Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου, 2024
ΑρχικήΤι να προσέχετε με την αλόη
Array

Τι να προσέχετε με την αλόη

Δεν είναι όλα τα προϊόντα αλόης καλά

 

Κάποια προϊόντα αλόης δεν είναι ποιοτικά.

Αυτά αραιώνονται με άλλα υλικά άγνωστης προέλευσης.

Ένα τέτοιο υλικό είναι η μαλτοδεξτρίνη που εισάγεται κατά τη διάρκεια της συμπύκνωσης, για να ενισχυθει η περιεκτικότητα σε πολυσακχαρίτες. Ο έλεγχος της νοθείας γίνεται με Φασματοσκοπία Πυρηνικού Μαγνητικού Συντονισμού.

Άλλο υλικό είναι  η προσθήκη νερού, που αραιώνει το τελικό προϊόν και μειώνει την δράση των συστατικών του.

Το τζελ αλόης απαιτεί συντηρητικά γιατί αλλοιώνεται σε 1 εβδομάδα.

Η περιεκτικότητα σε τζελ αλόης πρέπει να είναι 85-98%.

Το τζελ αλόης πρέπει να παρασκευάζεται με ψυχρή μέθοδο για να διατηρούνται τα φυσικά συστατικά του.

Το προϊόν αλόης, τέλος δεν πρέπει να περιέχει αλοϊνη πάνω από 50 ppm ανά ένα εκατομμύριο γιατί είναι πολύ ισχυρό καθαρτικό.

Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε βιολογική αλόη

Βιολογική αλόη κατάλληλη για τον καρκίνο και για αποτοξίνωση

Διαβάστε, επίσης,

Οι καλύτερες βιταμίνες για το έκζεμα

Πλήρης οδηγός για το ξηρό και σκούρο δέρμα

Οι καλύτερες βιταμίνες για τη δερματίτιδα

Οι βιταμίνες για την ξηροδερμία

Ενσφήνωση κοπράνων

Αλόη Βέρα

Τα πιο συχνά βότανα και οι θεραπευτικές τους ιδιότητες

Πώς να πάρετε από την αλόη το gel

Που κάνει καλό ο χυμός αλόης

www.emedi.gr

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Αιχμέα

Αιχμέα. Ένα φυτό που οξυγονώνει το χώρο, ιδανικό για κρεβατοκάμαρες και για τον ύπνο σας και είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό φυτό Αιχμέα Η αιχμέα είναι ένα από...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ