Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022
ΑρχικήΣεξ και υγείαΑπολαυστικό σεξ με φωνές

Απολαυστικό σεξ με φωνές

Print Friendly, PDF & Email

Για όσους απολαμβάνουν το σεξ φωνάζοντας

Τα ζευγάρια που φωνάζουν πολύ στην κρεβατοκάμαρα, κατά κανόνα θεωρείται πως προσποιούνται…

Μία νέα μελέτη, όμως, υποδηλώνει ότι μάλλον απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ.

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Ληντς ανακάλυψαν ότι υπάρχει άμεση συσχέτιση ανάμεσα στην έκφραση της απόλαυσης και την έντασή της. Σύμφωνα με τη μελέτη, οι γυναίκες αντιδρούν καλύτερα στο σεξ όταν ο σύντροφός τους εκφράζει ηχηρά την ικανοποίησή του από την ερωτική πράξη, ίσως… γιατί νιώθουν πως αποδίδουν καλά στο σεξ και οι προσπάθειές τους τυγχάνουν αποδοχής από αυτόν. Οι, δε, άντρες επίσης φαίνεται πως απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ, όταν η σύντροφός τους μιλάει και φωνάζει στο σεξ.

Οι ερευνητές ζήτησαν από 71 γυναίκες, ηλικίας 18 έως 48 ετών, να αναφέρουν πόση φασαρία κάνουν στη διάρκεια του σεξ και σε ποιο ακριβώς στάδιό του. Οι γυναίκες ανέφεραν ότι είναι πιο θορυβώδεις ακριβώς πριν και στη διάρκεια του οργασμού του συντρόφου τους, με τα δύο τρίτα από αυτές να λένε πως οι φωνές τους βοηθούν τον σύντροφό τους να έρχεται σε κορύφωση.

Όπως γράφουν οι ερευνητές στην επιθεώρηση Archives of Sexual Behaviour, οι περισσότερες γυναίκες (το 92%) εκτιμούν ότι οι φωνές τους λειτουργούν ως επιβράβευση των επιδόσεων του συντρόφου τους, με αποτέλεσμα να τονώνεται η αυτοεκτίμησή του και έτσι οι επιδόσεις του στο κρεβάτι.

Σε κάθε περίπτωση, οι γυναίκες φαίνεται είναι πολύ πιο ηχηρές στο κρεβάτι απ’ όσο οι άνδρες…

Μία πιθανή εξήγηση για την αυξημένη φωνητική έκφραση της απόλαυσης στις γυναίκες κρύβεται στην ανατομία τους: τα νεύρα στην κλειτορίδα είναι πολύ περισσότερα απ’ ό,τι κοντά στο πέος, με αποτέλεσμα οι γυναίκες να νιώθουν πιο έντονα τον οργασμό.

Διαβάστε, επίσης,

Κάντε συχνά σεξ

Τα είδη του σεξ

Γιατί όσοι έχουν ψηλή πίεση πρέπει να κάνουν πολύ σεξ

Πώς να απολαύσετε το σεξ;

Αυτό είναι το καλύτερο σεξ

Το σεξ γυμνάζει την καρδιά

More sex please

Οι πιο σεξουαλικές γυναίκες

Μυστικά για πρόστυχο σεξ

Κόλπο για σεξουαλική ανανέωση

Μυστικά για πρόστυχο σεξ

www.emedi.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Κροκέτες μπακαλιάρου με σαλάτα

Σπιτικές κροκέτες μπακαλιάρου με σαλάτα Νόστιμες κροκέτες μπακαλιάρου με σαλάτα ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ: Ο μπακαλιάρος είναι ένα τρόφιμο πλούσιο σε πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας, βιταμίνες (Α, D, K,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ