Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Σεξ μέχρι θανάτου

Κάνουν σεξ μέχρι θανάτου

Ερευνητές στην Αυστραλία έχουν ανακαλύψει δύο νέα είδη μαρσιποφόρων θηλαστικών (Antechinus) ανταχινών, που είναι μικρά σαρκοφάγα θηλαστικά της Ωκεανίας που μοιάζουν με ποντίκια κι έχουν γούνα σκαντζόχοιρου, τα οποία ζευγαρώνουν μετά μανίας έως ότου όλα τα αρσενικά πέσουν νεκρά.

Τα αρσενικά του είδους ζουν μόνο για περίπου ένα χρόνο.

Τα αρσενικά ωριμάζουν αρκετά γρήγορα και η τεστοστερόνη που χρησιμοποιούν ως καύσιμο για το ζευγάρωμα τα οδηγεί σε ξέφρενη σεξουαλική συμπεριφορά και ζευγαρώνουν συνέχεια μέχρι τελικής πτώσεως.

Οι επιστήμονες αρχικά πίστευαν ότι αυτό είναι αυτοκτονία ως πράξη αλτρουισμού, αφήνοντας περισσότερη τροφή και πόρους για τα έγκυα θηλυκά  και τους απογόνους τους. Τώρα, όμως πιστεύουν ότι αυτό γίνεται για να διανείμουν τα αρσενικά το DNA τους σε όσο το δυνατόν περισσότερα θηλυκά.  

Είναι τόσο απασχολημένοι με το ζευγάρωμα που τα επίπεδα της ορμόνης του στρες στο αίμα τους αυξάνουν πολύ. Μετά από εβδομάδες δεν φροντίζουν τον εαυτό τους και το ανοσοποιητικό τους σύστημα, αρχίζει να καταρρέει και παθαίνουν παρασιτικές λοιμώξεις και ακόμα και γάγγραινα. Επίσης, παθαίνουν έλκη, αλωπεκία ή ακόμη και εσωτερική αιμορραγία. Τα σώματά τους αποσυντίθενται, γιατί δεν λαμβάνουν θρεπτικά συστατικά και πεθαίνουν.

Τα Antechinus αναφέρονται ως “απειλούμενο είδος”. Ζουν μόνο σε δροσερά, υψηλά και απομονωμένα δάση και είναι ευάλωτα κατά την αποψίλωση των δασών, τις κλιματικές αλλαγές και το κυνήγι από τα άλλα είδη.

Στην Αυστραλία υπάρχουν πολλά απειλούμενα είδη

Παρακολουθήστε το βίντεο στα πολυμέσα.

 

Τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής για τα κατοικίδιά σας

Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής για τα κατοικίδιά σας

Διαβάστε, επίσης,

Όταν μια γυναίκα έχει πολλούς άντρες 

Μια αράχνη μεγαλώνει το πέος σας

Απιστίες γυναικών

Ανδρικές σεξουαλικές σκέψεις

Όταν κάποιος δεν ελέγχει τις σεξουαλικές του επιθυμίες

 Σεξουαλικές παραδόσεις

Τα οφέλη της πολυγαμίας στην υγεία

www.emedi.gr

 

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/x1ROzOhT-fE” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Θαλασσοθεραπεία πηλοθεραπεία και ηλιοθεραπεία για την ψωρίαση

Θαλασσοθεραπεία, πηλοθεραπεία και ηλιοθεραπεία για την ψωρίαση. Η ψωρίαση θεραπεύεται με φυσικούς τρόπους που είναι πιο αποτελεσματικοί Θαλασσοθεραπεία, πηλοθεραπεία και ηλιοθεραπεία για τη θεραπεία της...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ