Η μεγαλύτερη πηγή της βιταμίνης Β17 είναι τα κουκούτσια βερίκοκων και τα αμύγδαλα
Η βιταμίνη Β17 ή Laetrile ή αμυγδαλίνη.
Η βιταμίνη αυτή μπορεί να βοηθήσει στη μείωση διαφόρων μορφών καρκίνου. Η βιταμίνη Β17 είναι ένα μίγμα γλυκόζης και υδροκυανίου και ως ένα δηλητήριο στοχεύει τα καρκινικά κύτταρα.
Ο Sloan-Kettering έκανε μια πενταετή μελέτη σχετικά με τα οφέλη ΤΗς Β17, σε καρκίνο και τα συμπεράσματα ήταν τα εξής:
Βελτιώνει τη γενική υγεία των ασθενών με καρκίνο
Είναι αποτελεσματική στην πρόληψη κατά του καρκίνου
Ο καρκίνος σταματάει να εξαπλώνεται με αυτή
Η Laetrile καταστέλλει την ανάπτυξη του όγκου
Η Β17 στα αμύγδαλα αλλά και τα κουκούτσια από τα βερίκοκα μαζί με άλλα τρόφιμα έχουν αντικαρκινικές ιδιότητες και αυτά είναι:
- Τα μανιτάρια
- Τα ωμά φρούτα και λαχανικά
- Ο χυμός Αλόης
- Το λινάρι
- Οι μαύροι σπόροι
- Οι σπόροι Chia
- Το σιταρόχορτο
- Οι περιές τσίλι
- Το σουμάκι
Αν θέλετε να μειώσετε την πιθανότητα για καρκίνο, μπορείτε να αρχίσετε να τρώτε αυτά τα υγιεινά τρόφιμα.
Διαβάστε, επίσης,
Συνταγές από ροφήματα για όλες τις ασθένειες
Τα πικρά θεραπεύουν τον καρκίνο
Τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής για τη θεραπεία του καρκίνου
Οι καυτερές πιπεριές σκοτώνουν τα καρκινικά κύτταρα
Κουκούτσια από βερίκοκα για τον καρκίνο
Ποιες είναι οι αλκαλικές και ποιες οι όξινες τροφές
Οι καλύτερες αντιοξειδωτικές τροφές
www.emedi.gr