Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΙατρικά ΝέαΠάρτε το κρητικό ίαμα αν έχετε κρυολόγημα και γρίπη

Πάρτε το κρητικό ίαμα αν έχετε κρυολόγημα και γρίπη

Ιατρικό φυσικό σκεύασμα από παραδοσιακά κρητικά βότανα

Παγκοσμίως είναι γνωστό ότι τα κρητικά βότανα είναι τα καλύτερα και δρουν θεραπευτικά.

Το δίκταμο ή έρωντας, το θυμάρι και το φασκόμηλο σε συνδυασμό με το αγνό κρητικό παρθένο ελαιόλαδο είναι τα βασικά συστατικά του νέου σκευάσματος, που έχει τη σφραγίδα της Κρήτης.

Τα βότανα στο φάρμακο ίαμα έχουν αθροιστική δράση και συνέργεια πολύ μεγαλύτερη από το άθροισμα των δράσεων των απλών συστατικών.

Είναι ένα εκχύλισμα βοτάνων έναντι των ιογενών λοιμώξεων που μειώνει δραματικά το ιικό φορτίο και τις κυτταρολογικές αλλοιώσεις που προκαλούνται από τους ιούς.

Είναι γνωστό, ότι οι άνθρωποι που καταναλώνουν αφεψήματα δίκταμου, θυμαριού και φασκόμηλου έχουν πολύ χαμηλή νοσηρότητα και μικρότερες επιπτώσεις από τα κρυολογήματα και τη γρίπη.

Ο συνδυασμός αιθέριων ελαίων από τα αρωματικά βότανα Coridothymus Capitatus, Salvia Fruticosa και Origanum Dictamus, σε συγκεκριμένες αναλογίες μέσα σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, λειτουργεί συνεργικά.

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός έχει ευεργετικά αποτελέσματα και μειώνει τα συμπτώματα των ιώσεων του αναπνευστικού. Μειώνει τη διάρκεια και την ένταση των συμπτωμάτων.

Το Cretean IAMA  είναι φυσικό ιδιοσκεύασμα της Olvos Science που είναι θυγατρική της Galenica.

Είναι πολύ αποτελεσματικό και απολύτως φυσικό παρασκευασμένο από τον πλούτο της ελληνικής κρητικής γης, βασισμένο σε παραδοσιακή ιατρική συνταγή! 

Διαβάστε, επίσης,

Το κρητικό χάπι για το κρυολόγημα και τη γρίπη

Χρήσιμες ιατρικές συνταγές με το δίκταμο

Ιατρικές συνταγές με θυμάρι 

Που κάνει καλό το φασκόμηλο

Φασκόμηλο

www.emedi.gr

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Smoothie με μάνγκο

Smoothie με μάνγκο. Smoothie υγιεινό με μέλι, μάνγκο, ανανά, φράουλα, passion fruit και εναλλακτικό γάλα αμυγδάλου Smoothie με μέλι, μάνγκο, ανανά, φράουλες, passion fruit και...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ