Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022
ΑρχικήΕναλλακτικές ΘεραπείεςΒόταναΤσάι για την καλή υγεία της μήτρας

Τσάι για την καλή υγεία της μήτρας

Μασάζ στην μήτρα κι ένα τσάι για τόνωση της πυέλου της γυναίκας

 

 

 

 

Το μασάζ στη μήτρα από χειροπράκτες θεραπευτές έχει σαν στόχο την ευθυγράμμισή της…

Το μασάζ στη μήτρα τονώνει και χαλαρώνει τους μυς της μήτρας και βοηθάει στη διατήρηση της ισορροπίας του αναπαραγωγικού συστήματος.

Η γέννα, οι τραυματισμοί στη μέση και στην πλάτη, οι τραυματικές και σεξουαλικές εμπειρίες, το σήκωμα και το τέντωμα του σώματος και οι μακροχρόνιες επιδράσεις που έχει το άγχος του σύγχρονου τρόπου ζωής. ενδέχεται να μετατοπίσουν προς τα κάτω τη μήτρα μιας γυναίκας κι έτσι χάνεται η ευθυγράμμισή της με τη λεκάνη.

Η πρόπτωση της μήτρας έχει σα συνέπεια την ανεπαρκή κυκλοφορία του αίματος, την περιορισμένη λεμφατική αποσυμφόρηση και τη γενικότερη συμφόρηση στην πυελική περιοχή.

Το μασάζ στην περιοχή της μήτρας βοηθάει στην ευθυγράμμισή της μήτρας και των μυών της.

Η τεχνική αυτή του μασάζ στην περιοχή της μήτρας, η οποία προέρχεται από τους Μάγια, εξασθενεί τη βασική αιτία ενοχλήσεων των γυναικών, δηλαδή μια μήτρα που έχει υποστεί συμφόρηση, προλαμβάνοντας έτσι την μετατροπή κάποιων συμπτωμάτων σε χρόνιες ασθένειες.


Το τσάι EMEDI BIO για την καλή υγεία της μήτρας, για την πρόπτωση της μήτρας και για την ισορροπία του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος 

Περιέχει τσουκνίδα, βελανιδιάς, αλχεμίλα, νιφάδες βρώμης, φραμπουάζ, δυόσμο.

Πίνετε 3 φλιτζάνια ημερησίως σε συνδυασμό με μασάζ στην περιοχή της μήτρας.

  BIO

Μείγμα βοτάνων EMEDI BIO για την καλή υγεία της μήτρας, για την πρόπτωση της μήτρας και την ισορροπία του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος

Είναι αποτελεσματικό μείγμα βοτάνων για την καλή ην καλή υγεία της μήτρας, για την πρόπτωση της μήτρας και την ισορροπία του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος

Να πίνετε το τσάι με το μείγμα βοτάνων EMEDI BIO για την καλή υγεία της μήτρας και την ισορροπία του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος 3 φορές ημερησίως σε συνδυασμό με μασάζ στην περιοχή της μήτρας.

Η δοσολογία μεταβάλλεται ανάλογα με την βαρύτητα της νόσου.

Διατηρήστε το μείγμα αποξηραμένων βοτάνων στο αποστειρωμένα βάζα,που είναι αδιαφανή που κλείνουν ερμητικά.

Να χρησιμοποιείτε μόνο πιστοποιημένα βιολογικά βότανα που δεν έχουν φυτοφάρμακα και χημικά.

Επικοινωνήστε με την  EMEDI για να σας  προμηθεύσουμε με το αποτελεσματικότερο χειροποίητο μείγμα βοτάνων σε αφέψημα για την καλή υγεία της μήτρας, για την πρόπτωση της μήτρας και την ισορροπία του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος 3 φορές ημερησίως σε συνδυασμό με μασάζ στην περιοχή της μήτρας. (00306974639366).

Να το διατηρείτε σε δροσερό μέρος και να το κλείνετε αεροστεγώς.

Ζητήστε από την EMEDI να σας παρασκευάζει τα εξατομικευμένα, βιολογικά, θεραπευτικά μείγματα βοτάνων, ανάλογα με τα προβλήματα υγείας που έχετε.

Μπορείτε να μας στείλετε και το ατομικό ιατρικό ιστορικό σας.

  BIO

Διαβάστε, επίσης,

Τσουκνίδα

Τριγωνέλλα η ελληνική

Ενδομήτριες συμφύσεις

Προσυμπτωματικός έλεγχος για γυναικολογικό καρκίνο

Προσυμπτωματικός έλεγχος για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας

Κυστεοκήλη

Ακράτεια ούρων

Η βελανιδιά

Ρόφημα για τη γυναικεία υπογονιμότητα

www.emedi.gr

Προηγούμενο άρθροΤα μηνύματα του έρωτα
Επόμενο άρθροΙώδιο και εγκυμοσύνη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Κροκέτες μπακαλιάρου με σαλάτα

Σπιτικές κροκέτες μπακαλιάρου με σαλάτα Νόστιμες κροκέτες μπακαλιάρου με σαλάτα ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ: Ο μπακαλιάρος είναι ένα τρόφιμο πλούσιο σε πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας, βιταμίνες (Α, D, K,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ