Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΚλασική ΙατρικήΠλαστική ΧειρουργικήΠλαστική, Επανορθωτική, Χειρουργική, Μικροχειρουργική και Ογκολογία

Πλαστική, Επανορθωτική, Χειρουργική, Μικροχειρουργική και Ογκολογία

Τι περιλαμβάνει η Πλαστική και Επανορθωτική Χειρουργική

 

Πλαστική, Επανορθωτική, Χειρουργική, Μικροχειρουργική και Ογκολογία

 • Αισθητικές επεμβάσεις για τη βελτίωση της εικόνας και της λειτουργικότητας ενός υγιούς κατά τα άλλα σώματος, από τραύμα, έγκαυμα, ογκολογία δέρματος και μαλακών μορίων, συγγενείς ανωμαλίες, χειρουργική άκρας χείρας, χρόνια έλκη, μικροαγγειακές μεταμοσχεύσεις ιστών κ.ά.
 • Αφαίρεση καλοηθών και μη μορφωμάτων δέρματος, υποδόριου ιστού και μαλακών μορίων. Όλοι οι σπίλοι, οι κύστεις και οι καρκίνοι του δέρματος αφαιρούνται και γίνεται ταυτόχρονη πλαστική αποκατάσταση.
 • Λειτουργική και αισθητική αποκατάσταση μύτης. Σε τραυματικά ή μετακαρκινικά ελλείμματα ρινός χρησιμοποιούνται χόνδρινα μοσχεύματα και γίνεται μεταφορά ιστών από άλλες ανατομικές περιοχές.
 • Αποκατάσταση μετεγκαυματικών ουλών και ρικνώσεων. Σε ουλές κοντά στις αρθρώσεις ή τον λαιμό που εμποδίζουν το εύρος της κίνησης γίνεται χρήση ιστών από άλλες περιοχές.
 • Αφαίρεση όγκων κεφαλής και τραχήλου και σύγχρονη αποκατάσταση. Οι ενδοστοματικοί όγκοι, αλλά και οι καλοήθεις και κακοήθεις όγκοι της παρωτίδας αφαιρούνται και γίνεται αποκατάσταση.
 • Αποκατάστατη ελλειμμάτων από τραύμα και χρόνια οστεομυελίτιδα στα άνω και κάτω άκρα. Γίνεται αποκατάσταση των ελλειμμάτων δέρματος, νεύρων και τενόντων με μικροαγγειακές μεταμοσχεύσεις ιστών.
 • Αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή. Επιτυγχάνεται η ανάπλαση μαστού και θηλής με ιστούς από την κοιλιακή χώρα, τη ράχη η τους γλουτούς, για να επιτευχθεί συμμετρία και φυσιολογική πτώση σε σχέση με την άλλη πλευρά.
 • Διόρθωση ασυμμετρίας μαστών. Γίνεται διόρθωση συγγενών και επίκτητων δυσμορφιών και ασυμμετριών των μαστών με μείωση, ανόρθωση και χρήση ενθεμάτων.
 • Αποκατάσταση ελλειμμάτων περινεογεννητικής χώρας και κοιλιακού τοιχώματος. Αποκατάσταση σε ασθενείς που έχουν κάνει επεμβάσεις ή ακτινοθεραπεία ή έχουν επανειλημμένες φλεγμονές, με τη χρήση υγιών αιματούμενων ιστών από άλλες περιοχές.
 • Χειρουργική αποκατάσταση κατακλίσεων, Χειρουργικός καθαρισμός κατακλίσεων και αποκατάστασή τους με κρημνούς.
 • Χειρουργική άκρας χείρας. Θεραπεία οξέων και χρόνιων παθήσεων χεριού, όπως το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, η ρίκνωση παλαμιαίας απονεύρωσης και οι όγκοι.
 • Αποκατάσταση ελλειμμάτων ράχης και θώρακα. Θεραπεία επιμολυσμένων τραυμάτων θώρακος από καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις και τραύματα σπονδυλικής στήλης και μηνιγγομυελοκήλη.
 • Αποκατάσταση ακρωτηριαστικών κολοβωμάτων. Αποκατάσταση κολοβωμάτων μετά από ακρωτηριασμό με μεταφορα ιστών από άλλες ανατομικές περιοχές για να εξασφαλισθεί ο κατάλληλος όγκος στο άκρο για χρήση τεχνητού μέλους.

Διαβάστε, επίσης,

Νευροεμβιομηχανική

Προοδευτική ατροφία του προσώπου

Πλαστική μετά από μεγάλη απώλεια βάρους

Οστικά μοσχεύματα στις γνάθους

Χρήσεις βλαστοκυττάρων στον καρκίνο μαστού

ποκατάσταση μαστού χωρίς σιλικόνη

Το στήθος σας πρέπει να είναι ωραίο

www.emedi.gr

 

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Αιθέριο έλαιο βενζόη

Αιθέριο έλαιο βενζόη. Τα οφέλη από το αιθέριο έλαιο βενζόης ή μοσχολίβανου στην υγεία και οι εφαρμογές της στην ιατρική Αιθέριο έλαιο βενζόη ή μοσχολίβανο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ