Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑισθητική και υγείαΑποκτήστε φυσικές μακριές βλεφαρίδες

Αποκτήστε φυσικές μακριές βλεφαρίδες

Eyelash extension

Γράφει

η Ζωή Διακουμέα

Oι βλεφαρίδες μας έχουν χαρακτήρα

Η αλήθεια είναι πως όσο και να προσπαθούμε να κρύψουμε την κούραση της ημέρας ή ένα βαρύ συναίσθημα από το πρόσωπό μας σύντομα θα προδoθούμε από τα μάτια μας.

Χωρίς αμφιβολία, τα μάτια μας είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας και όσο πιο ανάλαφρη και γοητευτική η περιοχή των ματιών τόσο πιο λαμπερός είναι και ο ..καθρέφτης μας.

Την εφαρμογή της επιμήκυνσης βλεφαρίδων -eyelash extension- την συναντήσαμε στην Ελλάδα τα τελευταία 8 χρόνια. Από τότε όλο και περισσότερες γυναίκες ανακαλύπτουν τα πλεονεκτήματα της μεθόδου αυτής.

Η εφαρμογή γίνεται από ειδικά εκπαιδευμένους-ες τεχνίτες-ες και μόνο. Η διάρκεια της εφαρμογής είναι περίπου 2 ώρες όπου μεταξένιες τρίχες βλεφαρίδων σε διάφορα μεγέθη ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες κάθε ματιού εφάπτονται με την ειδική χειρουργική κόλλα στη φυσική βλεφαρίδα και σε απόσταση 2 χιλιοστών από το δέρμα. Συνολικά και στα δύο μάτια τοποθετούνται περίπου 120-200 βλεφαρίδες.

Η συντήρηση των βλεφαρίδων γίνεται περίπου κάθε 3 εβδομάδες όπου επανατοποθετούνται όσες βλεφαρίδες έχουμε χάσει λόγω του φυσικού κύκλου ζωής των βλεφαρίδων μας. Χάνουμε περίπου το 1/3 των βλεφαρίδων μας κάθε μήνα και ξαναγεννιούνται νέες βλεφαρίδες (baby lashes). κάθε φορά λοιπόν συμπληρώνουμε ώστε να εχουμε το επιθυμητό μας αποτέλεσμα, όμορφα ξεκούραστα μάτια.

Η νέα τάση της τοποθέτησης των βλεφαρίδων εξελίσσεται συνεχώς και έχει όλο και περισσότερη ανταπόκριση.

Δοκιμάστε να το διαπιστώσετε και θα εξοικονομήσετε χρόνο από το καθημερινό σας μακιγιάζ, καθώς δε θα χρειάζεται πια να χρησιμοποιείτε καθόλου mascara.

Σε συνδυασμό με μάσκαρα το αποτέλεσμα, όμως είναι εκπληκτικό.

Καλό είναι να χρησιμοποιείται ντεμακιγιάζ χωρίς έλαια και ειδικό λάδι ενδυνάμωσης των βλεφαρίδων, και σταθεροποίησης της χειρουργικής κόλλας.

Η σελίδα Eyelash extension 

Η επαφή με τη Ζωή Διακουμέα

Οι υπηρεσίες μας

Διαβάστε, επίσης,

Όλα τα κόλπα για να φαίνονται τα μάτια σας μεγαλύτερα

Η δάφνη

Η ανανέωση του σώματος

Κόλπα για πυκνές μακριές και όρθιες βλεφαρίδες

Μαθήματα επικοινωνίας

Κόλπα για να κερδίσετε τους γύρω σας

Η βλεμματική επαφή είναι σημαντική στις διαπροσωπικές μας σχέσεις

Τρόποι εφαρμογής του eyeliner

www.emedi.gr

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Θερίζουν οι καλοκαιρινές ιώσεις

Θερίζουν οι καλοκαιρινές ιώσεις. Πρόληψη και θεραπεία των καλοκαιρινών ιώσεων, για να μη σας χαλάσουν τις καλοκαιρινές διακοπές. Καλοκαιρινές ιώσεις Θωρακίστε τον οργανισμό σας με βιταμίνες,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ