Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΙατρικά ΝέαΤα αιθέρια έλαια για τον καρκίνο

Τα αιθέρια έλαια για τον καρκίνο

Γνωρίστε τα αιθέρια έλαια που καταπολεμούν τον καρκίνο

Υπάρχουν ορισμένα συστατικά σε ορισμένα αιθέρια έλαια που σταματούν την εξάπλωση του καρκίνου.

Ένα υγιές σώμα, από το κεφάλι μέχρι τα πόδια, συνήθως, λειτουργεί σε μια συχνότητα που κυμαίνεται 62-78 MHz, ενώ νόσος αρχίζει στις 58 Hz. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης της συχνότητας του σώματος: Κρατώντας ένα φλιτζάνι καφέ μειώνεται η συχνότητα ενός ανθρώπου κατά 66 Hz έως 58 MHz σε μόλις 3 δευτερόλεπτα και απαιτούνται τρεις ημέρες για την συχνότητα να επιστρέψει στο φυσιολογικό. Άλλες μελέτες δείχνουν ότι οι αρνητικές σκέψεις χαμηλώνουν την συχνότητά μας κατά μέσο όρο κατά 12 MHz. Οι θετικές σκέψεις αυξάνουν τη συχνότητά μας κατά μέσο όρο 10 MHz.

Μελετώντας μερικά από τα πιο δημοφιλή αιθέρια έλαια, όπως η μέντα, το τζίντζερ, το λεμόνι, το γκρέιπφρουτ, το γιασεμί, τη λεβάντα, το χαμομήλι, το θυμάρι, το τριαντάφυλλο, και την κανέλα, οι ερευνητές προσπάθησαν να ανακαλύψουν πώς αυτά τα έλαια μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση του καρκίνου. Εξέτασαν επιπρόσθετα την αντιβακτηριακή ισχύ τους, καθώς και την δραστικότητά τους in vitro σε ανθρώπινες καρκινικές κυτταρικές σειρές.

Στο  Ανατολικό Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον, έχει αναπτυχθεί ένα μηχάνημα με Βαθμονομημένη Συχνότητα Monitor (CFM-Calibrated Frequency Monitor) για τη μέτρηση των συχνοτήτων των αιθέριων ελαίων και την επίδρασή τους στις ανθρώπινη συχνότητες, όταν εφαρμόζονται στο σώμα. Άλλη παρόμοια συσκευή βρίσκεται στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, όπου χρησιμοποιείται για τη μελέτη της συχνότητας σε σχέση με τη νόσο.

Ο καρκίνος ξεκινάει όταν ο κώδικας του DNA μέσα στον πυρήνα του κυττάρου καταστραφεί. Φαίνεται ότι ορισμένα αιθέρια έλαια διορθώνουν εκ νέου τη λειτουργία. 


Σημασία έχει η ποιότητα των αιθέριων ελαίων

Υπάρχουν πολλά αιθέρια έλαια που πωλούνται, ωστόσο τα περισσότερα είναι κακής ποιότητας, παράγονται συνθετικά και αραιώνονται με αλκοόλ και πολλά άλλα πρόσθετα. Για να είναι αποτελεσματικά, πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο 100% αγνής ποιότητας θεραπευτικού βαθμού αιθέρια έλαια, αλλιώς δεν έχουν οφέλη για την υγεία και, επιπλέον, απαιτείται να αλλά ζει ο συνδυασμός κάθε εβδομάδα με τις σωστές αναλογίες του καθενός από τα έλαια.

Σύμφωνα με τον ηλεκτρισμό του σώματος το ανθρώπινο σώμα έχει μια ηλεκτρική συχνότητα και η υγεία ενός ατόμου μπορεί να καθοριστεί από αυτή. Ο Nikola Tesla είπε ότι αν μπορέσουμε να εξαλείψουμε ορισμένες εξωτερικές συχνότητες που παρεμβάλλονται στο σώμα μας, θα έχουμε μεγαλύτερη αντοχή έναντι των ασθενειών. Ο Δρ Otto Warburg βραβεύθηκε δύο φορές με Νόμπελ και ήταν νικητής και του βραβείου Νόμπελ για την έρευνα για τον καρκίνο, για την ανακάλυψη ότι τα ανθρώπινα κύτταρα έχουν μια ηλεκτρική τάση.

Ορισμένες συχνότητες μπορεί να εμποδίσουν την ανάπτυξη της νόσου και άλλες συχνότητες καταπολεμούν τις ασθένειες. Ουσίες  υψηλότερης συχνότητας αντιμετωπίζουν  τις ασθένειες που προκαλούν οι χαμηλότερες συχνότητες.

Τα θεραπευτικού βαθμού αιθέρια έλαια ξεκινούν από 52 και φτάνουν μέχρι και 320 MHz! Για παράδειγμα: Τριαντάφυλλο 320 MHz, Ελίχρυσος (Helichrysum bracteatum) 181 MHz, λιβάνι 147 MHz, Ραβενσάρα (Ravensara) ή αλλιώς Αγαθόφυλλο 134 MHz, Λεβάντα 118 MHz, Μύρο 105 MHz Μύρο, Χαμομήλι 105 MHz, Άρκευθος (Juniperus communis) 98 MHz, Σανταλόξυλο 96 MHz, Αγγελική 85 MHz, Δυόσμος 78 MHz.


Τα αιθέρια έλαια για την θεραπεία του καρκίνου

Τα καρκινικά κύτταρα του μαστού ως επί το πλείστον καταστρέφονται με έλαια κανέλας, θυμαριού, χαμομηλιού και γιασεμιού έως και 93%  in vitro. Ακόμη πιο αποτελεσματικό είναι το έλαιο θυμαριού, το οποίο οδηγεί σε ένα ποσοστό θανάτωσης 97% των MCF-7 κυττάρων καρκίνου του μαστού.

-Μια άλλη μελέτη με έλαιο χαμομηλιού δείχνει ότι αυτό έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Η έρευνα περιελάμβανε την αξιολόγηση 11 αιθέριων ελαίων (λεβάντα, θυμάρι, θρούμπι, δεντρολίβανο, φασκόμηλο, μέντα, εστραγκόν, μάραθο) και βρέθηκε ότι το χαμομήλι έχει την υψηλότερη αντιοξειδωτική δράση.

Το έλαιο από λιβάνι είναι πολύ καλό για τον καρκίνο. Το λιβάνι κλείνει τον πυρήνα για να σταματήσει η αναπαραγωγή του κατεστραμμένου κώδικα του DNA. Το έλαιο λιβανιού είναι αποτελεσματικό επειδή περιέχει μονοτερπένια, ενώσεις οι οποίες έχουν την ικανότητα να συμβάλουν στην εξάλειψη των καρκινικών κυττάρων κατά την έναρξη της ανάπτυξής τους, καθώς και στα στάδια εξέλιξης τους, καθιστώντας το ιδανικό για εκείνους που έχουν καρκίνο, ανεξάρτητα με πότε θα το ανακαλύψουν. Το έλαιο από λιβάνι είναι επανάσταση στην θεραπεία του καρκίνου.  Η θεραπεία με λιβάνι εξαλείφει τα καρκινικά κύτταρα και δεν επηρεάζει τα υγιή, όπως η χημειοθεραπεία. Υπάρχουν 17 ενεργοί παράγοντες στο αιθέριο έλαιο λιβανιού.

Ιστορίες ατόμων με καρκίνο και εκφυλιστικές ασθένειες που θεραπεύθηκαν με αιθέρια έλαια στο κέντρο Budwig

Η αυτοθεραπεία στον καρκίνο 

Καρκίνος ήπατος σε προχωρημένο στάδιο. Σε έναν ασθενή, ο καρκίνος ήπατος ήταν ανεγχείρητος και του έδωσαν οι γιατροί πρόγνωση έξι μήνες για να ζήσει. Έλαβε 100% αγνό έλαιο λιβάνι λίγο μετά τη διάγνωση. Το εφάρμοζε τοπικά πάνω από το συκώτι του και το έβαζε κάτω από τη γλώσσα του καθημερινά. Στην επόμενη επίσκεψή του στο γιατρό του, ανακάλυψαν ότι οι όγκοι του συρρικνώθηκαν. Συνέχισε τη χρήση λιβανιού. Τον Απρίλιο, οι όγκοι του είχαν συρρικνωθεί σε τέτοιο βαθμό που ο γιατρός του συμφώνησε και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ο καρκίνος απομακρύνθηκε, μαζί με τα 3/4 του ήπατός του. Σήμερα, είναι καλά στην υγεία του και  απολαμβάνει τη ζωή με την όμορφη γυναίκα του και την οικογένειά του.

-Καρκίνος του εγκεφάλου. Σε ένα κορίτσι πέντε ετών με καρκίνο του εγκεφάλου τοποθετούσαν μόνο μία σταγόνα από το έλαιο λιβανιού, εναλλασσόμενα με μία σταγόνα σανταλόξυλου στο κάτω μέρος των ποδιών της, μαζί με έλαιο λεβάντας που εφάρμοζαν στον καρπό της. Τώρα είναι καλά!!!

Καρκίνος της ουροδόχου κύστης. Μία ασθενής που είχε μια σπάνια μορφή καρκίνου της ουροδόχου κύστης, είχε ενημερωθεί από τους γιατρούς ότι  τελικά πρέπει να αφαιρεθεί η κύστη της. Αρνήθηκε!!! Πήρε έλαιο λιβανιού σε συνδυασμό με  έλαιο σανταλόξυλου και θεραπεύθηκε.

Καρκίνος πνεύμονα στάδιο 4  με μετάσταση στα οστά (στη σπονδυλική στήλη, τα πλευρά, τους γοφούς, την πύελο). Ο ασθενής ξεκίνησε τα αιθέρια έλαια και τέσσερις μήνες αργότερα, επέστρεψε στις καθημερινές του δραστηριότητες. Λιβάνι: κάθε 2-3 ώρες, τόσο τοπικά πάνω από τις πληγείσες περιοχές και στο κάτω μέρος των ποδιών και έβαζε πολλές σταγόνες κάτω από τη γλώσσα.

-Εκφύλιση μυελού των οστών από αληθή πολυκυτταραιμία. Σε μια ασθενή μετά από 3 μήνες θεραπείας με αιθέρια έλαια οι αιματολογικές εξετάσεις έδειξαν σημαντικές βελτιώσεις των περισσότερων δεικτών  και δεν χρειαζόταν πια να κάνει τις 2 από τις τρεις αφαιμάξεις κάθε εβδομάδα.

-Καρκίνος του μαστού. Το λιβάνι χρησιμοποιήθηκε για έναν όγκο του μαστού. Όταν πήγε η ασθενής να κάνει   χειρουργική επέμβαση, δεν μπόρεσαν να βρουν κανένα ίχνος του καρκίνου! Έβαζε λιβάνι και λεμονόχορτο στο στήθος της κάθε μέρα και έπαιρνε συμπληρώματα από το στόμα. Δεν χρειάστηκε να κάνει χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία.

-Καρκίνος τραχήλου της μήτρας. Μια γυναίκα εφάρμοζε αιθέρια έλαια πυραλίς και λιβανιού στις πατούσες των ποδιών κάθε 3 με 4 ώρες, αλλά και πάνω στην κοιλιά της. Ένα μήνα μετά έγινε η χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση της μήτρας  και δεν μπόρεσαν να βρουν καρκίνο οι γιατροί της.

-Λευχαιμία. Σε έναν ασθενή με δεύτερη επανεμφάνιση της λευχαιμίας δόθηκαν αιθέρια έλαια, μαζί με τη χημειοθεραπεία και μπήκε σε ύφεση πολύ πιο γρήγορα  και δεν είχε  παρενέργειες.

-Καρκίνος κεφαλής και τραχήλου. Το λιβάνι και άλλες φυσικές θεραπείες χρησιμοποιήθηκαν για τη θεραπεία του καρκίνου στον στοματοφάρυγγα σε έναν και αυτό αποδείχθηκε με  μαγνητική τομογραφία.

-Καρκίνος παγκρέατος. Ο ασθενής έκανε τα ακόλουθα: 3 σταγόνες λιβάνι, και από 1 σταγόνα λεμονόχορτο, λεβάντα, μέντα και σανταλόξυλο κάτω από τη γλώσσα και άλλες φυσικές θεραπείες για τον καρκίνο. Τώρα είναι υγιής και έχουν περάσει 8 μήνες τώρα.

Καρκίνος προστάτη. 4 μήνες, με αιθέρια έλαια και θεραπεύθηκε.

-Βασικοκυτταρικός καρκίνος του δέρματος. Ένας ασθενής είχε καρκίνο του δέρματος στη μύτη του κι έπρεπε να αφαιρέσει ένα μεγάλο τμήμα του ρουθουνιού του, το άνω χείλος του και  λίγο από  μάγουλό του. Σταμάτησε τη ζάχαρη από τη διατροφή του, άρχισε να πίνει πολύ νερό, έτρωγε περισσότερα ωμά τρόφιμα και μέσα σε μερικές εβδομάδες (6 εβδομάδες) η πλευρά της μύτης με τον καρκίνο είχε αρχίσει να επουλώνεται. Έχουν περάσει 15 μήνες και είναι υγιής. Έκανε τοπική εφαρμογή 3 φορές την ημέρα και έβαζε 2 σταγόνες κάτω από τη γλώσσα του πρωί και το βράδυ έλαιο λιβανιού. Μέσα σε 6 εβδομάδες ο καρκίνος εξαφανίσθηκε. Είναι κατάλληλο και για δερματικές παθήσεις, όπως η ψωρίαση.

-Μελάνωμα. Ασθενής με μελάνωμα στην πλάτη ανέπτυξε και μελάνωμα στη μύτη και έλαβε ακτινοβολία και το μελάνωμα υποτροπίασε. Έκανε εφαρμογή  πρωί και βράδυ με λιβάνι και Ελίχρυσο (Immortelle) και το κάλυπτε με μια γάζα. Σε 3 μέρες ο όγκος συρρικνώθηκε και την  5η ημέρα ξεράθηκε και την  7 η ημέρα εξαφανίσθηκε. Ο ασθενής είχε λίγο ροζ δέρμα αρχικά, αλλά σε λίγες ημέρες εξαφανίσθηκε και δεν άφησε ούτε ουλή. 

Διαβάστε, επίσης,

Τρόποι για να καθαρίσετε το σώμα σας

Πώς να αποστάξετε αιθέρια έλαια

Χρήσιμες πληροφορίες για τα αιθέρια έλαια

Αρωματοθεραπεία

Έλαιο θυμαριού

Αντιστρές θεραπεία με αιθέρια έλαια

Οι ευωδιές της ευεξίας

Υγεία από το φαρμακείο της φύσης

Εναλλακτικές θεραπείες για τον καρκίνο

Aνθοϊάματα Μπαχ

www.emedi.gr

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το ChatGPT σα σύμβουλος Υγείας

Το ChatGPT σα σύμβουλος Υγείας. Η τεχνητή νοημοσύνη βοηθά τους ασθενείς να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις για τα προβλήματα υγείας τους Το Chat GPT σημαίνει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ