Σούπα που καταπολεμάει τον καρκίνο και έχει πολλά άλλα οφέλη για την υγεία
Ειδικός Παθολόγος-Ογκολόγος, MD, PhD
Σύμφωνα με ένα άρθρο ανασκόπησης από το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου των ΗΠΑ, και μια έρευνα στο Παιδικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, Χαϊδελβέργης, στη Γερμανία:
Οι Genistein είναι ισοφλαβόνες φυτικής προέλευσης που επιτίθενται στα καρκινικά κύτταρα, μειώνοντας την ικανότητά τους να σχηματίζουν νέα αιμοφόρα αγγεία και πλήττοντας το μηχανισμό διαίρεσης των κυττάρων. Χωρίς παροχή αίματος ο όγκος είναι ανίκανος να φτιάξει νέα κύτταρα και συρρικνώνεται.
Η βιολογικά ζυμωμένη σόγια (Miso) καταστρέφει τα κύτταρα του καρκίνου
Απαιτείται να χρησιμοποιηθεί μόνο βιολογική σόγια που έχει υποστεί ζύμωση.
Οι Ιάπωνες ζουν περισσότερο και έχουν χαμηλότερα ποσοστά καρκίνου επειδή τρώνε πολύ σόγιας, που έχει υποστεί ζύμωση
Τα οφέλη στην υγεία από τη σούπα miso
– Λειτουργεί ως ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες, την ακτινοβολία, και τους χημικούς ρύπους.
– Ενεργεί ως ένα αντιοιστρογόνο μπλοκάροντας την απορρόφηση των οιστρογόνων.
– Μπορεί να μειώσει τα συμπτώματα που σχετίζονται με την εμμηνόπαυση και να βοηθήσει στην πρόληψη της οστικής απώλειας.
– Αναστέλλει τη συσσώρευση των αιμοπεταλίων και τη θρόμβωση, συμβάλλοντας στην πρόληψη εγκεφαλικών επεισοδίων, καρδιακών προσβολών, και της αθηροσκλήρωσης.
– Εμφανίζει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, και ως εκ τούτου μπορεί να είναι χρήσιμη στη θεραπεία της αρθρίτιδας, της θυλακίτιδας, και των ρευματικών νόσων.
Σούπα miso (να χρησιμοποιείτε μόνο βιολογικά προϊόντα)
Υλικά για 2 άτομα
– 3 κουταλιές της σούπας βιολογική πάστα miso
– 1/2 κουταλάκι του γλυκού βιολογικό τριμμένο τζίντζερ
– 1 σκελίδα βιολογικκό σκόρδο, ξεφλουδισμένη και τριμμένη
– 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
– 1 κουταλιά της σούπας βιολογικό λάδι καρύδας
Εκτέλεση
1. Ζεσταίνετε το λάδι καρύδας σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.
2. Προσθέτετε το σκόρδο και το κρεμμύδι και μαγειρεύετε για 5 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά.
3. Προσθέστε 4 φλιτζάνια νερό και το τζίντζερ και αφήνετε να πάρει βράση.
4. Προσθέστε το miso και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί.
by Savvi Diet
Τα καλύτερα βιολογικά προϊόντα
Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε τα κατάλληλα βιολογικά προϊόντα
Διαβάστε, επίσης,
Τα καλύτερα τρόφιμα κατά του καρκίνου
Να τρώτε μισό κουταλάκι κουρκουμίνη την ημέρα
Όλο το βάρος στην πρόληψη καρκίνου
Συνταγές από ροφήματα για όλες τις ασθένειες
Χυμός κουρκουμίνης για καλή υγεία
Μία συνταγή για τη θεραπεία του καρκίνου
Τα πικρά θεραπεύουν τον καρκίνο
Ρόφημα κουρκουμίνης για τον καρκίνο
Οι καυτερές πιπεριές σκοτώνουν τα καρκινικά κύτταρα
Μάθετε όλα τα μυστικά του σκόρδου
Γιατί σε όλο τον κόσμο προτιμούν την ελληνική κουζίνα
Η διατροφή για την πρόληψη του καρκίνου
Οδηγίες για την πρόληψη καρκίνου του παχέος εντέρου
Εκστρατεία για την πρόληψη κι αντιμετώπιση του καρκίνου με τη διατροφή
Η σημασία της πρόληψης στον καρκίνο του μαστού
Να τρώτε τρία αμύγδαλα την ημέρα
Η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία
Κουκούτσια από βερίκοκα για τον καρκίνο
Οι καλύτερες αντικαρκινικές τροφές
Πρωτόκολλο αλκαλοποίησης του οργανισμού
Το πικρό πεπόνι κάνει καλό στην υγεία
Συνταγές για αλκαλοποίηση του οργανισμού
Οι αντικαρκινικές ιδιότητες που έχει το μέλι
Η βιταμίνη Β17 έχει αντικαρκινικές ιδιότητες
Σταματήστε να πίνετε γάλα αγελάδας
Η βιταμίνη D μειώνει τον κίνδυνο για καρκίνο