Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΈνα ηλεκτρονικό τσιγάρο μπορεί να σας στείλει στην εντατική

Ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μπορεί να σας στείλει στην εντατική

Προσέξτε αν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι ασφαλή

 

Ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο εξερράγη κατά τη χρήση του!

Ο James Lauria από τη Γεωργία έκανε ένα διάλειμμα μια γρήγορη ρουφηξιά από το ηλεκτρονικό τσιγάρο όταν ξαφνικά αυτό εξερράγη.

Τι συνέβη;;;

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο εξερράγη στο πρόσωπό της Lauria του, και υπέστη πρώτου βαθμού εγκαύματα στην οροφή του στόματός του, ο ίδιος υπέστη εγκαύματα στα χέρια, στον κερατοειδή, και έπαθε κάταγμα στον αυχένα και τα δάχτυλά του. Η έκρηξη επίσης, ανάγκασε ένα μπροστινό δόντι να εισχωρήσει στα ούλα του, ενώ έπαθε και ανεπανόρθωτη ζημιά στα κάτω δόντια του και στο μέλλον θα πρέπει να φοράει προσθετικό μασελάκι στο στόμα.

Έξι εβδομάδες αργότερα ο Lauria εξακολουθεί να αναρρώνει …

Η κατάστασή του ήταν σοβαρή και  παρέμεινε στη ΜΕΘ για περισσότερο από μία εβδομάδα γιατί έπρεπε να είναι συνδεδεμένος με ένα σωλήνα αναπνοής. Πλέον έξι εβδομάδες αργότερα, ο ίδιος εξακολουθεί να μην μπορεί να φάει στερεές τροφές και μιλά με τραυλίζοντας.

Είναι ευτυχής που να είναι ζωντανός … Ο Lauria αναφέρει ο ίδιος ότι αισθάνεται τυχερός, πιστεύοντας ότι μπορούσε να είναι χειρότερα.

Έχει δείξει μεγάλη γενναιότητα, και τώρα είναι σε εντεταγμένη αποστολή για να βοηθήσει στην πρόληψη της τραγωδίας σε άλλους…

Διαβάστε, επίσης,

Γνωστοί παράγοντες που προκαλούν καρκίνο

Πρόληψη καρκίνου του πνεύμονα με διακοπή καπνίσματος

Είναι τελικά ασφαλή τα ηλεκτρονικά τσιγάρα;

Λιναλοόλη

Προπυλενογλυκόλη

www.emedi.gr

 

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Πονοκέφαλος στα παιδιά

Ο πονοκέφαλος στα παιδιά μπορεί να είναι σύμπτωμα μιας ποικιλίας καταστάσεων υγείας. Η πιο συχνή αιτία είναι συνήθως η ημικρανία, ο πονοκέφαλος τάσης, το...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ