Πέμπτη, 7 Ιουλίου, 2022
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΕμπιστευθείτε τους διατροφικούς συμβούλους της EMEDI

Εμπιστευθείτε τους διατροφικούς συμβούλους της EMEDI

Κάντε την τροφή φάρμακό σας

Οι σύμβουλοι της EMEDI για τη διατροφή και την άσκηση βοηθούν τους ασθενείς να υιοθετήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι κατανοούν τη σημασία της καλής φυσικής κατάστασης και των διατροφικών συνηθειών, πολλοί θεωρούν ότι είναι δύσκολο να τα καταφέρουν από μόνοι τους.

Οι σύμβουλοι της EMEDI για την διατροφή και την άσκηση προσφέρουν πρακτικές συμβουλές, προγράμματα γυμναστικής και διατροφικές στρατηγικές.

Οι σύμβουλοι της EMEDI για την διατροφή και την άσκηση αναλαμβάνουν περιστατικά όλων των ηλικιών. 

Όσον αφορά τη διατροφή… Λαμβάνεται πλήρες ατομικό και κληρονομικό ιστορικό του ασθενούς, γίνεται φυσική εξέταση, εξετάζονται οι εργαστηριακές εξετάσεις αν υπάρχουν και προγραμματίζεται ο ασθενής για τις κατάλληλες εργαστηριακές ή απεικονιστικές εξετάσεις, καταγράφονται οι διατροφικές συνήθειες του ασθενούς και ο στόχος, όπως απώλεια βάρους, θεραπεία ασθένειας ή πρόληψη ασθένειας. Ο σύμβουλος, στη συνέχεια σχεδιάζει την εξατομικευμένη διατροφή για τον συγκεκριμένο ασθενή και τον εκπαιδεύει σχετικά με συγκεκριμένη διατροφή που πρέπει να ακολουθήσει και την επιλογή των τροφίμων που βοηθούν στην θεραπεία και την πρόληψη ορισμένων ασθενειών.

Όσον αφορά τη φυσική κατάσταση… Σχεδιάζεται η κατάλληλη προπόνηση που συνδυάζει την καρδιαγγειακή υγεία, τη μυϊκή δύναμη και την ευελιξία, ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενούς και του διδάσκει, επίσης,  ποια τρόφιμα να φάει πριν και μετά από την άσκηση.

Οι σύμβουλοι της EMEDI για τη διατροφή και την άσκηση θα διδάξουν στον ασθενή πώς τα τρόφιμα και η άσκηση επηρεάζουν το σώμα και πώς η διατροφή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη των ασθενειών και την προώθηση ενός υγιούς τρόπου ζωής. Ενημερώνουν τους ασθενείς και τις οικογένειές τους στις διατροφικές αρχές, τις διατροφικές σχέδια και τις τροποποιήσεις της δίαιτας, και τους βοηθούν να επιλέγουν τρόφιμα και να τα προετοιμάζουν. Αξιολογούν τις διατροφικές ανάγκες, και βάζουν τους περιορισμούς στη διατροφή ανάλογα με την ασθένεια. Για τη διδασκαλία χρησιμοποιούνται εγχειρίδια, οπτικά βοηθήματα και άλλα υλικά. Συμβουλεύουν τους υπευθύνους για την προετοιμασία της διατροφής (οικογενειακό περιβάλλον, οικιακές βοηθούς, εστιατόρια) για την πολιτική στην υπηρεσία τροφίμων ή τα διατροφικά προγράμματα που βοηθούν στην προαγωγή της υγείας και την καταπολέμηση των νόσων, διατηρώντας στα πιάτα τη γεύση και την εμφάνιση.

Συμβουλευτική και συνταγές παρέχονται και σε όσα εστιατόρια επιθυμούν να προσφέρουν νόστιμα, gourmet, υγιεινά πιάτα στους πελάτες τους ανάλογα με την υγεία τους και τις ασθένειές τους και φυσικά με τη συνοδεία του κατάλληλου ποτού.

Γιατί το φαγητό εκτός από απόλαυση πρέπει να προσφέρει υγεία… 


Σε ποιους απευθύνεται η ειδική διατροφή και άσκηση:

  • Σε επαγγελματίες που ασχολούνται με το μόντελινγκ
  • Σε αθλητές
  • Σε ηλικιωμένους
  • Σε παιδιά
  • Σε ασθενείς
  • Σε όλους όσους κάνουν πρόληψη υγείας

Τι πετυχαίνετε με την ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ

  • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας συστήματος
  • Ενίσχυση του οργανισμού σας
  • Βελτίωση της ποιότητας ζωής σας με τον πιο φυσικό τρόπο

Σε ποιες ασθένειες πρέπει να γίνεται ειδική διατροφή και άσκηση

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ

Η τροφή σας είναι το καλύτερο φάρμακο για να θεραπευθείτε!

Η άσκηση είναι ο καλύτερος τρόπος για να τονώσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να φτιάξετε την ψυχολογική σας διάθεση, αλλά και για να οξυγονωθείτε!

Αν έχετε ατονία, κόπωση, αδυναμία συγκέντρωσης, γνωστικές και μαθησιακές διαταραχές, μυϊκούς πόνους, πόνο στη μέση, κράμπες, προβλήματα στην ούρηση, τριχόπτωση, αϋπνία, δυσκοιλιότητα, διάρροια, προβλήματα όρασης, αν έχετε χειρουργηθεί πρόσφατα ή αν πάσχετε από καρδιοπάθειες, διαβήτη, καρκίνο, παχυσαρκία, υπέρταση, ακμή, οστεοπόρωση, αρθρίτιδα, αυτοάνοσα νοσήματα, νευρολογικά νοσήματα, κυκλοφορικά νοσήματα, αιματολογικά προβλήματα, αλλεργικά προβλήματα και δυσανεξία, προβλήματα του πεπτικού συστήματος, λοιμώξεις, ρευματολογικά νοσήματα, διαταραχές γεύσης και όσφρησης, αναπαραγωγικά και σεξουαλικά προβλήματα, γυναικολογικά και ουρολογικά προβλήματα, ενδοκρινολογικά προβλήματα, δερματικές παθήσεις, παθήσεις νεφρών, αναπνευστικά νοσήματα, ορθοπαιδικά νοσήματα, ψυχιατρικές ασθένειες και εξαρτήσεις, ψυχολογικά προβλήματα και άγχος, αλλά και οδοντιατρικά προβλήματα, αλλά και ασθένειες πάσης φύσεως ή απλά αν θέλετε να παραμείνετε νέοι και να κάνετε αντιγήρανση ή να κόψετε τις κακές σας συνήθειες, όπως το ποτό και το κάπνισμα, τότε η τροφή σας πρέπει να γίνει το φάρμακό σας…

Το ίδιο ισχύει και για τα κατοικίδιά σας… 

Η ελλιπής ή η υπερβολική ενυδάτωση του οργανισμού, η κακή αναλογία λίπους στο σώμα, η μη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού, η περιβαλλοντική μόλυνση, το άγχος, η κακή ψυχολογική διάθεση, η κακή οξυγόνωση και η κακή διατροφή επηρεάζουν αρνητικά τα προβλήματα υγείας που βασανίζουν πολλούς ανθρώπους σήμερα. Επίσης, μπορεί να προκαλέσουν πρόωρη γήρανση των οργάνων και ολόκληρου του οργανισμού.


Οι σύμβουλοι της EMEDI για τη διατροφή και την άσκηση θα σας κάνουν check up:

-Αιματολογικές εξετάσεις

-Απεικονιστικές εξετάσεις

-Έλεγχο οξυγόνωσης του αίματος

-Τεστ δυσανεξίας

-Έλεγχος οστικής πυκνότητας

-Έλεγχος μυϊκής μάζας

-Έλεγχος ενυδάτωσης του οργανισμού και των οργάνων.

-Έλεγχος και συγχρονισμός του μεταβολισμού

-Λιπομέτρηση και έλεγχος του σπλαχνικού λίπους

-Υπολογισμός της πραγματικής ηλικίας του οργανισμού

Επικοινωνήστε με την EMEDI για το ραντεβού με τον δικό σας προσωπικό σύμβουλο διατροφής.

Διαβάστε, επίσης,

Εμπιστευθείτε το ογκολογικό συμβούλιο της EMEDI

Η καλύτερη διατροφή για τους διαβητικούς

Πώς οι αθλητές μπορούν να χάσουν βάρος

Αφροδισιακή διατροφή

Λίγα λεπτά αρκούν για την υγεία

Μεταβολικό σύνδρομο

Η διατροφή στη γιόγκα

Η διατροφή των ασθενών

Κετογενική δίαιτα

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Πονοκέφαλος στα παιδιά

Ο πονοκέφαλος στα παιδιά μπορεί να είναι σύμπτωμα μιας ποικιλίας καταστάσεων υγείας. Η πιο συχνή αιτία είναι συνήθως η ημικρανία, ο πονοκέφαλος τάσης, το...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ