.

-Αν το αγαπημένο σας χρώμα είναι το κόκκινο…

Δεν έχετε κανένα ταμπού στο σεξ. Ενδιαφέρεστε πολύ για την ηδονή. Τρελαίνετε τους άλλους στο κρεβάτι και κάνετε όλες τις φαντασιώσεις πραγματικότητα.

-Αν το αγαπημένο σας χρώμα είναι το γκρι…

Το σεξ δεν σας ενδιαφέρει καθόλου. Το θεωρείτε αγγαρεία και το χρησιμοποιείτε μόνο για αναπαραγωγή. Το θεωρείτε χαμένο χρόνο. Το σεξ γίνεται το πολύ μια φορά το μήνα και άντε να ξεμπερδεύουμε.

-Αν το αγαπημένο σας χρώμα είναι το καφέ…

Είστε ευαίσθητοι και τρυφεροί, λειτουργείτε συναισθηματικά και θεωρείτε το φλερτ πριν το σεξ απαραίτητο. Αν υπάρξει χημεία και καλή επικοινωνία και ασφάλεια μπορεί να εκφράσετε την σεξουαλικότητά σας. Διαφορετικά είστε κουμπωμένοι και συνεσταλμένοι.

Λοιπόν, πριν λοιπόν βρεθείτε στο κρεβάτι με κάποιον ή με κάποια ρωτήστε ποιο είναι το αγαπημένο του ή της χρώμα και προχωρήστε στο επόμενο στάδιο ή βάλτε το στα πόδια…

Διαβάστε, επίσης,

Το πράσινο χρώμα και οι θεραπευτικές του ιδιότητες

Πώς θεραπεύει το μπλε χρώμα

Πώς θεραπεύει το κόκκινο χρώμα

Πώς θεραπεύει το κίτρινο χρώμα

Φωτοθεραπεία με χρώματα

Τι χρώματα πρέπει να έχει το γραφείο μας;

Ποια χρώματα προτιμούν οι γυναίκες και ποια οι άνδρες

Χρωμοβελονισμός

www.emedi.gr

 

 

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ