Κυριακή, 3 Ιουλίου, 2022
ΑρχικήΙατρικά ΝέαΑσχολείστε με την υγεία σας;

Ασχολείστε με την υγεία σας;

Print Friendly, PDF & Email

Η υγεία δεν είναι απλώς η απουσία ασθένειας

 

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), η υγεία είναι η κατάσταση πλήρους σωματικής, ψυχικής και κοινωνικής ευεξίας.

Το ενδιαφέρον είναι ότι, η υγεία δεν ορίζεται απλά ως μόνο την απουσία ασθένειας. Ο πραγματικός ορισμός του υγιεινού τρόπου ζωής είναι τα βήματα, οι  δράσεις και οι  στρατηγικές για την επίτευξη της βέλτιστης υγείας. Υγιεινή Ζωή είναι οι έξυπνες επιλογές για την υγεία για το σήμερα και για το μέλλον. Η σωστή διατροφή, η καλή φυσική κατάσταση με την άσκηση, η συναισθηματική ευεξία, η πνευματική ευεξία και η πρόληψη εξασφαλίζουν την υγεία σας!

Πώς θα έχετε την υγεία σας!

• Η καλή διατροφή, το κατάλληλο βάρος, η ευεργετική άσκηση, η επαρκής ανάπαυση και η σωστή διαχείριση του στρες είναι τα κλειδιά της ευεξίας.

• Υιοθετήστε θετικές σκέψεις. Ζητήστε συγχώρεση, αγάπη και συμπόνια. Διατηρήστε  χαρούμενες σχέσεις με τον εαυτό σας και τους άλλους.

• Η πνευματική εσωτερική ηρεμία, η δημιουργικότητά και η εμπιστοσύνη στην εσωτερική γνώση σας απαιτούν μια σχέση με μια ανώτερη δύναμη.

Στο χέρι σας είναι να διατηρήσετε την υγεία σας!

Διαβάστε, επίσης,

Οι καλύτερες συμβουλές διατροφής από την EMEDI

Λίγα λεπτά αρκούν για την υγεία

Πάντα να φιλτράρετε τις ιατρικές πληροφορίες από το διαδίκτυο

www.emedi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Σύνδρομο μυοπεριτονιακού πόνου

Το σύνδρομο μυοπεριτονιακού πόνου είναι μια διαταραχή των μυών και των μαλακών ιστών που σχετίζονται με αυτό. Το σύνδρομο μυοπεριτονιακού πόνου είναι μια διαταραχή του...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ