Να τρώτε φρέσκα ψάρια ελεύθερης αλιείας όλο το χρόνο
Να τρώτε και το κεφάλι του φαγκριού και τη μέση της συναγρίδας, αλλά και του ροφού τα μάγουλα. Είναι τα πιο νόστιμα…
Η Ελλάδα περιβάλλεται από θάλασσα, αλλά λίγοι τρώμε σήμερα ψάρι… Είναι δυσεύρετο και ακριβό…
Στις καλοκαιρινές μας διακοπές το αναζητούμε και κάνουμε την οικονομική υπέρβαση, αλλά πρέπει να γνωρίζουμε ότι τα καλύτερα ψάρια αλιεύονται τις ημέρες του χειμώνα.
Βέβαια, υπάρχουν και κάποιοι που τους αρέσει να το τρώνε, αλλά δεν αντέχουν την μυρωδιά του ψητού ψαριού στο σπίτι και γι΄αυτό προτιμούν να το τρώνε έξω.
Ζητήστε από τον ιχθυοπώλη να σας το καθαρίσει και να σας προτείνει και τον καλύτερο τρόπο να το μαγειρέψετε…
Διαβάστε, επίσης,
Χρήσιμες πληροφορίες για το σελήνιο
Μπείτε σε πρόγραμμα αντιγήρανσης τώρα
Τα καλύτερα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα
Τα πιο νόστιμα ψάρια είναι τα εποχιακά
Να προτιμάτε τα βιολογικά προϊόντα
Τροφές που οι ειδικοί δεν θα έτρωγαν ποτέ
Διατροφή για τον υποθυρεοειδισμό
Να τρώτε ψάρια δύο φορές την εβδομάδα
www.emedi.gr