Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΑναλγητική κρέμα

Αναλγητική κρέμα

Aναλγητική κρέμα για τους μώλωπες και τα διαστρέμματα

 

 

 

 

Αντιμετωπίστε τους μώλωπες, τα διαστρέμματα, τις εξαρθρώσεις, τη φλεβίτιδα, τους ρευματικούς πόνους, τα τσιμπήματα, τις φλεγμονές του στόματος και τους μικροτραυματισμούς με μια φυσική αναλγητική κρέμα.

Η αναλγητική αυτή κρέμα έχει ως κύριο συστατικό της το βάμμα άρνικας ή αρνικής, που έχει αντισηπτικές και αναλγητικές ιδιότητες. Τα άλλα συστατικά της κρέμας ο απήγανος και το θυμάρι είναι αντιφλεγμονώδη και βοηθούν και στην υποχώρηση των δερματικών φλεγμονών.

Να μην την χρησιμοποιείτε σε ανοιχτές πληγές και να μην βάζετε μεγαλύτερη ποσότητα άρνικας, γιατί μπορεί να προκαλέσει έκζεμα και νέκρωση του δέρματος. Επίσης, η άρνικα δεν ενδείκνυται για εσωτερική χρήση.


Μείγμα βοτάνων EMEDI BIO για μώλωπες και διαστρέμματα για εξωτερική χρήση

Περιέχει Humulus, άρνικας, απήγανο και έλαιο θυμαριού

Την κρέμα θα την διατηρήσετε στα γυάλινα μικρά βάζα.

Με αυτήν κάνετε επάλειψη δυο φορές την ημέρα στις πονεμένες περιοχές.

  BIO

Μείγμα βοτάνων EMEDI BIO για τους μώλωπες, τα διαστρέμματα, τις εξαρθρώσεις, τη φλεβίτιδα, τους ρευματικούς πόνους, τα τσιμπήματα, τις φλεγμονές του στόματος και τους μικροτραυματισμούς, για εξωτερική χήση

Είναι ένα μείγμα βοτάνων πολύ αποτελεσματικό για τους μώλωπες, τα διαστρέμματα, τις εξαρθρώσεις, τη φλεβίτιδα, τους ρευματικούς πόνους, τα τσιμπήματα, τις φλεγμονές του στόματος και τους μικροτραυματισμούς

Να τοποθετείτε, εξωτερικά, το μείγμα βοτάνων EMEDI BIO για τους μώλωπες, τα διαστρέμματα, τις εξαρθρώσεις, τη φλεβίτιδα, τους ρευματικούς πόνους, τα τσιμπήματα, τις φλεγμονές του στόματος και τους μικροτραυματισμούς, 2 φορές την ημέρα στις πονεμένες περιοχές. Η δοσολογία μεταβάλλεται ανάλογα με την βαρύτητα του προβλήματος.

Σε χρήση νέας αλοιφής, συνιστάται να κάνετε ένα ‘mini-patch test’ με την εφαρμογή της ουσίας στον έσω αγκώνα ή στον καρπό για 24 ώρες και την παρατήρηση για τυχόν αντιδράσεις.

Να διατηρείτε την αλοιφή στα αποστειρωμένα, γυάλινα βάζα, που είναι αδιαφανή που κλείνουν ερμητικά.

Να την καταναλώνετε πριν την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξεως.

Να χρησιμοποιείτε μόνο πιστοποιημένα βιολογικά βότανα που δεν έχουν φυτοφάρμακα και χημικά.

Επικοινωνήστε με την  EMEDI για να σας  προμηθεύσουμε με το χειροποίητο μείγμα βοτάνων για τους μώλωπες, τα διαστρέμματα, τις εξαρθρώσεις, τη φλεβίτιδα, τους ρευματικούς πόνους, τα τσιμπήματα, τις φλεγμονές του στόματος και τους μικροτραυματισμούς (00306974639366).

Να την διατηρείτε σε δροσερό μέρος και να την κλείνετε αεροστεγώς.

Ζητήστε από την EMEDI να σας παρασκευάζει τις εξατομικευμένες, βιολογικές, θεραπευτικές αλοιφές βοτάνων, ανάλογα με τα προβλήματα υγείας που έχετε.

Μπορείτε να μας στείλετε και το ατομικό ιατρικό ιστορικό σας.

  BIO

Διαβάστε, επίσης,

Άρνικα

Ψύξη

Διάστρεμμα αστραγάλου

Βότανα για τους μώλωπες

Απήγανος

www.emedi.gr

Προηγούμενο άρθροΛοσιόν για την τριχόπτωση
Επόμενο άρθροΗ βελανιδιά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Κροκέτες μπακαλιάρου με σαλάτα

Σπιτικές κροκέτες μπακαλιάρου με σαλάτα Νόστιμες κροκέτες μπακαλιάρου με σαλάτα ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ: Ο μπακαλιάρος είναι ένα τρόφιμο πλούσιο σε πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας, βιταμίνες (Α, D, K,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ