Η αλλαγή του πολιτικού σκηνικού
Ο ορισμός για την επανάσταση είναι «η βίαιη ανατροπή και αντικατάσταση μιας καθιερωμένης κυβέρνησης ή ενός πολιτικού συστήματος από τους ίδιους τους ανθρώπους που κυβερνούνται, δηλαδή το λαό».
O Ελληνικός Λαός έκανε την επανάστασή του…
Πώς κατάφερε ο κόσμος να φέρει την αλλαγή
1. Μη συμμόρφωση με τα συμφέροντα των πολιτικών
Τα πρόσφατα πολιτικά γεγονότα μας δίνουν μια γεύση από τις δραματικές πράξεις στις οποίες μπορούν να προβούν κάποιοι προκειμένου να μην χάσουν την εξουσία ή να μην αποκαλυφθούν οι άνομες πράξεις τους.
Τα ιδιωτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι ταγμένα να υπηρετούν τα συμφέροντα κάποιων και οπωσδήποτε των καλαναρχών τους. Όμως δεν υπολόγισαν σωστά. Η συλλογική συνείδηση έχει τελικά διεισδύσει μέσα στο ψευδές πρότυπο της κοινωνίας μας. Η δύναμη των ανθρώπων και η θέλησή τους για μια κοινή πορεία τώρα υπαγορεύει το ρυθμό για να αποτραπεί η περαιτέρω καταπίεση και η καταστολή της αλήθειας. Οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι δεν χρειάζεται να συμμορφώνονται με οποιαδήποτε κυβέρνηση και κατανοούν πια τα εξωφρενικά ψέματα και την εξαπάτηση τους. Συνειδητοποιούν ότι ο μόνος τρόπος για ένα βιώσιμο μέλλον είναι να αυτοεξυπηρετούνται και να απελευθερωθούν από την παλιά συμβατική νοοτροπία της κυβέρνησης των ανθρώπων, δεδομένου ότι στην πραγματικότητα ποτέ καμιά κυβέρνηση μέχρι πριν από 6 μήνες δεν ενδιαφερόταν για το καλό του λαού. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι απενεργοποίησαν τις τηλεοράσεις τους, και άρχισαν να σκέφτονται για τους εαυτούς τους, αμφισβήτησαν και απομυθοποίησαν την εξουσία, δεν θέλουν να ασχολούνται με το χρέος, άρχισαν να σκέπτονται, ξεκίνησαν να φτιάχνουν το δικό τους κήπο και προσπαθούν να μειώσουν το άγχος που τους δημιούργησε η κρίση.
Τα συλλαλητήρια για την ειρήνη και την ελευθερία και η σκληρή εργασία για τη βελτίωση των κοινοτήτων, των χωρών, του κόσμου γίνονται με τρόπο που δεν έχει σχέση με τα υπάρχοντα, με κανόνες και περιορισμούς, αλλά με την ενότητα, το πνεύμα, τη συμπόνια και τη φροντίδα.
2. Η Εποχή των ψεμάτων και της εξαπάτησης τελείωσε
Σήμερα, στις ανεπτυγμένες χώρες τουλάχιστον όλα τα παιδιά και οι ενήλικες έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση, που αντικατοπτρίζει την καθολική αλήθεια. Όλοι πια γνωρίζουν!
Η γεωργία πρέπει να είναι σύμφωνη με τη φύση, το ίδιο και η κτηνοτροφία.
Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και η εκμετάλλευση των ορυκτών καυσίμων θα φέρουν ανάπτυξη.
Η κατάλληλη υγειονομική περίθαλψη θα είναι δικαίωμα όλων των λαών, απαλλαγμένη από την εξυπηρέτηση των μεγάλων πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών.
Τα νομικά, δικαστικά και ποινικά συστήματα θα πρέπει να μεταρρυθμιστούν και οι αδικίες να διορθωθούν.
‘Ολοι οι τύποι του δουλεμπορίου έληξαν, και οι γυναίκες σταμάτησαν να είναι υπό κατοχή.
Ο έλεγχος των μέσων μαζικής ενημέρωσης θα σταματήσει.
Θα καταπολεμηθούν όλα τα είδη της ρύπανσης, και της καταστροφής του περιβάλλοντος.
Ο τρίτος κόσμος πρέπει να ελαττώσει την πυκνότητα και να αυξήσει την πνευματική ανανέωση του πολιτισμού του!
Όλα αυτά δεν θα υλοποιηθούν από τις μεγάλες κυβερνήσεις, αλλά από τους ανθρώπους που εργάζονται στις κοινότητες, σε μεγαλύτερες πόλεις, σε πολιτείες και σε έθνη, ειρηνικά!!!
3. Η Χρυσή Εποχή που όλη η ανθρωπότητα περιμένει
Η Γη κινείται γρήγορα προς τη Χρυσή Εποχή της παγκόσμιας επούλωσης.
Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο για πολλούς να το κατανοήσουν, αλλά ο κόσμος παλεύει να απελευθερωθεί από το παλιό και πολύ ελεγχόμενο κατεστημένο.
Κάθε άτομο που ζει στη γη έχει ένα ρόλο με μοναδικές ικανότητες, χαρίσματα και δεξιότητες. Όλοι έχουμε ένα σκοπό και ο μόνος τρόπος για να τον ανακαλύψουμε είναι να ακολουθήσουμε το πάθος μας, την έμπνευσή μας και ότι μας κάνει χαρούμενους..
Ο κόσμος ξεπέρασε το φόβο του!
Το μυαλό του κινείται προς τα εμπρός, και προετοιμάζει το σώμα του.
Οι πράκτορες της ηρεμίας θα ενεργούν ως ηγέτες για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα.
Θα διαλύσουν την αρνητικότητα της απελπισίας στους ανθρώπους που είναι απληροφόρητοι.
Θα φέρουν την αλλαγή και θα συμβάλλουν στην συλλογική συνείδηση που θα λάμπει σαν ένα φως που θα διαπερνά κάθε άνθρωπο στον πλανήτη.
Τα μέλη της οικογένειάς σας, οι φίλοι σας και οι συνάδελφοί σας που νομίζετε ότι είναι απρόθυμοι να το δεχτούν, γιατί δεν ταιριάζει στις ιδέες και τις πεποιθήσεις τους, σύντομα θα δείτε ότι θα αλλάξουν και αυτοί.
Αυτός ο νέος τρόπος σκέψης θα αλλάξει ολόκληρες κυβερνήσεις και τα διεθνή οικονομικά συστήματα.
Απαιτείται περισσότερο φως και αγάπη.
Η Χρυσή Εποχή επιβάλλει ότι όλοι θα λάβουν τη θέση τους ως μέλη της παγκόσμιας οικογένειας.
Και οι ατελείωτες βίαιες συγκρούσεις και επαναστάσεις είναι απλώς ανάγκη για την μετάβαση της ανθρωπότητας από την τρέχουσα κατάσταση της συνείδησης και την σταδιακή απελευθέρωση από τα παλιά μας πρότυπα.
Αυτή η φάση θα έρθει απότομα κατά τα επόμενα χρόνια και η ανθρωπότητα θα επιτύχει την ολοκλήρωσή της.
Διαβάστε, επίσης,
Επικοινωνία και πολιτική ψυχολογία
Τι να κάνετε μετά το δημοψήφισμα
Αφιέρωμα στην Hμέρα της Ευτυχίας
Κερδίστε την εμπιστοσύνη των άλλων
H ασυμφωνία είναι εποικοδομητική
Μπορούν όλοι να κάνουν δημόσιες σχέσεις;
Θέλει Αρετήν και Τόλμην η Ελευθερία
Όλοι οι Έλληνες έχουν ψυχικές διαταραχές
www.emedi.gr
www.emedi.gr