Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΙατρικά θέματαGadgetsΑνακουφίστε τον πόνο σας σε 1 λεπτό

Ανακουφίστε τον πόνο σας σε 1 λεπτό

Ice Wave patches για να ανακουφίσετε τον πόνο σας

 

Το καταπληκτικό με τα Ice Wave patches είναι ότι θα ανακουφίσετε κατά 50% ή περισσότερο τον πόνο σας, μόλις μέσα σε 1 λεπτό και κατά 100% θα ανακουφιστείτε από τον πόνο και τη φλεγμονή μέσα σε 5 λεπτά.

Ζήστε πολύ!!!

Ζήστε καλά!!!

Υπάρχει τρόπος να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας χωρίς χημικές ουσίες.

Πώς είναι αυτό δυνατόν;

Λοιπόν, τα Ice Wave patches, όπως και τα άλλα προϊόντα της LifeWave, δεν βάζουν καθόλου φάρμακα ή οποιοδήποτε είδος άλλου υλικού μέσα στο σώμα, αλλά απλά δημιουργούν ένα βιοηλεκτρικό πεδίο  που ανακουφίζει τον πόνο, γι ‘αυτό και μπορεί να λειτουργήσουν τόσο γρήγορα.

Αποκαθιστά την ροή ενέργειας του σώματος και βελτιώνει την ευλιγισία του σώματος.

Υπάρχουν 2 διαφορετικά έμπλαστρα Ice Wave:

  • Ένα Λευκό Θετικό Patch και
  • Ένα Καφέ Αρνητικό Patch

Τα Καφέ Ice Wave ή αρνητικά patches, γενικά, τοποθετούνται απευθείας στο σημείο του πόνου και τα Λευκά Ice Wave ή αρνητικά patches  τοποθετούνται για παράδειγμα στο στέρνο, ή  παράλληλα προς το καφέ έμπλαστρο άμεσα στην ίδια γραμμή στην άλλη πλευρά του σώματος.

Όπως και όλα τα άλλα patches LifeWave, τα Ice Wave Patches μπορούν να εφαρμοσθούν πολύ εύκολα:

Βήμα 1: Πάρτε οποιοδήποτε Ice Wave Patch με τα δάχτυλά σας

Βήμα 2: Αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα που προστατεύει την κολλώδη επιφάνεια.

Βήμα 3: Προσδιορίστε την συγκεκριμένη θέση βελονισμού ή πίεσης ή πόνου (acupoint).

Βήμα 4: Να κολλάτε το έμπλαστρο πάνω από το δέρμα στη σωστή θέση.

Υπάρχουν πολλά χρήσιμα πρωτόκολλα LifeWave.

Η LifeWave ® εδρεύει στις ΗΠΑ στο Σαν Ντιέγκο, στην Καλιφόρνια.

Το Αμερικανικό Κράτος επιδότησε τις έρευνες για τα βιολογικά και ψυχολογικά προβλήματα των υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού, λόγω παρατεταμένης παραμονής τους εν πλω.

Ο εφευρέτης D. Scmidt (MIS & MSc Biology, Pace University, USA, επιστημονικός σύμβουλος General Dynamics και Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ) μετά από τρία χρόνια κλινικών ερευνών, δημιούργησε τα αυτοκόλλητα επιθέματα νανοτεχνολογίας (patches) που αποτελούν παγκόσμια πατέντα.

Το 2004 ίδρυσε την LifeWave που σήμερα δραστηροποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες και είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες των ΗΠΑ (5000 List of Fastest-Growing Private Companies, 2009 & 2010) με παγκόσμια αναγνώριση από φορείς, συλλόγους και οργανισμούς.

Παρακολουθήστε το βίντεο με το πρωτόκολλο τοποθέτησης με τη φορά των δεικτών ρολογιού

Τα LifeWave Patches είναι αυτοκόλλητα επιθέματα μη διαδερμικά που εφαρμόζονται σε συγκεκριμένα σημεία στο σώμα μας και διεγείρουν απαλά τα σημεία για την εξισορρόπηση και τη βελτίωση της ροής της ενέργειας στο ανθρώπινο σώμα.

Τα LifeWave Patches μπορούν να χρησιμοποιηθούν αντί για βελονισμό, στα σημεία του βελονισμού. Τα σημεία βελονισμού στο σώμα μας συνήθως διεγείρονται με τη χρήση βελονών ή με την πίεση για τη βελτίωση του ύπνου, την ανακούφιση από τον πόνο και την δυσφορία, και την προώθηση της καλής υγείας.

Τα LifeWave Patches είναι ένας φυσικός τρόπος για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής σας χωρίς φάρμακα, διεγερτικά ή βελόνες που εισέρχονται στο σώμα.

Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες των LifeWave patches σήμερα…

Αυτά τα patces χρησιμοποιούν το φως και τη θερμοκρασία του σώματος για να παρέχoυν πολλά οφέλη για την υγεία, χωρίς να βάζουν κανένα φάρμακο ή χημική ουσία στο σώμα σας. Κάθε έμπλαστρο χρησιμοποιεί το φως και τη θερμότητα του σώματος, για την τόνωση στα σημεία στο δέρμα. Τα επιθέματα αξιοποιούν τη φυσική ροή της ενέργειας του σώματος  και την ικανότητα να θεραπεύει τον εαυτό του.

IceWave®

Παρέχει ανακούφιση από τον πόνο

Ταχείας δράσης 

Χωρίς πρόσθετα

Μη διαδερμικά αυτοκόλλητα επιθέματα

Ενεργοποιούνται με τη θερμοκρασία του σώματος και το φως

Τοποθετούνται σε συγκεκριμένα σημεία τα οποία εμφανίζονται αναλυτικά, είναι μικρά σε μέγεθος και διαφανή

Λειτουργούν μέσω βιοπληροφοριών, δίνοντας εντολή στον οργανισμό να παράγει μόνος του τα συστατικά που χρειάζονται για την αυτοθεραπεία του

Δεν είναι φάρμακα, δεν εισχωρούν ουσίες στον οργανισμό, δεν έχουν παρενέργειες και αλληλεπιδράσεις

Εγκεκριμένα από FDA, WADA, HPUS, OBELIS, UNITED STATES ANTI-DOPING AGENCY

Φανταστείτε μια γρήγορη, χωρίς φάρμακα ανακούφιση από τον πόνο … 

Ασφαλή και φυσική ανακούφιση του πόνου

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ολόκληρο το σώμα και για τον τοπικό πόνο

Βολικό και εύκολο στη χρήση και με γρήγορα αποτελέσματα

Το μη διαδερμικό επίθεμα χρησιμοποιεί τη νέα τεχνολογία (Nanotechnology patches) για την τόνωση στα σημεία του βελονισμού και κυριολεκτικά βελτιώνει τη ροής της ενέργειας στο σώμα για την ανακούφιση του πόνου και της δυσφορίας – μέσα σε λίγα λεπτά από τη χρήση!

Η τεχνολογία για την ανακούφιση του πόνου 

Η σωστή διατροφή, το νερό και η άσκηση είναι απαραίτητα για έναν υγιή τρόπο ζωής, αλλά τα σώματά μας απαιτούν, επίσης, μια συνεχή ροή της ενέργειας. Για παράδειγμα, ο εγκέφαλος και τα νεύρα μας μεταδίδουν ηλεκτρικά σήματα στους μύες μας για να τους αναγκάσουν να χρησιμοποιήσουν την αποθηκευμένη χημική ενέργεια για να συσπαστούν.

Είναι γνωστό εδώ και χιλιάδες χρόνια ότι συγκεκριμένες συχνότητες του φωτός μπορεί να προκαλέσουν συγκεκριμένες αλλαγές μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Όταν μας βλέπει ο ήλιος, μια συχνότητα φωτός προκαλεί το σώμα μας να παράγει βιταμίνη D. Μια άλλη συχνότητα του φωτός (UV) θα προκαλέσει το σώμα μας να παράγει μελανίνη, την χημική ουσία που μας χαρίζει μαύρισμα.

Αυτό το τοπικό θερμικό αποτέλεσμα σημαίνει ότι η υπερβολική θερμότητα μειώνεται σε μια τραυματισμένη περιοχή και αυτό που ακολουθεί είναι ο μειωμένος πόνος, η μειωμένη ευαισθησία, και η αποκατάσταση του εύρους κίνησης στη συγκεκριμένη τραυματισμένη περιοχή.

Περιοχές φλεγμονής στο λαιμό, τους ώμους και την πλάτη.

Μέσα σε 5 λεπτά από την εφαρμογή των patches για την ανακούφιση από τον πόνο της LifeWave μια μεγάλη μείωση της θερμοκρασίας και της φλεγμονής παρατηρείται, όπως δειχνει η έρευνα. 
Κλινικές μελέτες δείχνουν την αποτελεσματικότητα των patches IceWave.
Αξιοποιώντας την ιατρική απεικόνιση με  υπερύθρο φως αποδεικνύεται η μοναδική θερμική ρυθμιστική επίδραση των patches IceWave. Απλά εφαρμόστε τo Λευκό IceWave στο κέντρο του θώρακα και τo Καφέ IceWave στην περιοχή του πόνου, για 12 ώρες.

Τα επιθέματα LifeWave προορίζονται για υγιείς ενήλικες, ηλικίας δεκαοκτώ ετών και άνω. 

Παραδοσιακά, τα σημεία βελονισμού είναι οι θέσεις για το ανθρώπινο σώμα στις γραμμές της ενέργειας ή είναι τα ενεργειακά κανάλια που ονομάζονται μεσημβρινοί στους οποίους μπορεί να εισαχθεί μια βελόνα βελονισμού για όφελος.  Αντί για βελόνες, τα διαδερμικά επιθέματα χρησιμοποιούνται για να ληφθούν τα ίδια επιθυμητά οφέλη για την υγεία.

Όταν τα επιθέματα LifeWave IceWave ™ τοποθετηθούν στο σώμα ενός αθλητή σε μια συγκεκριμένη περιοχή του τραυματισμού, προσφέρουν μια συνολική θερμική απόκριση χωρίς χημικές ουσίες, κρέμες ή φάρμακα, Παρέχουν ανακούφιση για τους αθλητές με πόνο στους μυς, διαστρέμματα και άλλου τραυματισμούς, εξαιτίας της έντονης άσκησης.

Πολλοί αθλητές σε διάφορα αγωνίσματα έχοντας διαπιστώσει τα ωφελήματα των patches της IfeWave τα χρησιμοποιούν και κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Το  IceWave επίθεμα της LifeWave ™ είναι ένα μοναδικό προϊόν νανοτεχνολογίας.

Οι τοπικές θερμικές επιδράσεις αποκαθιστούν την  θερμοκρασία σε μια τραυματισμένη περιοχή και μειώνεται ο πόνος, και αποκαθίσταται το εύρος της κίνησης στην ειδική τραυματισμένη θέση, λύνουν το μυϊκό σπασμό και τη βλάβη με άμεση τοπική θερμική επίδραση στο δέρμα, καθώς και με την αντίδραση του αυτόνομου νευρικού συστήματος με τον έλεγχο της συστολής των αιμοφόρων αγγείων και της διαστολής.

Τα patches IceWave είναι απαλλαγμένa από διεγερτικά. Η μεταφορά ενέργειας συμβαίνει μεταξύ του χρήστη και των επιθεμάτων. Δεν εισέρχονται χημικές στον ανθρώπινο οργανισμό. Η τεχνολογία LifeWave ™ στα έμπλαστρα επικοινωνεί με το σώμα μέσω του μαγνητικού πεδίου του ανθρώπου.

Συστατικά επιθεμάτων IceWave

Είναι ένα προϊόν νανοτεχνολογίας που περιέχει ένα  μείγμα από:

Αμινοξέα
Σάκχαρα
Νερό
Σταθεροποιημένο Οξυγόνο
Τα συστατικά τοποθετούνται σε ένα υπόστρωμα πολυεστέρα και σφραγίζονται μέσα σε ένα πολυμερές κέλυφος.
Όλα τα ενεργά συστατικά στα έμπλαστρα είναι ασφαλή.

Τα IceWave patches είναι εξαιρετικά για την προσωρινή ανακούφιση από μικρούς ή μεγάλους πόνους. 

Εφαρμόστε τα patches σε καθαρισμένο και στεγνό  δέρμα το πρωί, για έως και 12 ώρες.
Κρατήστε το κουτί σε δροσερό και σκιερό μέρος. 
Αφαιρέστε αμέσως αν αισθανθείτε δυσφορία ή ερεθισμό του δέρματος.
Μην χρησιμοποιείτε ξανά μπαλώματα αν κολληθούν στο δέρμα.
Μην χρησιμοποιείτε περισσότερα από ένα σετ patches στο σώμα ταυτόχρονα.

Οι προτεινόμενες τοποθεσίες για την εφαρμογή των επιθεμάτων IceWave είναι με τη μέθοδο του ρολογιού στους μεσημβρινούς των νεφρών  και της καρδιάς.

Κάθε θέση του σημείου φέρνει ειδικά οφέλη για την υγεία, όπως ορίζονται από τα επίσημα σημεία βελονισμού.

Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον 15-25 ° C.

Η διάρκεια ζωής είναι πάνω από 12 μήνες.

Για ενήλικες 18 ετών και πάνω. Κρατήστε το μακριά από παιδιά. 

Σε παιδιά και ζώα να το χρησιμοποιείτε μόνο με ιατρική ή κτηνιατρική εντολή.

Μόνο για εξωτερική χρήση. Μην καταπίνετε. 

Μην το χρησιμοποιείτε σε πληγές ή ερεθισμένο δέρμα.

Η κόλλα των patches είναι υποαλλεργική, ωστόσο, εάν αισθανθείτε ερεθισμό του δέρματος απλά διακόψτε τη χρήση. Σε περίπτωση που κάποιο από τα περιεχόμενα των επιθεμάτων έρθει σε επαφή με το δέρμα απλά πλύνετε με νερό για να αφαιρέσετε. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε είδος ενόχληση από τη χρήση αυτού του  προϊόντος, διακόψτε.

Ζητήστε από την EMEDI να σας προμηθεύσει με τα IceWave patches της LifeWave ™ 

Μπορείτε να μας στείλετε και το ατομικό ιατρικό ιστορικό σας, και να μας περιγράψετε τον πόνο σας, για να τον αντιμετωπίσουμε μαζί αποτελεσματικότερα.

Διαβάστε, επίσης,

Η τεχνική της χαλαρωτικής αναπνοής

Μήπως έχετε μυαλγίες;

Συμβουλευτείτε την EMEDI για να μην πονάτε

Πώς να κοιμάστε για να μην ξυπνάτε με πόνους

Ποια είναι καλύτερη η φυσιοθεραπεία ή η φυσικοθεραπεία;

Μπορείτε και μόνοι σας να θεραπευτείτε

Αυχενικό σύνδρομο

Τραυματισμός κατά την άσκηση

Τροφές που δεν πρέπει να τρώτε όταν πονάτε

Oστεοαρθρίτιδα

Ψύξη

Λάδι κάνναβης και καρκίνος

Βότανα για την αρθρίτιδα και τον πόνο των αρθρώσεων

Μήπως έχετε δυσκαμψία στον αυχένα;

Σύνδρομο κροταφογναθικής άρθρωσης

Τεχνική για να μειώσετε τον πόνο σας

Ρόφημα που εξαφανίζει τον πόνο

Αντιμετώπιση του πόνου με φυτικά αντιφλεγμονώδη

Οι γυναίκες πονάνε περισσότερο από τους άνδρες

Αντιβιοτικά για τον χρόνιο πόνο

Μήπως έχετε πόνο στην πύελο;

Βιοανάδραση

Η διαβητική νευροπάθεια

Το θεραπευτικό άγγιγμα

Κόλπα για το χρόνιο πόνο

Τα παυσίπονα δεν είναι καραμέλες

Μήπως δεν μπορείτε να κουνήσετε τον ώμο σας;

Όλοι οι τρόποι για να θεραπεύσετε τον πόνο στη μέση

Ο βελονισμός βοηθάει στον πονοκέφαλο

Οστεοπόρωση

Χρήσιμες πληροφορίες για τον πόνο

Χρόνιος πόνος

Κολλαγόνο

Νευροπαθητικός πόνος

Παράξενα συστατικά θεραπεύουν αρρώστιες των ανθρώπων

Μήπως τρίζουν οι αρθρώσεις σας;

Αραχνοειδίτιδα

Καυτερές πιπεριές και καψαϊκίνη

Οι κατευθυντήριες οδηγίες για την αντιμετώπιση του πόνου στον καρκίνο

Νευροτροποποίηση για τον χρόνιο πόνο

Έντονη ανησυχία για το Fentanyl

Ιαματικά λουτρά Αιδηψού

Papimi

Δρεπανοκυτταρικά Σύνδρομα

Τα καλύτερα κέντρα πόνου

Θεραπεία του πόνου σε καρκίνο στα οστά

Αλοιφή για τον πόνο στις αρθρώσεις

Σας πονάει ο αυχένας σας και η πλάτη σας;

Φυσικοθεραπεία για τον πόνο στη μέση

Νευροπάθεια στους ογκολογικούς ασθενείς

Η οικογενής αμυλοειδική νευροπάθεια

Μήπως πονάει η μέση σας;

Tramadol

Αντιμετωπίστε την οσφυαλγία χωρίς φάρμακα

Οξύς μετεγχειρητικός πόνος

Κρυοπαγήματα

Οι κατευθυντήριες οδηγίες για την αντιμετώπιση του πόνου στον καρκίνο

Νευροπαθητικός πόνος

Μασάζ με λάδι για το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα

Σύνδρομο οπισθίων αρθρώσεων σπονδυλικής στήλης

Νέα θεραπεία για τις παθήσεις χεριών

Ομοιοπαθητικά φάρμακα για την δυσμηνόρροια

Οι βιταμίνες για τα πιασίματα

Το σύνδρομο της χρόνιας κόπωσης

Ομοιοπαθητικά φάρμακα για την δυσμηνόρροια

Οι βιταμίνες για τις ημικρανίες

Λάδι για ημικρανίες

Αντιμετώπιση ημικρανιών

Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα

Άσκηση για το πιάσιμο του αυχένα

Χειροπρακτική

Θερμική νευρόλυση

H μεταταρσαλγία

Μάθετε να κάνετε μασάζ

Δια χειρός θεραπεία

Σημεία πίεσης για τη θεραπεία των παθήσεων του πεπτικού συστήματος

Ποια είναι καλύτερη η φυσιοθεραπεία ή η φυσικοθεραπεία;

www.emedi.gr

 

 

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ριμεγκεπάντη για τις κρίσεις ημικρανίας

Ριμεγκεπάντη για τις κρίσεις ημικρανίας. Η ριμεγκεπάντη, σύμφωνα με τις μελέτες, βοηθάει στη μείωση του πόνου και των άλλων συμπτωμάτων. Η ριμεγκεπάντη (rimegepant) προσδένεται εκλεκτικά...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ