Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022
ΑρχικήΙατρικά ΝέαΗ βασική αιτία του καρκίνου

Η βασική αιτία του καρκίνου

Η αλκαλοποίηση του οργανισμού θεραπεύει τον καρκίνο

Ο Δρ Otto Warburg H. έζησε όλη του τη ζωή προσπαθώντας να βρει την αιτία του καρκίνου.

Ο Δρ Warburg, ένας από τις κορυφαίους βιολόγους του 20ου αιώνα, έδειξε ότι η οξύτητα είναι η αιτία του καρκίνου. Όταν το ρΗ στο σώμα είναι κάτω από 7.365,  αυτό θεωρείται ότι είναι όξινο.

Από τη μελέτη του μεταβολισμού των κυττάρων του όγκου και την αναπνοή των κυττάρων βρέθηκε ότι τα καρκινικά κύτταρα επιβιώνουν σε περιβάλλον με χαμηλότερο ρΗ (6.0). Η παραγωγή γαλακτικού οξέος και τα υψηλά επίπεδα CO2 αυξάνουν την οξύτητα.

Ο Δρ Warburg πίστευε ακράδαντα ότι υπήρχε άμεση σχέση μεταξύ της τιμής του pH και των επιπέδων του οξυγόνου. Οποιαδήποτε τιμή ρΗ υψηλότερη από 7.365 είναι αλκαλική και συνοδεύεται από μια υψηλότερη συγκέντρωση των μορίων του οξυγόνου, και μια χαμηλότερη τιμή του ρΗ, η οποία είναι όξινη, συνοδεύεται από χαμηλότερα επίπεδα οξυγόνου.

Τα υγιή κύτταρα χρειάζονται οξυγόνο για να επιβιώσουν.

Το 1931 ο Δρ Warburg τιμήθηκε με το Βραβείο Νόμπελ Ιατρικής για την ανακάλυψη του αυτή. Περιέγραψε ότι οι καρκινικοί ιστοί είναι όξινοι, ενώ οι υγιείς ιστοί είναι αλκαλικοί. Το νερό διασπάται σε ιόντα H + και ΟΗ-. Αν υπάρχει περίσσεια ιόντων H +, το σώμα είναι όξινο και εάν υπάρχει μια περίσσεια των ιόντων OH-, τότε είναι αλκαλικό.

Όλες οι μορφές καρκίνου χαρακτηρίζονται από: οξέωση και υποξία (έλλειψη οξυγόνου). Η έλλειψη οξυγόνου και η οξέωση είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Όλα τα φυσιολογικά κύτταρα έχουν  ανάγκη για οξυγόνο, αλλά τα καρκινικά κύτταρα μπορούν να ζήσουν χωρίς οξυγόνο. Η στέρηση κατά 35% του οξυγόνου για 48 ώρες μπορεί να μετατρέψει τα υγιή κύτταρα σε καρκινικά.

Η μελέτη του Δρ Warburg έδειξε ότι η ανεπάρκεια οξυγόνου είναι η αιτία του καρκίνου, που σημαίνει ότι η οξύτητα αυξάνεται καθώς τα επίπεδα του οξυγόνου μειώνονται.  Βρήκε, επίσης, ότι τα καρκινικά κύτταρα είναι αναερόβια και δεν μπορούν να ευδοκιμήσουν σε αερόβιες συνθήκες, ή σε μια αλκαλική κατάσταση.

Διαβάστε, επίσης,

Συνταγές για αλκαλοποίηση του οργανισμού

Τι πρέπει να προσέχουν όσοι πίνουν νερό με λεμόνι

Η καλύτερη διατροφή για να έχετε την υγεία σας

Ο καρκίνος θεραπεύεται μόνο με φυσικά μέσα

Χάσμα ανιότων

Φτιάξτε μόνοι σας αλκαλικό νερό

Θεραπεία της περιοδοντίτιδας με λεμόνια

Τα οφέλη όταν πίνετε νερό με λεμόνι

Οι καλύτερες τροφές για αλκαλοποίηση του οργανισμού

Αλκαλική διατροφή για τη θεραπεία του καρκίνου

Πώς το όξινο pH στο σώμα συνδέεται με τον καρκίνο

Απλοί τρόποι για αλκαλοποίηση του οργανισμού

Αλκαλοποίηση οργανισμού για απώλεια βάρους

Ποιες είναι οι αλκαλικές και ποιες οι όξινες τροφές

Οι καλύτερες τροφές για αλκαλοποίηση του οργανισμού

Οζονοθεραπεία

Τα πικρά θεραπεύουν τον καρκίνο

Να τρώτε τρία αμύγδαλα την ημέρα

Η μεγάλη αλήθεια για τη θεραπεία του καρκίνου

www.emedi.gr

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακουφιστείτε από τη χρόνια δυσκοιλιότητα

Ανακουφιστείτε από τη χρόνια δυσκοιλιότητα. Οι περισσότεροι ασθενείς με δυσκοιλιότητα την αντιμετωπίζουν, επιτυχώς, με μερικά απλά βήματα. Η δυσκοιλιότητα ορίζεται ως λιγότερες από τρεις κενώσεις...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ