Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

Τροφή για τα κύτταρα

Ονομάζεται από πολλούς σταγόνες ζωής

 

 

 

Τα θρεπτικά συστατικά που καταναλώνετε πρέπει να μπορούν να εξομοιώνονται στα κύτταρά σας και να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να έχετε καλή υγεία.

Cellfood

Τροφή για τα κύτταρα

Τα οφέλη από το Cellfood στην υγεία σας

 • Ενισχύει την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών σε κυτταρικό επίπεδο
 • Εξισορροπεί το pH
 • Θεραπεύει το κρυολόγημα ή τη γρίπη, εάν ληφθεί με τα πρώτα συμπτώματα
 • Αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας, χωρίς διέγερση
 • Αυξάνει την λειτουργία του εγκεφάλου, την εγρήγορση και τη συγκέντρωση
 • Υποστηρίζει τη λειτουργία των πνευμόνων και την αναπνοή
 • Παρέχει ασφαλή και άφθονη οξυγόνωση των κυττάρων
 • Υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα
 • Εξολοθρεύει τις ελεύθερες ρίζες και είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό
 • Ρυθμίζει τη δραστηριότητα των ηλεκτρολυτών
 • Αυξάνει την αντοχή 
 • Βοηθά στην απομάκρυνση του γαλακτικού οξέος για καλύτερη αθλητική απόδοση στους αθλητές
 • Είναι κατάλληλο για όσους κάνουν Body Building
 • Παρέχει 95-100% απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών
 • Είναι χωρίς γλουτένη
 • Βοηθά την ταχύτερη αποκατάσταση των βλαβών στο κύτταρο
 • Μειώνει την επιφανειακή τάση του νερού για καλύτερη ενυδάτωση των κυττάρων
 • Βελτιώνει την πέψη και τη λειτουργία του μεταβολισμού
 • Είναι εντελώς μη τοξικό
 • Συνιστάται και για τα κατοικίδια ζώα 

Το Cellfood παράγει οξυγόνο και υδρογόνο επί ένα χρονικό διάστημα. Το Cellfood περιέχει επίσης, 78 σούπερ ενεργοποιημένα σε ιοντική μορφή ανόργανα στοιχεία (μέταλλα και ιχνοστοιχεία), 34 πεπτικά και μεταβολικά ένζυμα, 17 αμινοξέα και ηλεκτρολύτες και είναι ένα ολοκληρωμένο συμπλήρωμα διατροφής.

Το Cellfood απελευθερώνει συνεχώς οξυγόνο στο σώμα.

Το Cellfood είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις ελεύθερες ρίζες.

Το Cellfood ενισχύει τη βιοδιαθεσιμότητα του οξυγόνου στο σώμα, χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες. Με αυτό τον τρόπο εξουδετερώνει και αποβάλλει τις ελεύθερες ρίζες. Το Cellfood μειώνει τις ελεύθερες ρίζες έως και 27%.

Το Cellfood περιέχει σε καθαρή μορφή όλες τις σημαντικές θρεπτικές ουσίες που χρειάζονται τα κύτταρα και συμβάλλει καταλυτικά στην ενεργειακή και στοιχειακή αποδέσμευση των ιόντων ενός μορίου νερού μεταξύ τους, με αποτέλεσμα την δέσμευση των ελεύθερων ριζών προς σχηματισμό βιοδιαθέσιμου μοριακού οξυγόνου. Με αυτόν τον τρόπο καθαρό οξυγόνο μαζί με 129 θρεπτικά συστατικά διοχετεύονται σε μεγάλες ποσότητες στο σώμα μέσω του στοματικού βλεννογόνου και του κυκλοφορικού συστήματος, απευθείας στα κύτταρα.

Όλα τα στοιχεία του Cellfood είναι φυσικές ουσίες. Δεν περιέχει καθόλου αλκοόλ, γλυκόζη, και  συστατικά που περιλαμβάνονται στον κατάλογο απαγορευμένων ουσιών για τους αθλητές.

Τα θρεπτικά συστατικά  είναι τόσο σε ιοντική όσο και σε κολλοειδή μορφή. Παίρνουν  μια αρνητική ιοντική φόρτιση  και παραμένουν σε αναστολή στο υγρό. Επειδή τα περισσότερα υγρά του σώματος είναι κολλοειδή και αρνητικά φορτισμένα, το σώμα αντιλαμβάνεται το Cellfood σα φυσιολογικό σωματικό υγρό και επιτρέπει στα θρεπτικά συστατικά να περνούν αμέσως μέσω των μεμβρανών του στόματος, του φάρυγγα και του οισοφάγου κατευθείαν στην κυκλοφορία του αίματος. 

Τα μέταλλα απαιτούνται για τη σωστή σύνθεση των υγρών του σώματος, το σχηματισμό του αίματος και των οστών, τη διατήρηση της υγιούς λειτουργίας των νεύρων, καθώς και η ρύθμιση του μυϊκού τόνου. Πολύ λίγοι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι οι βιταμίνες δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς τη βοήθεια των μετάλλων. Τα επεξεργασμένα ή εξευγενισμένα τρόφιμα (για παράδειγμα, το άσπρο αλεύρι και η λευκή ζάχαρη) δεν έχουν καθόλου σχεδόν ιχνοστοιχεία. Η έλλειψη μετάλλων μπορεί να προκαλέσει  ψυχικά και σωματικά προβλήματα.

Τα ένζυμα είναι σύνθετες πρωτεΐνες απαραίτητες για την πέψη της τροφής. Απελευθερώνουν πολύτιμες βιταμίνες, μέταλλα και αμινοξέα που μας κρατούν ζωντανούς και υγιείς. Κάθε ένζυμο δρα σε ένα συγκεκριμένο τρόφιμο. Δεν μπορεί το ένα να υποκαταστήσει το άλλο. Η έλλειψη ή η ανεπάρκεια, ή ακόμη και η απουσία ενός ενζύμου, μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα στην υγεία και την ασθένεια. Τα ένζυμα είναι πολύ ευαίσθητα στην θερμότητα και καταστρέφονται με την επεξεργασία των τροφών.

Τα αμινοξέα είναι τα «δομικά στοιχεία» του σώματος. Εκτός από τη δημιουργία κυττάρων και την επισκευή των ιστών, σχηματίζουν αντισώματα για την καταπολέμηση των εισβαλλόντων βακτηρίων και τους ιών. Είναι μέρος των ενζύμων και των ορμονών. Χτίζουν νουκλεοπρωτεϊνες (RNA και DNA) που μεταφέρΟΥΝ οξυγόνο σε όλο το σώμα και συμμετέχουν στη μυϊκή δραστηριότητα. Όταν η πρωτεΐνες διασπώνται από την πέψη το αποτέλεσμα είναι τα 22 γνωστά αμινοξέα. Οκτώ είναι απαραίτητα (δεν μπορούν να κατασκευαστούν από το σώμα) και τα υπόλοιπα είναι μη απαραίτητα (μπορούν να κατασκευαστούν από το σώμα με την κατάλληλη διατροφή).

ΟΞΥΓΟΝΩΣΗ

Παραγγείλετε το σταθεροποιημένο αεροβικό οξυγόνο πατώντας εδώ

Διαβάστε, επίσης,

Συμπλήρωμα διατροφής για το οξειδωτικό στρες

Οι σχέσεις βιταμινών και μετάλλων

Τροφή για το αίμα

Πόσο οι βιταμίνες απορροφούνται από τον οργανισμό μας

Ενίσχυση των τροφών με βιταμίνες

Ενίσχυση των τροφών με βιταμίνες

Τι πρέπει να προσέχουμε με τις βιταμίνες

Οι απώλειες βιταμινών στα επεξεργασμένα τρόφιμα

Ουσίες που εξουδετερώνουν τις βιταμίνες

Θεραπεία ασθενειών με τα άλατα ιστών

Προστατέψτε τον οργανισμό σας ορθομοριακά

Πώς να επιλέγετε τα συμπληρώματα διατροφής;

Τροφή για το μυαλό

www.emedi.gr

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Πονοκέφαλος στα παιδιά

Ο πονοκέφαλος στα παιδιά μπορεί να είναι σύμπτωμα μιας ποικιλίας καταστάσεων υγείας. Η πιο συχνή αιτία είναι συνήθως η ημικρανία, ο πονοκέφαλος τάσης, το...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ