Σάββατο, 13 Αυγούστου, 2022
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΝα κοιτάζεστε στον καθρέφτη κάνει καλό

Να κοιτάζεστε στον καθρέφτη κάνει καλό

Ο καθρέφτης σας βοηθάει στην πρόληψη ασθενειών

 

Καθρέφτη καθρεφτάκι μου, πες μου αν έχω καλή υγεία;

Η αλλαγή της συμπεριφοράς είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος για την πρωτογενή  πρόληψη με την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Είναι επίσης η πιο καλή  προσέγγιση για τη μείωση της κοινωνικοοικονομικής επιβάρυνσης των χρόνιων και ευρέως διαδεδομένων ασθενειών, όπως τα καρδιαγγειακά και τα μεταβολικά νοσήματα.

Ένας ειδικός καθρέφτης θα είναι σύντομα στη διάθεση των καταναλωτών, μοιάζει με έναν καθρέφτη, αλλά έχει 3D σαρωτές, πολυφασματικές κάμερες και αισθητήρες για την αξιολόγηση της υγείας.

Ο καθρέφτης θα αξιολογεί την κατάσταση της υγείας εξετάζοντας το πρόσωπο του ατόμου, ελέγχοντας τον λιπώδη ιστό, τις εκφράσεις του προσώπου, αν κάποιος έχει εξάψεις ή είναι χλωμός, θα εξετάζει αν κάποιος έχει στρες ή άγχος, ενώ οι αισθητήρες θα παίρνουν δείγματα της αναπνοής του χρήστη και θα ανιχνεύουν ενώσεις που που θα δείχνουν πόσο πίνει ή καπνίζει. Οι 3D σαρωτές θα αναλύουν το σχήμα του προσώπου για να εντοπιζουν την προσθήκη ή την απώλεια βάρους, ενώ οι πολυφασματικές κάμερες θα μπορούν να εκτιμήσουν τον καρδιακό ρυθμό κα τα επίπεδα της αιμοσφαιρίνης.

Αφού το λογισμικό θα αναλύει το πρόσωπο σε ένα λεπτό – ο καθρέφτης θα παράγει μια βαθμολογία που θα δείχνει πόσο υγιής είναι ο χρήστης. Επίσης, ο καθρέφτης θα παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές για το πώς να βελτιώσει κάποιος την υγεία του. 

Ο WIZE Mirror για την αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας, θα κάνει πρόληψη και η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία.

Ο καθρέφτης είναι σημαντικός για την παρακολούθηση της υγείας, επειδή τον χρησιμοποιούμε κάθε μέρα!!!

Διαβάστε, επίσης,

Είναι υπόθεση προσωπική η προστασία της δημόσιας υγείας

Ιατρικό εργαλείο το κινητό τηλέφωνο

Ιατρικά εμφυτεύματα για παρακολούθηση της υγείας

Όλο το βάρος στην πρόληψη καρκίνου

Συμβουλές για να απαλλαγείτε από τις χρόνιες ασθένειες

Παγκοσμιοποίηση και καρκίνος

Λίγα λεπτά αρκούν για την υγεία

www.emedi.gr

 

 

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ