Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕπαγγελματικές στολές
Array

Επαγγελματικές στολές

Αναμφισβήτητα οι επαγγελματικές στολές είναι ένα δυνατό εργαλείο μάρκετινγκ 

Οι περισσότερες εταιρείες θέλουν να εμπνέουν μια εικόνα επαγγελματισμού που κερδίζει την εμπιστοσύνη των πελατών.

Κατά τα τελευταία 30 χρόνια, οι επαγγελματικές “στολές” έχουν μεγάλη δημοτικότητα και η στολή είναι συνώνυμη με τον επαγγελματισμό και την ενότητα της ομάδας της εταιρείας.

Όλοι πια επιθυμούν σε μια εταιρεία να έχουν μια ομοιόμορφη ή αναγνωρίσιμη ενδυμασία στην εργασία.

Στην πραγματικότητα, σε όλους αρέσει η ιδέα οι εργαζόμενοι να φορούν ομοιόμορφη ενδυμασία με κεντημένο το όνομα του εργαζόμενου πάνω στη στολή. Έτσι ο κάθε πελάτης γνωρίζει με ποιον μιλάει…

Το ύφος και το χρώμα της ενδυμασίας παίζει ρόλο στην κρίση των πελατών. 

Αν και τα χρώματα, ως επί το πλείστον, που επιλέγουν οι περισσότερες εταιρείες είναι συντηρητικά, αρκετές εταιρείες, πλέον τολμούν να χρησιμοποιήσουν και πιο έντονα χρώματα. Για παράδειγμα το μπλε αποπνέει αξιοπρέπεια, το κόκκινο αυτοπεποίθηση, το λευκό καθαριότητα και το καφέ εμπιστοσύνη.

Το χρώμα των επαγγελματικών στολών έχει σημασία για μια επιχείρηση, αλλά σημασία έχει και το ύφασμα και η ταυτοποίηση του εργαζομένου με το κεντημένο όνομα, τα οποία συμβάλλουν και αυτά στη συνολική εντύπωση.

Ζούμε σε μια εποχή μπερδεμένη, όσον αφορά το στυλ στα ρούχα. Άλλοι φοράνε φανελάκια και μπλουζάκια με συνθήματα και σκισμένα τζιν, άλλοι μεγάλου μεγέθους φόρμες σε δημόσιους χώρους…

Αναρωτηθείτε!!! Είναι τα ρούχα που φορούν οι υπάλληλοι της επιχείρησής μου κατάλληλα; Μπορεί να μην είστε σε θέση να αλλάξετε τη μόδα, αλλά μπορείτε να αποκτήσετε ένα πλεονέκτημα εξασφαλίζοντας στο προσωπικό σας στυλ και ομοιομορφία.

Η πραγματικότητα είναι ότι οι πελάτες εξισώνουν την επαγγελματική εμφάνιση των εργαζομένων με μια καλά διοικούμενη εταιρεία. Εάν πρόκειται να μετατρέψετε τους εργαζομένούς σας σε διαφημιστικές πινακίδες για την εταιρεία σας καλύτερα να βεβαιωθείτε ότι αυτές οι πινακίδες στέλνουν τα σωστά μηνύματα. Θυμηθείτε, ότι ακόμη και τα αξεσουάρ, όπως τα καπέλα, τα μαντήλια, τα σακάκια κ.ά θα πρέπει να συμπληρώνουν τις στολές και να ταιριάζουν με αυτές.

Η εξατομικευμένη ενδυμασία θα πρέπει να διαθέτει και το όνομα και το λογότυπο της εταιρείας. Η προσθήκη του ονόματος του εργαζομένου μπορεί να ενισχύσει το ηθικό, την ομαδική εργασία, την πίστη και την υπερηφάνεια, που όλα τα βασικά στοιχεία που συμβάλλουν στη δέσμευση των εργαζομένων. 

Παραδοσιακά, οι στολές χρησιμοποιούν δύο ταυτοποιήσεις, το όνομα της εταιρείας και το λογότυπο στο αριστερό στήθος και το όνομα του ατόμου στην δεξιά πλευρά. Πιο πρόσφατα, οι εταιρείες έχουν προσθέσει “πιστοποίηση” τίτλων της θέσεως εργασίας, συνθήματα, υπηρεσίες ή  εμβλήματα ή διαφημιστικά στα ρούχα και κυρίως στα μανίκια.

Σε γενικές γραμμές, τα κεντημένα ενδύματα ή κεντημένα εμβλήματα έχουν μεγαλύτερη αντιληπτή αξία στα μάτια του κοινού από τα τυπωμένα με στάμπες. Επιπλέον, το κέντημα μπορεί να αντέξει στη φθορά και στο πλύσιμο δίνοντας παράλληλα μια υψηλής ποιότητας εμφάνιση.

Το πιο σημαντικό στις επαγγελματικές στολές εργασίας είναι να παρέχουν άνεση στους εργαζομένους, όταν κάνουν τη δουλειά τους. Το πιο δημοφιλές ύφασμα είναι αυτό που αποτελείται από 65 τοις εκατό πολυεστέρα και 35 τοις εκατό βαμβάκι. Άλλα μείγματα υφασμάτων, όπως 50/50, 60 τοις εκατό βαμβάκι/40 τοις εκατό πολυεστέρας και 100 τοις εκατό βαμβάκι, χρησιμοποιούνται, επίσης, από πολλούς. Η τάση είναι να χρησιμοποιείται 100 τοις εκατό βαμβακερό ύφασμα, επειδή οι φυσικές ίνες θεωρούνται ότι δίνουν ύφασμα πιο άνετο και πιο υγιεινό. Σήμερα, οι κατασκευαστές εφαρμόζουν ειδικά φινιρίσματα στα υφάσματα που δίνουν άνεση, ανάλογα με το επάγγελμα. Τα παντελόνια είναι, συνήθως, κατασκευασμένα από 65 τοις εκατό πολυεστέρα και 35 τοις εκατό βαμβάκι ή 100 τοις εκατό βαμβάκι.

Οι επαγγελματικές στολές είναι ενδύματα που πρέπει να προσθέτουν στυλ για τους άνδρες και τις γυναίκες.

Κάποια επαγγέλματα, όπως οι κηπουροί χρειάζονται ρούχα εποχιακά για ανοικτούς χώρους και σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Οι εργαζόμενοι αυτοί χειρίζονται συχνά φυτοφάρμακα, λιπάσματα και άλλα χημικά, κι έτσι θα πρέπει να εξεταστεί η ασφάλεια στην επιλογή ένδυσης και του εξοπλισμού ατομικής προστασίας για την πρόληψη της έκθεσης. Επίσης, χρησιμοποιούν ηλεκτρικά εργαλεία και εξοπλισμό όπως χλοοκοπτικές μηχανές, κουρευτικές μηχανές και αλυσοπρίονα. Η  ανάρμοστη ενδυμασία μπορεί να είναι επικίνδυνη. Οι εργαζόμενοι σκύβουν, γονατίζουν και κάνουν σκληρές εργασίες και απαιτείται οι στολές τους να είναι από ανθεκτικό ύφασμα και καλής ποιότητας ράψιμο.

Επιλέξτε ένα προμηθευτή επαγγελματικών στολών που να έχει διαπιστευτήρια κορυφαία και εμπειρία, μια εταιρεία με μακροχρόνια πείρα στην κατασκευή ενδυμάτων που μπορεί να εξασφαλίσει τη συνέχεια του στυλ, το χρώμα και το ποιοτικό ύφασμα. Σκεφτείτε την τιμή, δείτε τα δείγματα, το στυλ, την κομψότητα,  και ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι προσφέρουν αυτά που υπόσχονται.

Λάβετε υπόψη, επίσης, ότι όταν αγοράζετε στολές θα πρέπει να προσφέρετε στους εργαζομένους επαρκή ρουχισμό για να πλένουν τα ρούχα τους σε τακτική βάση, και στη συνέχεια, να βεβαιώνεστε ότι ο καθένας τους κρατά καθαρό και σε καλή κατάσταση τον επαγγελματικό του ρουχισμό. Υπάρχουν και ιδιωτικές εταιρίες που αναλαμβάνουν για κάθε εργαζόμενο με βάση τον αριθμό των στολών που αλλάζουν κάθε εβδομάδα και αναλαμβάνουν, ανάλογα με τις ανάγκες, να παραλαμβάνουν τις λερωμένες στολές και να να τις παραδίδουν καθαρές.

Συμπερασματικά οι επαγγελματικές στολές προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα για την επιχείρησή σας:

1. Βελτιώνουν την εικόνα σας, γιατί οι  πελάτες εξισώνουν την επαγγελματική εμφάνιση των εργαζόμενων με μια καλά διοικούμενη εταιρεία.

2. Αυξάνουν τους δεσμούς των εργαζομένων με την εταιρεία: Προσθέτοντας το όνομα του εργαζομένου στη στολή μπορεί να τονώσετε το ηθικό, την ομαδική εργασία, την πίστη και την υπερηφάνεια, που είναι όλα  βασικά στοιχεία που συμβάλλουν στο δεσμό των εργαζομένων με την εταιρεία.

3. Προσφέρετε “προνόμιο” στους εργαζόμενους: Οι στολές εξυπηρετούν τους εργαζόμενους που δεν χρειάζεται να σκέφτονται καθημερινά τι πρέπει να φορέσουν για να έρθουν στην εργασία τους.

4. Αναδεικνύετε την εμπειρία και την τεχνογνωσία της εταιρείας σας: Οι εταιρείες έχουν αρχίσει να ζητούν την προσθήκη “πιστοποίησης” τίτλου της θέσεως εργασίας, διαφόρων συνθημάτων και εμβλημάτων της εταιρείας τους στις επαγγελματικές στολές κι έτσι μέσα από αυτά διαφημίζεται και η εταιρεία σας και αυτό που θέλετε να προβάλλετε μέσα από την εταιρεία σας, το οπόιο μπορεί να είναι διαφορετικό σε κάθε στολή.

Ενημερωθείτε για τις επαγγελματικές στολές του EMEDI, πατώντας, εδώ.

Όλες οι στολές για όλες τις δουλειές

Αν θέλετε παραγγείλετε από την EMEDI τις επαγγελματικές στολές σας. Οι συνεργάτες μας φτιάχνουν επαγγελματικές στολές για όλες τις δουλειές. Επίσης, κεντούν το όνομά σας, στις στολές σας ή ότι άλλο επιθυμείτε σε κέντημα ή στάμπα και σας προμηθεύουν με όλα τα είδη επαγγελματικού ιματισμού.

Παραγγείλετε τη νοσηλευτκή στολή με λαιμόκοψη V. πατώντας εδώ.

Διαβάστε, επίσης,

Οι στολές των επαγγελματιών υγείας

www.emedi.gr

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Αιθέριο έλαιο βενζόη

Αιθέριο έλαιο βενζόη. Τα οφέλη από το αιθέριο έλαιο βενζόης ή μοσχολίβανου στην υγεία και οι εφαρμογές της στην ιατρική Αιθέριο έλαιο βενζόη ή μοσχολίβανο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ