Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΠροστατευθείτε από το μπλε φως

Προστατευθείτε από το μπλε φως

Φακοί για την προστασία από το μπλε φως

Οι ηλεκτρονικές συσκευές, όπως οι υπολογιστές, τα laptop, τα tablets, οι τηλεοράσεις τεχνολογίας LED, και τα smartphones χρησιμοποιούνται καθημερινά.

Η ολοένα και αυξανόμενη χρήση τους κρύβει πολλούς κινδύνους. Μερικοί από αυτούς είναι η κόπωση, οι ερεθισμοί, οι πονοκέφαλοι, η δυσκολία εστίασης και η δημιουργία ειδώλου γύρω από τις εικόνες, με αποτέλεσμα θολό και ασαφές περίγραμμα.

Απαραίτητοι είναι οι ειδικοί φακοί που προφυλάσσουν τον οφθαλμό από το μπλε φως, με περιορισμό μέχρι και 95%. Έτσι μπορούμε να απολαμβάνουμε τις σύγχρονες τεχνολογίες, χωρίς τους κινδύνους.

Οι φακοί που προφυλάσσουν τον οφθαλμό από το μπλε φως είναι κατάλληλοι για όσους εργάζονται σε γραφεία, για όσους μένουν σε εσωτερικούς χώρους με τεχνητό φωτισμό για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά και για ενήλικες και παιδιά που περνούν πολλές ώρες μπροστά σε οθόνες υπολογιστών, σε τηλεοράσεις led, σε ταμπλέτες και smartphones.

Διαβάστε, επίσης,

Πώς να κάνετε τα παιδιά σας εξυπνότερα

Να παίρνετε το βράδυ τις ταμπλέτες και τα κινητά από τα παιδιά σας

Το τεχνητό φως επηρεάζει τον ύπνο

Τα πλοκάμια του Internet

Είναι τα βιντεοπαιχνίδια και το διαδίκτυο κατάλληλα για τα παιδιά;

Τα παιδιά έχουν εθισμό στην τεχνολογία

Τα social media μπορεί να προκαλέσουν ψύχωση

Πώς θεραπεύει το μπλε χρώμα

www.emedi.gr

 

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Η ενημέρωση των καρκινοπαθών

Η ενημέρωση των καρκινοπαθών. Ένας από τους πιο δύσκολους ρόλους ενός Ογκολόγου είναι η ενημέρωσή τους για την ασθένειά τους Γράφει η  Δρ Σάββη Μάλλιου Κριαρά  Ειδικός...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ