Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗ θεραπεία του καρκίνου υπόθεση όλων μας
Array

Η θεραπεία του καρκίνου υπόθεση όλων μας

12 έως 14  Δεκεμβρίου 2014, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, στη Θεσσαλονίκη

 

Επιστημονική Εκδήλωση με θέμα «Η θεραπεία του καρκίνου … υπόθεση όλων μας» που θα πραγματοποιηθεί από 12 έως 14  Δεκεμβρίου 2014, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, στη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Ογκολογική Κλινική του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Εκπαίδευσης  και την Επιστημονική Ένωση Υγειονομικών Προερχομένων εκ των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η εξέλιξη των διαγνωστικών μεθόδων, η βελτίωση των χειρουργικών τεχνικών και η ανάπτυξη νέων φαρμάκων και συνδυασμών, παράλληλα με τη ραγδαία πρόοδο στον τομέα της μοριακής βιολογίας και της γενετικής, καθιστούν επιτακτική την διαρκή επιμόρφωση όλων όσων αντιμετωπίζουν ασθενείς που πάσχουν από νεοπλασματικά νοσήματα.

Ο αγώνας κατά του καρκίνου είναι υπόθεση που μας αφορά όλους. 

Ένας αγώνας που απαιτεί την κινητοποίηση και ενεργό συμμετοχή των γιατρών όλων των ειδικοτήτων, των νοσηλευτών, των ειδικών θεραπευτών που ασχολούνται με την ανακουφιστική και υποστηρικτική αγωγή, των εκπαιδευμένων εθελοντών και όλων εκείνων που καθημερινά αγωνίζονται για την επιβίωση και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών με καρκίνο.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι Δωρεάν και θα χορηγηθούν 15 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στην εκδήλωση μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.globalevents.gr

www.emedi.gr

 

 

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Αιθέριο έλαιο γωλθέρια

Αιθέριο έλαιο γωλθέρια. Το αιθέριο έλαιο γωλθερίας έχει ισχυρή αναλγητική και μυοχαλαρωτική δράση και χρησιμοποιείται και στον αθλητισμό. Το αιθέριο έλαιο γωλθέρια ή γωλθερία ή...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ