Σάββατο, 20 Αυγούστου, 2022
ΑρχικήΕναλλακτικές ΘεραπείεςAntistress ΘεραπείεςΗ γραμμή της καρδιάς καθορίζει τον χαρακτήρα σας

Η γραμμή της καρδιάς καθορίζει τον χαρακτήρα σας

Η γραμμή της καρδιάς σας δείχνει τη ζωή σας

 

Η γραμμή της καρδιάς στο χέρι σας δείχνει σημαντικά γεγονότα για τη ζωή σας. 

Πρώτα απ όλα, εξετάστε το χέρι σας, για να βρείτε τη γραμμή της καρδιάς και μάθετε να διαβάζετε τα αποτελέσματα.

Η γραμμή της καρδιάς είναι τοποθετημένη κάτω από το δείκτη, μεσαίο, ή τον παράμεσο και εκτείνεται μέχρι την άκρη της παλάμης σας.

Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικοί τύποι (Α, Β, C, D):

– Α: Σε αυτήν την πρώτη περίπτωση, η γραμμή της καρδιάς αρχίζει κάτω από το μεσαίο δάχτυλο. Eίστε ένα πρόσωπο που έχει τα προσόντα για να παίρνει σοφές αποφάσεις, είστε ένας ηγέτης, ανεξάρτητος, φιλόδοξος και ευφυής. Η σχέση με τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας, είναι λίγο ψυχρές και απόμακρες.

– Β: Η δεύτερη κατηγορία αποτελείται από εκείνους τους ανθρώπους των οποίων η γραμμή της καρδιάς αρχίζει από τη μέση του μεσαίου δακτύλου και του δείκτη. Χρησιμοποιείτε την κοινή λογική κατά τη λήψη αποφάσεων. Είστε διακριτικοί και ευγενικοί, αλλά διστακτικοί και επιφυλακτικοί για τους άλλους ανθρώπους. Όμως όλοι σας εμπιστεύονται.

– C: Εάν η γραμμή της καρδιάς σας αρχίζει κάτω από το δείκτη έχετε τον ίδιο χαρακτήρα με τους ανθρώπους που ανήκουν στην ομάδα Α.

– D: Εάν η γραμμή της καρδιάς σας βρίσκεται ανάμεσα στον αντίχειρα και το δείκτη, τότε είστε ένας συμπονετικός άνθρωπος που έχει πάντα καλές προθέσεις. Είστε, επίσης, υπομονετικός και σας αρέσει να φροντίζετε τους άλλους.

Διαβάστε, επίσης,

Τα ζώα σαν σύμβολα

Δύσκολες εποχές και για επιτυχία και για ευτυχία

Χειρομαντεία

www.emedi.gr

 

 

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τα οφέλη της βιταμίνης D

Τα οφέλη της βιταμίνης D. Μπορείτε να αυξήσετε τη βιταμίνη D από την ηλιοθεραπεία και από την κατανάλωση αυγών, λιπαρών ψαριών και εμπλουτισμένων τροφών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ