Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022
ΑρχικήΕναλλακτικές ΘεραπείεςΣυμπληρώματα ΔιατροφήςΕίναι αποτελεσματικό το σταθεροποιημένο αεροβικό οξυγόνο;

Είναι αποτελεσματικό το σταθεροποιημένο αεροβικό οξυγόνο;

Print Friendly, PDF & Email

Aerobic Stabilized Oxygen. Έχει οφέλη για την υγεία;

 

 

 

 

Το Σταθεροποιημένο Αεροβικό Οξυγόνο είναι μια υγρή μορφή του στοιχείου οξυγόνου, δηλαδή είναι υγρό οξυγόνο. Το υγρό οξυγόνο είναι ένα διάλυμα υπεροξειδίου του υδρογόνου με χλωριούχο νάτριο (κοινό αλάτι) που βοηθάει στο τζετ λαγκ, στην κόπωση, στην ασθένεια του υψομέτρου, στους πονοκεφάλους, στην ανιτγήρανση, στην ενέργεια και στην αϋπνία.

Το προϊόν έχει μια μικρή επίδραση μέσω της αύξησης της ποσότητας του οξυγόνου στο σώμα αν και το οξυγόνο απορροφάται από τους πνεύμονες μέσω της αναπνοής. 

Το Σταθεροποιημένο Αεροβικό Οξυγόνο ή η βιταμίνη Ο είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής

Χρήσεις του υγρού οξυγόνου:

-ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ – ΧΑΠ

-ΙΓΜΟΡΙΤΙΔΑ

-ΟΞΥΓΟΝΩΣΗ

-ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΜΥΝΑΣ

-ΙΩΣΕΙΣ – ΓΡΙΠΗ

-ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Το σταθεροποιημένο αεροβικό οξυγόνο είναι ένα υδατικό διάλυμμα από μη τοξικούς ηλεκτρολύτες και οξυγόνο σε μοριακή μορφή πανομοιότυπο με το οξυγόνο στο αναπνευστικό μας σύστημα.

Το μοριακό οξυγόνο είναι η πηγή ζωής και ενέργειας για όλα τα κύτταρα και αποτελεί κρίσιμο και ουσιαστικό παράγοντα του ανοσοποιητικού συστήματος.

Μη τοξικό και ουσιαστικά άοσμο και άγευστο, όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες.

Το Aerobic Stabilized Oxygen είναι ένα υγρό συμπύκνωμα οξυγόνου σε μοριακή μορφή με σταθεροποιημένους ηλεκτρολύτες. Τα μόρια του οξυγόνου είναι σταθερά συνδεδεμένα με μόρια χλορίτη (όχι χλωρίου). Δεν περιέχει διοξείδιο του χλωρίου που επηρεάζει τα ζωικά εντερικά βακτήρια. 

Η διαδικασία παραγωγής διαρκεί 2 μήνες, και γίνεται σε 14 διακεκριμένα διαδοχικά στάδια επεξεργασίας. Στο εργαστήριο, το οξυγόνο γεμίζεται κατευθείαν σε φιάλες οι οποίες σφραγίζονται, επισημαίνονται και συσκευάζονται αμέσως μετά. Η διαδικασία αυτή εγγυάται την καθαρότητα του περιεχομένου των φιαλών. Είναι πατενταρισμένο από το 1971 με την ονομασία “ED Goodloe’s Aerobic Stabilized Oxygen” Έχει σχεδόν ουδέτερο pΗ και μπορεί να διαπεράσει εύκολα τις εσωτερικές βλεννογόνους και να απορροφηθεί άμεσα. Δεν έχει ίχνος τοξικότητας και είναι απόλυτα ανεκτό από το σώμα. Κλινικές μελέτες και μετρήσεις έδειξαν ότι μετά την λήψη του τα επίπεδα του οξυγόνου στο αίμα αυξάνονται κατά 5% και παραμένουν στα ανεβασμένα επίπεδα αυτά τουλάχιστον για 2 ώρες. Έρευνες και κλινικές εφαρμογές έδειξαν επίσης ότι μετά την χρήση του μειώνεται  η συστολική πίεση κατά 2-8 βαθμούς και η διαστολική πίεση κατά 6-14 βαθμούς. Βοηθάει να μειωθεί το μονοξείδιο του άνθρακα στον οργανισμό και να βελτιωθεί η αναπνοή. Ενισχύει και επιτείνει την λειτουργία των αντιοξειδωτικών σκευασμάτων, τα οποία δεν πρέπει να λαμβάνονται ταυτόχρονα με αυτό.

Που θεωρείται αποτελεσματικό το σταθεροποιημένο αεροβικό οξυγόνο;

-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΒΛΑΒΕΡΑ ΑΝΑΕΡΟΒΙΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ

Σε αντίθεση από τα τα προϊόντα οξυγόνου που περιέχουν χλώριο ή ιώδιο, το Aerobic Stabilized Oxygen δεν μπορεί να βλάψει τα φιλικά αερόβια βακτήρια που είναι πολύτιμα για την ισορροπία της εντερικής χλωρίδας και για την γενικότερη υγεία του οργανισμού. Τα περισσότερα μικρόβια και βακτήρια που προκαλούν ασθένειες και διαταραχές είναι αναερόβια, γεγονός που σημαίνει ότι δεν μπορούν να αναπτυχθούν σε καλά οξυγονωμένο κυτταρικό περιβάλλον. Για την ακρίβεια η μεγάλη πλειοψηφία τους όχι μόνο δεν αναπτύσσεται σε τέτοιο περιβάλλον, αλλά δεν μπορεί καν να επιβιώσει σε υψηλές συγκεντρώσεις οξυγόνου. Έτσι, η χορήγηση οξυγόνου είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό μέσο για την αντιμετώπιση βακτηριδιακών μολύνσεων από Σαλμονέλλα, E. Coli, στρεπτόκοκκο, ψευδομονάδες, σταφυλοκοκκο, γιαρδία και παράσιτα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ

Αποτελεσματικό όσο κανένας άλλος τρόπος καθαρισμού του νερού, σκοτώνει σύμφωνα με εργαστηριακές δοκιμές ακόμη και το πιο επίμονο μικροοργανισμό και μικρόβιο σε μόλις τρία λεπτά, γι΄αυτό θεωρείται απαραίτητο συμπλήρωμα στο φαρμακείο των διακοπών ή σε κάθε επίσκεψη σε χώρους με «ύποπτο-ανασφαλές» νερό.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟΠΙΚΟ – ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟ

Χρησιμοποιείστε το με μια καθαρή αποστειρωμένη γάζα σε κάθε εκδορά, κόψιμο, μικρή πληγή για να την απολυμάνετε και να αποφύγετε τις επιμολύνσεις.

-Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΧΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Με την χρήση του Aerobic Stabilized Oxygen™ η φυσιολογική χλωρίδα (φιλικά βακτήρια) διεγείρεται δημιουργώντας ένα εχθρικό περιβάλλον για τα αναερόβια μικρόβια.

Το οξυγόνο είναι βασικό στοιχείο  για την ζωή, την αναπνοή και την εξέλιξη των κυττάρων. Χωρίς οξυγόνο δεν υπάρχει ζωή και με λίγο οξυγόνο δεν υπάρχει υγιές κύτταρο.

Είναι γνωστή η θεωρία ότι οι χρόνιοι πόνοι, οι φλεγμονές, οι εκφυλιστικές ασθένειες, το γήρας και η φθορά του σώματος προκαλούνται από την έλλειψη οξυγόνου στα κύτταρα. Ο Dr. Otto Warburg, νομπελίστας ιατρός, στην μελέτη του για τον καρκίνο που του χάρισε το νόμπελ σημειώνει: “Ο καρκίνος έχει μόνο μία κύρια αιτία. Πρόκειται για την αντικατάσταση της κανονικής αναπνοής των κυττάρων του σώματος από την αναερόβια κυτταρική αναπνοή”.

Οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής, το υποβαθμισμένο περιβάλλον, ο μολυσμένος αέρας, το κάπνισμα, η ανισόρροπη και ανθυγιεινή διατροφή, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε γενικευμένη ένδεια οξυγόνου το σώμα μας.

Η έλλειψη οξυγόνου είναι ορατή στο σώμα με πολλαπλά συμπτώματα όπως:

• Απώλεια ενέργειας, έλλειψη ζωντάνιας, εύκολη κόπωση

• Δυσκολία συγκέντρωσης, ανικανότητα για έντονη πνευματική εργασία

• Χαμηλό ανοσοποιητικό, συχνές μολύνσεις, λοιμώξεις, ιώσεις

• Διαταραχές στον ύπνο

• Εκφυλιστικές αρρώστειες που δεν καταπολεμούνται

• Γηρατειά, φθορά και γενικό συναίσθημα βραδύτητας

Η αύξηση των επιπέδων οξυγόνου και η εξασφάλιση της αερόβιας κυτταρικής αναπνοής έχει πολλά θετικά αποτελέσματα:

•    Βελτιώνει την συγκέντρωση και την μνήμη και εξαφανίζει τα σημάδια της πνευματικής κόπωσης

•    Αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας

•    Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα

•    Βελτιώνει το καρδιαγγειακό σύστημα

•    Μειώνει το στρες, το άγχος και βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου

•    Εμποδίζει την συγκέντρωση και παραγωγή γαλακτικού οξέος

•    Βοηθά στην αποτοξίνωση του αίματος

•    Βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος

•    Αποτρέπει την εμφάνιση εκφυλιστικών ασθενειών

•    Σταματά την γήρανση των κυττάρων

•    Αυξάνει τις αθλητικές επιδόσεις σε αθλητές

20 σταγονες σε 100 ml νερό =   62 ppm

20 σταγονες σε  200 ml νερό =  310 ppm

80 σταγονες σε  200 ml νερό = 1240 ppm

Το aerobic stabilized oxygen αποτελείται από μόρια οξυγόνου που είναι συνδεδεμένα με φυσικά άλατα και αποτελείται από νερό, μόρια οξυγόνου, ηλεκτρολύτες, χλωριούχο νάτριο και θειικό νάτριο.

Αυτά που πρέπει να γνωρίζετε για το υγρό οξυγόνο

Το οξυγόνο εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος μέσω των πνευμόνων. Το σώμα προσαρμόζεται σε ό, τι χρειάζεται, αλλάζοντας ρυθμό της αναπνοής του. Η περιεκτικότητα σε οξυγόνο του αέρα δεν αλλάζει και παραμένει σταθερή στο 21%, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Αν αρκετό οξυγόνο είναι διαθέσιμο, το σώμα θα εξάγει ό, τι χρειάζεται από τον αέρα και να παραδώσει ό, τι είναι απαραίτητο για τα κύτταρα. Το αίμα που επιστρέφει στους πνεύμονες περιέχει πλεόνασμα οξυγόνου.

Το υγρό οξυγόνο μπορεί να αυξήσει μόνο κατά 5% το οξυγόνο στο σώμα. Χορηγείται από το στόμα  και επιτρέπει στα μόρια οξυγόνου να απορροφηθούν μέσω του γαστρεντερικού συστήματος. Αυξάνει την ενέργεια, βελτιώνει την αναπνοή, προωθεί τον υγιή ύπνο, αυξάνει τη συγκέντρωση και τη μνήμη, προλαμβάνει και είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για ασθένειες απειλητικές για τη ζωή, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου και των πνευμονικών νόσων. Είναι μια αποτελεσματική θεραπεία και πρόληψη για πολλές ασθένειες, όπως αναπνευστικά προβλήματα, χρόνιες κεφαλαλγίες, λοιμώξεις, κρυολογήματα και γρίπη. Ρυθμίζει το μεταβολισμό, βοηθά την πέψη και χαλαρώνει το νευρικό σύστημα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άσθμα, πληγές, έλκη, χρόνια βρογχίτιδα, βήχα, διαβητικά έλκη, λοιμώξεις του αυτιού, κόπωση, γλαύκωμα, αιμορροΐδες, πόνο στον ώμο και τον βραχίονα, σε αδύναμο ανοσοποιητικό, πνευμονική εμβολή, απώλεια μνήμης, παχυσαρκία, προβλήματα προστάτη, έρπητα ζωστήρα, και πολλά άλλα προβλήματα, ακόμη και στους αστροναύτες.

Παραγγείλετε το σταθεροποιημένο αεροβικό οξυγόνο πατώντας εδώ

Διαβάστε, επίσης,

Η αφυδάτωση προκαλεί πολλές ασθένειες

Μπείτε σε πρόγραμμα αντιγήρανσης τώρα

Μήπως έχετε συριγμό;

Το Glycobloc θεραπεύει τον καρκίνο φυσικά

ΟγκοΥπερθερμία

Αυτοθεραπεία με GcMAF

Χρήσιμες πληροφορίες για τα αντιοξειδωτικά

Χρήσιμες πληροφορίες για το υπεροξείδιο του υδρογόνου

Τι πρέπει να προσέχουν όσοι έχουν ΧΑΠ

Αν κάποιος ζει σε πεδινό μέρος έχει μεγαλύτερο κίνδυνο για καρκίνο πνεύμονα

Η βασική αιτία του καρκίνου

Τρόποι για να καθαρίσετε το σώμα σας

Οζονοθεραπεία

Διμεθυλαμινοαιθανόλη για αντιγήρανση

Διατροφή για όσους έχουν χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια

Δηλητηρίαση με μονοξείδιο του άνθρακα

Οξυγονοθεραπεία

Διατροφή πριν τον αγώνα

Εναλλακτικές θεραπείες για τον καρκίνο

Αναπνευστική ανεπάρκεια

Υπερβαρικό Οξυγόνο

www.emedi.gr

Προηγούμενο άρθροΟ ρόλος της E-cadherin στον καρκίνο
Επόμενο άρθροΤρεχαλόζη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Νευρίνωμα Morton

Το νευρίνωμα Morton είναι μια πάχυνση του ιστού που περιβάλλει το μικρό νεύρο που οδηγεί στα δάχτυλα των ποδιών. Το νευρίνωμα Morton είναι μια...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ