Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023
Αρχική4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εταιρείας Ιατρικών Σπουδών
Array

4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εταιρείας Ιατρικών Σπουδών

27-29 Νοεμβρίου 2014, στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα 

 

4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εταιρείας Ιατρικών Σπουδών

“Τι νεότερο στην Ιατρική”

Θα πραγματοποιηθεί στις 27-29 Νοεμβρίου 2014, στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα και έχει ως βασικό θέμα

«Πώς η τεχνολογική εξέλιξη αναδομεί την ιατρική φροντίδα».

Η πανελλαδικής εμβέλειας αυτή επιστημονική εκδήλωση αποτελεί τη μετεξέλιξη των γνωστών σε όλους και καθιερωμένων από το 1986 ετήσιων ημερίδων με ανάλογο τίτλο και θέμα «Τι νεότερο στην Ιατρική» που αποτέλεσε ένα θεσμό για τα επιστημονικά δρώμενα της χώρας μας. 

Ιδιαίτερα εφέτος, στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο, στο πλαίσιο του προβληματισμού «Πώς η τεχνολογική εξέλιξη αναδομεί την ιατρική φροντίδα», η θεματολογία περιλαμβάνει αναφορές για τα νέα φάρμακα και τη βελτίωση που επιφέρουν στη θεραπεία, για τις νέες τεχνολογίες στη διαγνωστική και θεραπευτική φαρέτρα, για την οργάνωση και χρηματοδότηση των Συστημάτων Υγείας και τη διαχείριση της ιατρικής πληροφορίας, αλλά και το οξυνόμενο πρόβλημα της ιατρικής αστικής ευθύνης, που από κοινού έχουν ως αποτέλεσμα δομικές μεταβολές του όλου συστήματος παροχής ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας στη χώρα μας.

Η Εταιρεία Ιατρικών Σπουδών αποτελεί μία από τις εγκυρότερες και παλαιότερες επιστημονικές ιατρικές εταιρείες της χώρας (ιδρύθηκε το 1960 από το Σώμα Ελλήνων Υφηγητών Ιατρικής) και η συμβολή της στην πρόοδο της ιατρικής επιστήμης αλλά και στην εκπαίδευση και επιμόρφωση γενεών ιατρών υπήρξε καθοριστική.

Πληροφορίες για το συνέδριο (πρόγραμμα, ομιλητές, επιστημονική επιτροπή, κλπ) μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα www.iatrikes-spoudes.gr.

www.emedi.gr

 

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Smoothie με μάνγκο

Smoothie με μάνγκο. Smoothie υγιεινό με μέλι, μάνγκο, ανανά, φράουλα, passion fruit και εναλλακτικό γάλα αμυγδάλου Smoothie με μέλι, μάνγκο, ανανά, φράουλες, passion fruit και...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ