Σάββατο, 20 Αυγούστου, 2022
ΑρχικήΆσκηση και σπορΆσκηση για να χάσετε γρήγορα βάρος από την κοιλιά

Άσκηση για να χάσετε γρήγορα βάρος από την κοιλιά

Βελτιώστε τη στάση του σώματός σας και χάστε βάρος γρήγορα

Κάντε την άσκηση αυτή 3 φορές την ημέρα για 5 λεπτά

Πολλοί από εμάς ονειρευόμαστε έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο για να χάσουμε βάρος και να είμαστε συνεχώς αδύνατοι και χωρίς μεγάλη κοιλιά.

Ένας Ιάπωνας γιατρός, ο Δρ Fukutsudzi έχει βοηθήσει πολλούς να χάσουν βάρος από την κοιλιά τους με πολύ γρήγορο τρόπο.

Το μόνο που χρειάζεται για την άσκηση είναι μια μεγάλη πετσέτα, ένας σπάγκος ή κορδέλα για να δέσετε την πετσέτα σε ρολό, μια επίπεδη επιφάνεια, και τρεις φορές πέντε λεπτά κάθε μέρα από τον χρόνο σας.

Ο Δρ Fukutsudzi είναι ειδικός για τα προβλήματα στην πύελο, και ανακάλυψε ότι η κύρια αιτία του λίπους στην κοιλιακή χώρα είναι η η κατασκευή των οστών της λεκάνης και των πλευρών μας. Έτσι ανακάλυψε αυτή τη μέθοδο για να αφαιρέσει την περίσσεια λίπους γύρω από τη μέση σας.

Η μέθοδος είναι πολύ αποτελεσματική και εύκολη αλλά πρέπει να γίνεται με τον κατάλληλο τρόπο.


Η άσκηση για να χάσετε γρήγορα βάρος από τη μέση και την κοιλιά σας

  • Κάντε ρολό την πετσέτα και στερεώστε την με την κορδέλα.
  • Στη συνέχεια, καθίστε στο πάτωμα και βάλτε την πετσέτα κάτω από την πλάτη σας στο ίδιο επίπεδο με τον ομφαλό σας. Βεβαιωθείτε ότι η πετσέτα είναι λίγο μεγαλύτερη από το φάρδος της πλάτης σας.
  • Τώρα ξαπλώστε και τεντώστε τα χέρια σας πάνω από το κεφάλι και τα πόδια σας έχοντάς τα ανοιχτά στο φάρδος των ώμων, ώστε να σχηματίζετε μια ευθεία γραμμή και προσπαθήστε να ενώσετε μεταξύ τους τα μικρά δάχτυλα και τους παράμεσους των χεριών και τα μεγάλα δάχτυλα των ποδιών.

Αν και  άσκηση φαίνεται απλή, η θέση δεν είναι τόσο άνετη όσο φαίνεται. Στην αρχή θα είναι δυσάρεστη και επώδυνη, επειδή τα οστά σας θα αρχίσουν να επιστρέφουν στη φυσική τους θέση. Εάν δεν μπορείτε να αντέχετε τον πόνο για 5 λεπτά, θα πρέπει να εφαρμόσετε την θεραπεία για όσο διάστημα μπορείτε, ή θα πρέπει να ξεκινήσετε με συνεδρείες από τα δύο λεπτά και να αυξήστε το χρόνο σταδιακά μέχρι να φτάσετε τα απαιτούμενα 5 λεπτά. Αυτή η μέθοδος είναι ένα είδος τεντώματος και για να έχει θετικά αποτελέσματα, θα πρέπει να την κάνετε καθημερινά και τρεις φορές.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για 5 λεπτά μετά από την άσκηση θα πρέπει να αποφεύγονται οι απότομες κινήσεις και επίσης, δεν θα πρέπει να σηκώνεστε γρήγορα, από αυτή τη θέση. Καλύτερα σιά σιγά να γυρίζετε στο ένα πλάι και να σηκώνεστε ργά και με ήπιο τρόπο.

Η στάση αυτή όχι μόνο θα κάνει την κοιλιά σας να φαίνεται πιο επίπεδη αλλά θα βελτιώσει, επίσης, τη στάση σας και θα σας κάνει να νιώθετε πιο υγιείς. Ακόμη και ο πόνος στην πλάτη σας θα εξαφανισθεί, αν έχετε.

Αυτή η θεραπεία μπορεί να δώσει αποτελέσματα σε διαφορετικές περιοχές του σώματος, ανάλογα με τη θέση που θα τοποθετήσετε την πετσέτα. Έτσι εάν άν τοποθετήσετε την πετσέτα κάτω από το θώρακα θα φουσκώσει ο θώρακας και θα φαίνεται πιο μεγάλο το στήθος σας Αν βάλετε την πετσέτα κάτω από την μέση σας στο ύψος του τόξου των πλευρών θα χάσετε πόντους από το στομάχι σας. Ακόμη, μπορείτε να ψηλώσετε με την άσκηση αυτή.

Κάντε τις μετρήσεις σας πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία. Συνήθως, χάνονται 2 cm στη μέση μετά την πέμπτη ημέρα, κερδίζονται 2 εκατοστά στο θώρακα, χάνονται 2cm κάτω από το στήθος, από το στομάχι και 2 cm από την κοιλιά, και αποκτάτε και επιπλέον ύψος 0,8 εκατοστά.

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αλλά αξίζει να το δοκιμάσετε!

Λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό πριν από την εφαρμογή της μεθόδου σε περίπτωση που πάσχετε από οποιαδήποτε ασθένεια της σπονδυλικής στήλης ή  των οστών.

Διαβάστε, επίσης,

Οι καλύτερες ασκήσεις στη θάλασσα και στην παραλία

Αποκτήστε επίπεδη κοιλιά

Όταν έχετε λειτουργική δυσπεψία

Τα φυσικά διουρητικά αποβάλλουν τις τοξίνες από το σώμα σας

Φυσιοθεραπεία με Clinical Pilates

Άσκηση με στεφάνι

Μετατροπή του λίπους

Διάδρομος

Πώς θα αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά

Γυμναστείτε στο σπίτι

Ασκήσεις στην πισίνα

Ασκήσεις για τέλειους κοιλιακούς

Λίγα λεπτά αρκούν για την υγεία

Να αποφεύγετε το γάλα στον καφέ

Αν έχετε λίπος στην κοιλιά κινδυνεύετε

Κοιλιοπλαστική

Μήπως έχετε πολλά αέρια;

Σύνδρομο διαρροής εντέρου

www.emedi.gr

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τα οφέλη της βιταμίνης D

Τα οφέλη της βιταμίνης D. Μπορείτε να αυξήσετε τη βιταμίνη D από την ηλιοθεραπεία και από την κατανάλωση αυγών, λιπαρών ψαριών και εμπλουτισμένων τροφών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ