Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΙατρικά ΝέαΔύσκολες εποχές και για επιτυχία και για ευτυχία

Δύσκολες εποχές και για επιτυχία και για ευτυχία

Τα πράγματα είναι πραγματικά μπερδεμένα…

 

Σίγουρα δεν είστε οι μόνοι για την οποίους όλα είναι τώρα δύσκολα κι όχι μόνο εξαιτίας της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Είναι γεγονός ότι κανείς δεν είναι σε θέση να ελέγξει τις κοινωνικοοικονομικές και πολιτικές εξελίξεις ή όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στην καθημερινότητά του.

Παρ’ όλα αυτά, μπορείτε να προσπαθήσετε να προσαρμοστείτε και τελικά, να αντιμετωπίσετε με επιτυχία διάφορες καταστάσεις και συγκυρίες οι οποίες, αρχικά, σας φαίνονται αξεπέραστες.

Τα πράγματα είναι πραγματικά μπερδεμένα.

Από τη μία η επιτυχία μας κάνει ευτυχισμένους. Από την άλλη ο τρόπος για να πετύχουμε στην προσωπική, αλλά και στην επαγγελματική μας ζωή είναι να είμαστε ευτυχισμένοι.

Τα άτομα που αισθάνονται ευτυχισμένα είναι προδιατεθειμένα να ψάχνουν και να αναλαμβάνουν να διεκπεραιώσουν καινούριους στόχους στη ζωή και αυτό ενισχύει τα θετικά συναισθήματα.

Οι χρονίως ευτυχισμένοι άνθρωποι είναι περισσότερο επιτυχημένοι σε πολλούς τομείς, νιώθουν περισσότερα θετικά συναισθήματα και αυτό βοηθά να έχουν αυτοπεποίθηση, να είναι δραστήριοι, αισιόδοξοι και πιο κοινωνικοί.

Η εποχή δεν μας βοηθάει να είμαστε ευτυχισμένοι, άρα αν δεν αλλάξει η κατάσταση οι πιθανότητες για επιτυχία μειώνονται σημαντικά.

Η ευτυχία πράγματι οδηγεί σε συμπεριφορές που προάγουν επιτυχία στην εργασία, την υγεία και τις σχέσεις, ενώ η δυστυχία που νιώθουμε τα τελευταία χρόνια οδηγεί σε συμπεριφορές που προάγουν στασιμότητα και ανασφάλεια στην εργασία, την υγεία και τις σχέσεις.

Η ευτυχία δεν είναι βέβαια ο μοναδικός δρόμος για την επιτυχία, αφού συμβάλλουν και άλλοι παράγοντες, όπως η νοημοσύνη, η οικογένεια, η σωματική υγεία και η αρτιότητα των γνώσεων. Γι’ αυτό, αν αυτή την εποχή θέλουμε να πετύχουμε, καλύτερα να ποντάρουμε σε αυτά.

Με την εσωτερική διεργασία με τον ίδιο μας τον εαυτό, τις σκέψεις μας, τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και τους άλλους και τις δύσκολες καταστάσεις που περνάμε, θα πολεμήσουμε να φέρουμε αυτή την ευτυχία που θα μας οδηγήσει στην επιτυχία.

by PREDICT

Διαβάστε, επίσης,

Χειρομαντεία

Το καλοκαίρι είναι δικό σας

Κάντε μια καινούρια αρχή

Σπουδαίοι άνθρωποι, αλλά…

Όλα τα παράδοξα μαζί

Πόσο ευτυχισμένοι πρέπει να είμαστε;

Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην υγεία

Κάντε μόνο θετικές σκέψεις

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του να είσαι ζωντανός και να ζεις αληθινά

Σοφές συμβουλές

Αλλάξτε τον τρόπο που σκέφτεστε

H ζωή είναι όμορφη αν την κάνεις εσύ όμορφη

Μάθημα ζωής

Εσείς πόσο ευτυχισμένοι είστε;

Δώστε φροντίδα και πάρτε ευτυχία

Ο δρόμος της αλήθειας

Μάθετε να επιμένετε

Το χάσμα αυτοπεποίθησης

Σε τι κατάσταση βρίσκονται οι Έλληνες το 2014

Η ανισότητα στην υγεία

Συνειδητοποίηση ή βράσιμο

Έτσι έρχεται η ανάπτυξη

Φέτος οι διακοπές είναι διακοπές κρίσης

Η φιλοδοξία αντίδοτο στην οικονομική κρίση

Είναι υπόθεση προσωπική η προστασία της δημόσιας υγείας

Εσάς πώς πάει η δουλειά σας;

Πώς αφανίζεται ένας λαός

www.emedi.gr

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Κρέμα βρώμης με καραμελωμένο αχλάδι

Κρέμα βρώμης με καραμελωμένο αχλάδι. Κρέμα βρώμης με γάλα αμυγδάλου, καραμελωμένο αχλάδι, αμύγδαλο φιλέ, κανέλα και σιρόπι σφενδάμου Κρέμα βρώμης με καραμελωμένο αχλάδι ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ 1...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ