Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΙατρικά ΝέαΜην φοβάστε αν έχετε καρκίνο

Μην φοβάστε αν έχετε καρκίνο

Μπορείτε να θεραπευθείτε

Καρκίνος!

Μια λέξη με μεγάλη δύναμη που ορίζει την ζωή και τον θάνατο!

Είναι πράγματι ο καρκίνος θανατηφόρο νόσημα ή για τον θάνατο είναι υπαίτιες οι επιθετικές θεραπείες που ακολουθούν τη διάγνωση;

Ο καρκίνος είναι θανατηφόρος μόνο όταν ο ασθενής επιτρέψει να γίνει…

Αλλάξτε τις πεποιθήσεις σας, τις αντιλήψεις σας, τις νοοτροπίες σας, τις σκέψεις σας, τα συναισθήματά σας και τις θεραπευτικές επιλογές σας και ο καρκίνος σας θα θεραπευθεί.

Μάθετε τα αίτια που προκάλεσαν τον καρκίνο στο σώμα σας και εξαλείψτε τα ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς αυτοθεραπείας στο σώμα σας.

Αλλάξτε τις συνήθειές σας και τον τρόπο ζωής σας:

  • Εκτονώστε τον θυμό
  • Απαλλαγείτε από τους φόβους
  • Περπατήστε στον ήλιο
  • Κοιμηθείτε καλά
  • Σταματήστε να καταναλώνετε επεξεργασμένα τρόφιμα με χημικά πρόσθετα και τεχνητά γλυκαντικά
  • Κάντε άσκηση

Μην ακούτε τους ογκολόγους όταν κάνουν προβλέψεις για την διάρκεια ζωής. Τις κάνουν γιατί οι θεραπείες που προτείνουν στους ασθενείς τους, τους βάζουν σε μια προδιαγραμμένη πορεία…

Πιστέψτε στην αυτόματη υποχώρηση του καρκίνου σας. Το μέλλον σας μην το προδιαγράφετε… Κανείς σε αυτόν τον κόσμο δεν μπορεί να προβλέψει με απόλυτη βεβαιότητα τι θα συμβεί για εσάς στο εγγύς ή μακρινό μέλλον.

Δεν περνά ούτε μία ημέρα χωρίς το σώμα μας να παράγει εκατομμύρια καρκινικά κύτταρα. Όταν μάλιστα ένας άνθρωπος βιώνει στρες παράγονται περισσότερα καρκινικά κύτταρα που εξαφανίζονται όταν αισθανθεί καλύτερα… Αυτό συμβαίνει γιατί η Ιντερλευκίνη ΙΙ που είναι το αντικαρκινικό εσωτερικό αντικαρκινικό φάρμακο μειώνεται σε σωματικό και συναισθηματικό στρες και αυξάνεται όταν είμαστε χαλαροί κι ευδιάθετοι.

Δεν είναι τυχαίο πως τα ποσοστά των θανάτων στον καρκίνο είναι χαμηλά σε όσους δεν έγινε ποτέ η διάγνωση του καρκίνου που είχαν και σε όσους δεν έχουν υποβληθεί σε συμβατικές αντικαρκινικές θεραπείες.

Είναι ξεκάθαρο τι ευθύνεται για τους θανάτους…

Όταν γίνεται η διάγνωση οι γιατροί δεν θα αφήσουν να υποχωρήσει από μόνος του ο καρκίνος. Οι ασθενείς υποβάλλονται σε τοξικές θεραπείες (χημειοθεραπεία, ακτινοθεραπεία και χειρουργικές επεμβάσεις). Οι όγκοι ενώ βρισκόντουσαν σε λανθάνουσα κατάσταση και δεν ήταν επιβλαβείς για το σώμα, περιέρχονται σε έξαρση εξαιτίας των ιατρικών παρεμβάσεων και μάλιστα γίνονται πιο επιθετικοί.

Σταματήστε να υποβάλλεστε σε θεραπείες που αποδιοργανώνουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Κάνετε ότι πρέπει για να το ενισχύσετε.

Δυστυχώς, όμως, οι περισσότεροι καρκινοπαθείς τρομοκρατούνται και δηλητηριάζουν το σώμα τους… Και στο τέλος ακούνε αυτό που ακούνε όλοι όσοι κάνουν τοξικές θεραπείες… Λυπούμαστε, αλλά κάναμε ότι μπορούσαμε…

Ενεργοποιήστε τους αυτοθεραπευτικούς μηχανισμούς σας και όλα θα πάνε καλά…

Από την άλλη είναι και τα γονίδια… που επηρεάζονται και μεταλλάσσονται από περιβαλλοντικές αλλαγές.

Το εξωτερικό περιβάλλον, η εσωτερική φυσιολογία και ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε το περιβάλλον επηρεάζουν τα γονίδιά μας.

Τα ογκογονίδια που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην φυσιολογική κυτταρική ανάπτυξη του όγκου μπορούν να μεταλλαχθούν από συνθήκες του εξωτερικού και εσωτερικού περιβάλλοντος, συμβάλλοντας στην ανεξέλεγκτη ανάπτυξη του όγκου.

Τα ογκογονίδια επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο τα κύτταρα χρησιμοποιούν την ενέργεια και πολλαπλασιάζονται. Όπως, σε ορισμένους καρκίνους το ογκογονίδιο ras μεταλλάσσεται και παράγει μια πρωτεϊνη που αναγκάζει τα κύτταρα να διαιρούνται πρόωρα… Η μετάλλαξη αυτή γίνεται γιατί το ογκογονίδιο πρέπει να μεταλλαχθεί για να επιβιώσει σε ένα τοξικό ογκογόνο περιβάλλον που δημιουργήθηκε από μη γονιδιακούς παράγοντες. Αυτό το περιβάλλον είναι το όξινο και το ανεπαρκώς οξυγονωμένο και είναι το περιβάλλον που ευνοεί την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων και των μικρο-οργανισμών που βρίσκονται στους καρκινικούς όγκους.

Τα ελαττωματικά γονίδια δεν είναι αίτιο καρκινογένεσης, γιατί υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με ελαττωματικά γονίδια που δεν θα προσβληθούν από καρκίνο. Όμως, τα γονίδια αυτά αναπροσαρμόζονται σε εξωτερικές αλλαγές κι επιρροές. 

Ο γενετικός κώδικας του κυττάρου εμφανίζει ανωμαλίες μόνο όταν οι πληροφορίες που διαβιβάζονται στο κύτταρο μέσω του εξωτερικού περιβάλλοντος πυροδοτούν μια συνεχή στρεσογόνο αντίδραση στο εσωτερικό περιβάλλον του κυττάρου.

Όταν υπάρχει μια εξωτερική ή εσωτερική απειλή τα κύτταρά μας παράγουν αδρεναλίνη και άλλες στρεσογόνες ορμόνες. Οι απειλές είναι πολλές: τεχνητά γλυκαντικά, γλουταμινικό μονονάτριο, αντιβιοτικά, στερεοειδή, φόβος και η έντονη ανασφάλεια και πολλά άλλα…

Αυτές οι στρεσογόνες ορμόνες υπονομεύουν τις φυσιολογικές λειτουργίες του κυττάρου και το DNA λαμβάνει ανώμαλες πληροφορίες και αλλοιώνεται η γονιδιακή συμπεριφορά των κυττάρων. Αυτό αρχικά εκδηλώνεται με την μείωση των αντικαρκινικών φυσικών ουσιών του DNA, της ιντερλευκίνης ΙΙ και της ιντερφερόνης. Η υγεία και η άμυνα του κυττάρου καταστέλλονται αν οι απειλές και το στρες συνεχίζονται και τα κύτταρα σταματούν να λειτουργούν φυσιολογικά.

Ακόμη και όταν κάποιος ασθενής πάρει τοξικά φάρμακα, όπως με τη χημειοθεραπεία ή εκτίθεται συνεχώς σε αρνητικά συναισθήματα, σκέψεις, συμπεριφορές, σε κακή διατροφή, αν ο ύπνος είναι ανεπαρκής, αν δεν μας βλέπει ο ήλιος, αν είμαστε συνεχώς αφυδατωμένοι, ή τοξινωμένοι, επηρεάζονται τα κύτταρα του σώματός μας.

Όταν θα απειληθεί η κυτταρική ισορροπία, το κύτταρο αμύνεται και προστατεύεται και γίνεται καρκινικό με γενετική μετάλλαξη και το κύτταρο αυτό δεν μπορεί πια να επιτελέσει τις λειτουργίες του σύμφωνα με το DNA του.

Η λειτουργία των γονιδίων είναι η αναπαραγωγή των κυττάρων και ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν αυτά τα γονίδια εξαρτάται από το περιβάλλον και από εμάς. Όλα τα γονίδια εξαρτώνται από το κυτταρικό περιβάλλον και τις επιρροές που δέχονται. Γι΄αυτό και οι νέες βιολογικές θεραπείες δεν είναι τόσο αποτελεσματικές όσο θα αναμένονταν;


Γιατί τα αντικαρκινικά φάρμακα δεν λειτουργούν

Για να επιδράσει ένα φάρμακο θετικά πρέπει πρώτα ο ασθενής να μην έχει κατάθλιψη και δεύτερον να πιστέψει ότι αυτό μπορεί να τον θεραπεύσει.

Τα αντικαρκινικά φάρμακα που υπάρχουν στην αγορά δίνουν ανταποκρίσεις 10 έως 20% το πολύ και είναι και πανάκριβα… και έχουν και πολλές παρενέργειες.

Κάποια μάλιστα από αυτά ενώ συρρικνώνουν τον όγκο, όμως ο ασθενής αποβιώνει από τις παρενέργειες.

Η χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία καταστέλλουν το ανοσοποιητικό σύστημα και αν το ανοσοποιητικό σύστημα είναι ήδη κατασταλμένο, ακόμη και μια τους δόση είναι μοιραία…

Μάθετε τα ποσοστά επιτυχίας των σύγχρονων αντικαρκινικών θεραπειών: Οι όγκοι υποχωρούν στο 7% των ασθενών και αυτό αφορά την έκβαση.

Η χημειοθεραπεία δρα σε κάποιους όγκους, όσον αφορά την συρρίκνωση, αλλά οι ασθενείς μετά αναπτύσσουν δευτεροπαθείς όγκους (λευχαιμία, καρκίνο των οστών, καρκίνο των αρθρώσεων, καρκίνο των μαλακών μορίων κ.ά.). Για παράδειγμα σε λέμφωμα η ανταπόκριση στην χημειοθεραπεία είναι 2 το πολύ 4% . Γιατί την κάνουνε;

Πόνος, αγωνία και τεράστιες δαπάνες για το τίποτα… Οι αντικαρκινικές θεραπείες είναι απειλή για την δημόσια υγεία…


Μην φοβάστε τον καρκίνο

Αν πιστέψετε ότι πάσχετε από καρκίνο ή αν φοβάστε τον καρκίνο στο σώμα σας θα εκδηλωθεί καρκίνος ή θα επιδεινωθεί…

Ότι πιστεύουμε αυτό παθαίνουμε…

Σκεφτείτε τι παθαίνετε από τα χημειοθεραπευτικά φάρμακα… Τα καρκινικά κύτταρα, αλλά περισσότερο τα υγιή κύτταρα καταστρέφονται κι εμφανίζεται δεύτερος καρκίνος, οπωσδήποτε…

Διαβάστε, επίσης,

Όλα μπορούν να θεραπευθούν

Αντιμετωπίστε εναλλακτικά τον καρκίνο του δέρματος

Διατροφικές συμβουλές για την πρόληψη του καρκίνου

Μην κάνετε προεγχειρητική χημειοθεραπεία για τις ηπατικές μεταστάσεις

Το πέρασμα στην εξατομικευμένη θεραπεία του καρκίνου

Η θεραπεία του καρκίνου στα παιδιά πρέπει να είναι εξατομικευμένη

Τι να κάνετε σε εξαγγείωση των χημειοθεραπευτικών φαρμάκων

Το Glycobloc θεραπεύει τον καρκίνο φυσικά

Αυτοθεραπεία με GcMAF

Πώς η κάνναβη θεραπεύει τον καρκίνο

Ασκήσεις οραματισμού για τη θεραπεία του καρκίνου

Βιβλία για όσους έχουν καρκίνο

Το πάχος είναι αιτία καρκίνου

www.emedi.gr

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Γιατί είναι σε έξαρση οι καλοκαιρινές αλλεργίες

Γιατί είναι σε έξαρση οι καλοκαιρινές αλλεργίες. Γιατί οι καλοκαιρινές αλλεργίες είναι φέτος πιο βασανιστικές από ποτέ. Οι καλοκαιρινές αλλεργίες έχουν αυξηθεί σε συχνότητα. Όλοι...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ