Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2022
ΑρχικήΙατρικά ΝέαΝα χρησιμοποιείτε φυσικές θεραπείες για τον καρκίνο σας

Να χρησιμοποιείτε φυσικές θεραπείες για τον καρκίνο σας

Ο καρκίνος δεν είναι μια και μόνο ασθένεια και μπορεί να μην είναι καν ασθένεια

Το πρώτο βήμα για την θεραπεία του καρκίνου είναι να απομακρύνετε τα αίτια που τον προκαλούν και η ασθένεια θα υποχωρήσει από μόνη της…

Η αυτοθεραπεία έχει μεγάλη δύναμη στην αντιμετώπιση του καρκίνου…

Όταν το σώμα εμποδίζεται από την φυσιολογική λειτουργία του τότε είναι αναγκασμένο να εφαρμόσει διορθωτικά μέτρα για να αποκατασταθεί αυτή η φυσιολογική λειτουργία.

Άρα τα συμπτώματα του καρκίνου δεν πρέπει να καταπολεμηθούν. Αυτά που πρέπει να καταπολεμηθούν είναι τα αίτια. Κανείς δεν πρέπει να μάχεται το σώμα που μάχεται για να απαλλαγεί από έναν κίνδυνο. Στην πραγματικότητα ο οργανισμός με τη μάχη αυτή προσπαθεί να απαλλαγεί από μια δύσκολη κατάσταση.

Σήμερα, υπάρχουν περισσότερες φυσικές θεραπείες για τον καρκίνο όσες ποτέ άλλοτε.

Γιατί πρέπει να λαμβάνετε φάρμακα με άγνωστη αποτελεσματικότητα;

Οι εναλλακτικές αντικαρκινικές θεραπείες έχουν μεγάλη επιτυχία και αυτό είναι επόμενο, αφού οι συμβατικές αντικαρκινικές θεραπείας έχουν ποσοστό αποτυχίας 93%.

Γιατί δεν έχει βρεθεί η θεραπεία για τον καρκίνο;

Η εύρεση της θεραπείας για τον καρκίνο θα σήμαινε το τέλος των ερευνητικών προγραμμάτων, την απαξίωση κάποιων ειδικοτήτων, την κατάργηση των συνεισφορών σε διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα, το σταμάτημα των κλινικών βραχείας νοσηλείας που κάνουν χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες στις οποίες επενδύονται και καταναλώνονται μεγάλα χρηματικά ποσά, εκπαίδευση και εξοπλισμός τα οποία λαμβάνονται από το σύστημα υγείας και από την τσέπη όλων σας και πηγαίνουν στις τσέπες πολύ λίγων.

Δεν έχετε παρά να ανατρέξετε στα ποσοστά αύξησης της επιβίωσης που οι ίδιες οι εταιρείες παραθέτουν μετά τη λήξη της έρευνας. Δεν υπάρχει αύξηση των ποσοστών επιβίωσης παρά μόνο αύξηση στο ελεύθερο διάστημα χωρίς νόσο, και κάποιες ανταποκρίσεις, στην πλειονότητα, μερικές, οι οποίες μετριούνται με βάση τα απεικονιστικά ευρήματα. Οι περισσότερες έρευνες καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα, ότι όσον αφορά την προσδοκώμενη διάρκεια ζωής, ότι οι πιθανότητες επιβίωσης δεν είναι υψηλότερες εάν ακολουθηθεί η συμβατική θεραπευτική αγωγή. Αντίθετα η ακολούθηση συμβατικής θεραπευτικής αγωγής θα μειώσει τη διάρκεια ζωής και θα καταρρακώσει την ποιότητά της.

Εάν ένας καρκινοπαθής δεν υποβληθεί στις συμβατικές αντικαρκινικές αγωγές η πρόγνωση είτε δεν αλλάζει είτε είναι καλύτερη. Μάλιστα οι καρκινοπαθείς που δεν κάνουν χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία έχουν τετραπλάσια διάρκεια επιβίωσης σε σχέση με τους ασθενείς που υποβάλλονται στις εν λόγω αγωγές.

Αλλά τα χρήματα είναι πολλά… Αλλά μετά από πολλά χρόνια εντατικών ερευνών και επένδυση δισεκατομμυρίων σε αγωγές που εξόντωσαν πολλούς καρκινοπαθείς η ανθρωπότητα πρέπει να καταλάβει ότι μπορεί το σώμα μόνο του να αυτοθεραπευθεί.

Η βιομηχανία του καρκίνου έχει οδηγήσει τις δυτικές χώρες και τη χώρα μας σε πτώχευση και θέτει τις ζωές όλων μας σε άμεσο κίνδυνο.


Γιατί οι ογκολόγοι θεραπεύουν τα συμπτώματα και κανείς δεν ψάχνει να βρει τα αίτια του καρκίνου;

Γιατί διώκονται όσοι εφαρμόζουν διαφορετικές μεθόδους από τις συμβατικές;

Γιατί, ενώ, υπάρχουν αβλαβή φυσικά βότανα ή τρόφιμα με εφάμιλλη ή καλύτερη αποτελεσματικότητα συγκριτικά με τις συμβατικές μεθόδους δεν χρησιμοποιούνται; Γιατί όποιος γιατρός τα προτείνει διώκεται; Πόσα συμβατικά φάρμακα δεν έχουν σκοτώσει ή δεν έχουν προκαλέσει βλάβες σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, χωρίς να έχουν ενημερωθεί πριν όσοι τα έλαβαν; Διώχθηκε κανείς από αυτούς;

Και πώς θεωρούνται όλοι οι Ογκολόγοι σπουδαίοι επιστήμονες, αφού καταπολεμούν τα συμπτώματα μιας πάθησης, χωρίς να απομακρύνουν τα αίτια; Είναι λογικό και επιστημονικό να καταπολεμηθεί μια πάθηση, χωρίς να απομακρυνθούν τα αίτια; Έχουν εκπαιδευθεί οι σπουδαστές της Ογκολογίας να κατανοούν τα αίτια της πάθησης ή έχουν εκπαιδευθεί να είναι χημειοθεραπευτές και ακτινοθεραπευτές;

Γιατί οι γιατροί εκπαιδεύονται να ακολουθούν τελείως άκαμπτα πρωτόκολλα και να τα εφαρμόζουν σε όλους και όποιος παρεκκλίνει από αυτό το πρωτόκολλο διώκεται;

Ευτυχώς, οι εξαιρέσεις αυξάνονται. Υπάρχουν και γιατροί που είναι πονόψυχοι και άνθρωποι…

Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εδώ μιλάμε για ανθρώπινες ζωές και όχι για αντικείμενα. Αν το αυτοκίνητό σας είχε μια βλάβη και ο μηχανικός σας έλεγε ότι οι πιθανότητες να σας το επισκευάσει θα ήταν 10% εσείς θα του το εμπιστευόσασταν ή θα το δίνατε σε έναν καλό μηχανικό που γρήγορα, αποτελεσματικά και οικονομικά θα σας τος παρέδιδε πίσω επισκευασμένο πλήρως; Γιατί δεν κανετε το ίδιο και με τις ζωές σας που η αξία τους είναι ανεκτίμητη;

Αν εσείς έχετε καρκίνο και δεν εντοπίσουν οι γιατροί σας την αιτία της χρόνιας πάθησής σας και προσπαθούν να καταστείλουν τα συμπτώματα που δείχνουν ότι το σώμα προσπαθεί να ανακτήσει τις ισορροπίες του, περιμένετε ποτέ να θεραπευθείτε;

Τα συμπτώματα αν θεραπευθούν δεν θα θεραπευθεί η ασθένεια και μάλιστα θα γυρίσουν πίσω δριμύτερα.

Οι περισσότεροι που κάνουν έρευνα προσλαμβάνονται από τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες που βγάζουν φάρμακα για καταστολή των συμπτωμάτων. Ούτε αυτοί θα σας βοηθήσουν.

Με μοναδική εξαίρεση τα επείγοντα προβλήματα υγείας, όπου η συμβολή της συμβατικής ιατρικής είναι μεγάλη, οι υπόλοιπες θεραπείες είναι περιττές και βάζουν σε κίνδυνο την υγεία (χειρουργικές επεμβάσεις, ακτινοθεραπεία, χημειοθεραπεία κ.ά).

Η δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, επίσης, κάνει κακό στην υγεία.

Οι παθήσεις και οι θάνατοι αυξάνονται δραματικά. Όσοι είναι οικονομικά αδύνατοι προσφεύγουν στις συμβατικές θεραπείες που τους παρέχονται δωρεάν. Η δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη είναι επιβλαβής για τους πληθυσμούς όλης της γης.

Για την υγεία μας πρώτα από όλα είμαστε εμείς υπεύθυνοι.

Πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη της σωματικής και συναισθηματικής μας υγείας, των διατροφικών μας επιλογών και του τρόπου ζωής μας.

Μην εμπιστεύεστε τις χημειοθεραπείες

Οι χημειοθεραπείες προκαλούν φλεγμονές και ανεπανόρθωτες βλάβες σε όλα τα κύτταρα του σώματος και το κυριότερο αποδιοργανώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα και ο καρκίνος επιστρέφει δριμύτερος. 

Με τις χημειοθεραπείες η όψη γίνεται ασθενική, τα μαλλιά γκριζάρουν και πέφτουν. Οι περισσότερες χημειοθεραπείες έχουν μηδενικά οφέλη 5ετούς επιβίωσης. Μήπως οι περισσότεροι καρκινοπαθείς παθαίνουν εξαιτίας της χημειοθεραπείας; Μήπως η συμπληρωματική χημειοθεραπεία ή η επικουρική έχει σε πολλούς καρκίνους όφελος στην επιβίωση 2,1 ή 2,3%; Μήπως αυτό το όφελος δεν δικαιολογεί την χρήση της χημειοθεραπείας; Μήπως εισπράττονται χρήματα από τα πρωτόκολλα από κάποιους για κάθε ασθενή που υποβάλλεται σε συμβατικές θεραπείες; Και ο κάθε ασθενής πρέπει να βρίσκεται σε ομηρία μισοζώντανος για το χρονικό διάστημα που θα ζήσει;

Η χημειοθεραπεία δεν βελτιώνει ούτε την ποιότητα της ζωής.

Και η προεγχειρητική χημειοθεραπεία που δίνουν κάποιοι σε ασθενείς με προχωρημένο στάδιο προκειμένου να χειρουργηθούν; Δεν υπάρχει κανένα όφελος. Ακόμη και αν γίνει συρρίκνωση του όγκου κατά 50% σε 28 ημέρες σύμφωνα με το FDA η θεραπεία του καρκίνου και η παράταση της ζωής δεν έχουν καμιά σχέση με την συρρίκνωση του όγκου. Με άλλα λόγια αν ένας όγκος δεν προσβάλλει ζωτικά όργανα του σώματος, όπως και ένας καλοήθης όγκος, δεν υπάρχει πρόβλημα να ζήσετε με αυτόν. Όταν οι όγκοι φράξουν τον χοληδόχο πόρο ή κάποιον άλλο πόρο ζωτικής σημασίας του οργανισμού, τότε υπάρχει κίνδυνος αν δεν τοποθετηθεί stent.

Οι παρενέργειες της χημειοθεραπείας, όπως η κόπωση, η στοματίτιδα, η αλωπεκία, η αναιμία, η καταστροφή του εντερικού βλεννογόνου και του ανοσοποιητικού συστήματος είναι γνωστές σε όλους. Όταν μειώνονται τα επίπεδα των ερυθροκυττάρων μειώνεται και η βιοδιαθεσιμότητα του οξυγόνου στα ανθρώπινα κύτταρα και το σώμα σας σταδιακά πεθαίνει…

Με την χημειοθεραπεία δεν μπορεί να γίνει ανοσοενίσχυση ή διατροφική προσέγγιση για την καταπολέμηση των όγκων. Και επιπλέον καταστρέφονται όλα σας τα συστήματα και όργανα, όπως το καρδιοαγγειακό, το συκώτι σας, το έντερο, το ανοσοποιητικό σύστημα, ο εγκέφαλός σας κι επιπλέον παθαίνετε λοιμώξεις, πονάτε και γερνάτε ταχύτατα.

Τι να την κάνετε αυτή τη ζωή;

Πριν ξεκινήσετε συμβατική θεραπεία με κάποιο πρωτόκολλο ψάξτε να βρείτε από τις δημοσιευμένες έρευνες τα ποσοστά παράτασης της επιβίωσης… από την θεραπεία που σας προτείνουν…. Θα απογοητευθείτε… Και ίσως αποφασίστε να εναντιωθείτε με οποιονδήποτε τρόπο… σε αυτόν που σας την προτείνει…

Διαβάστε, επίσης,

Η τοξικότητα των κυτταροστατικών φαρμάκων

Μην κάνετε προεγχειρητική χημειοθεραπεία για τις ηπατικές μεταστάσεις

Ανορεξία και καχεξία στον καρκίνο

Η θεραπεία του καρκίνου στα παιδιά πρέπει να είναι εξατομικευμένη

Αρχές χημειοθεραπείας του καρκίνου

Δερματικές αντιδράσεις σε στοχευμένες θεραπείες

Διαταραχές γεύσης στη θεραπεία του καρκίνου

Διατροφή σε στοματίτιδα

Επανένταξη ενός καρκινοπαθούς στην κοινωνία

Εξατομικευμένες θεραπείες για τους καρκινοπαθείς

Πνευμονική ίνωση από την μπλεομυκίνη

Ανταπόκριση στη χημειοθεραπεία

Το πέρασμα στην εξατομικευμένη θεραπεία του καρκίνου

Οι καρκινοπαθείς πρέπει να διεκδικούν τα δικαιώματά τους

Παράγοντες που καθορίζουν τη θεραπευτική απόφαση στην ογκολογία

Νεφροτοξικότητα από τη χημειοθεραπεία

Οι παρενέργειες της θεραπείας του καρκίνου του μαστού

Πότε είναι επιζήμια η αντικαρκινική θεραπεία;

 Προσοχή το Revlimid έχει πολλές παρενέργειες

Φαρμακογενομική

Θεραπεία του καρκίνου εξατομικευμένα

Αλωπεκία από τη χημειοθεραπεία

Που μπορεί να εφαρμοστεί το μοριακό προφίλ

 Γιατί οι χημειοθεραπείες δεν είναι αποτελεσματικές

Τι είναι ο καρκίνος;

Φαρμακοκινητική στην ογκολογία

 Οδηγός χορήγησης κυτταροστατικών φαρμάκων

Η πικρή αλήθεια για τις χημειοθεραπείες

 Ηπατοτοξικότητα από τη χημειοθεραπεία

Σταματήστε να κάνετε χημειοθεραπεία

 Εξατομικευμένη φαρμακευτική θεραπεία

Πνευμονική τοξικότητα από την αντικαρκινική θεραπεία

Μεταβολομική

Όλα μπορούν να θεραπευθούν

Ασκήσεις οραματισμού για τη θεραπεία του καρκίνου
Το σώμα σας έχει την ικανότητα να αυτοθεραπεύεται
Η θεραπεία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα
Θεραπεύστε τον καρκίνο σας με φυσικά μέσα
Γιατί πρέπει να προτιμούμε τις φυσικές ιατρικές θεραπείες
Οι ασθενείς που έχουν καρκίνο δεν έχουν όλοι καρκίνο
Η ασθένεια δεν υπάρχει
Τρόποι για να τονώσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα
Τι είναι ο καρκίνος;
Γιατί η ολιστική θεραπεία του καρκίνου έχει τα καλύτερα αποτελέσματα
Θεραπεία μέσω της ψυχής
Ψυχοκοινωνικά προβλήματα στην Ογκολογία
Ψυχολογικοί παράγοντες που επηρεάζουν ιατρικές καταστάσεις
Πώς τα αρνητικά συναισθήματα μετατρέπονται σε ασθένειες
Τα χαρακτηριστικά ενός καλού γιατρού
Η Ιατρική του emedi
Ποιότητα ζωής και καρκίνος
Γιατί κάποιος παθαίνει λευχαιμία
Μυστικά για τα καρκινικά κύτταρα
Θεραπεία του καρκίνου εξατομικευμένα
H θεραπεία του καρκίνου με αντινεοπλαστόνια
Η μεγάλη αλήθεια για τη θεραπεία του καρκίνου
Η στροφή στην Εναλλακτική Ιατρική
Από τι προκαλείται ο καρκίνος
Εναλλακτικές θεραπείες για τον καρκίνο
Η μοναξιά φταίει για την εμφάνιση καρκίνου
Τι σχέση έχει το άγχος με τον καρκίνο;
Κάντε μόνο θετικές σκέψεις
Φυσιορρύθμιση
Θεραπεία μέσω της ψυχής
Ψυχολογικοί παράγοντες που επηρεάζουν ιατρικές καταστάσεις
Πώς τα αρνητικά συναισθήματα μετατρέπονται σε ασθένειες
Σχετίζεται η λύπη με την ασθένεια;
Η ασθένεια είναι ένας τρόπος να ζητήσουμε αγάπη

Θεραπεία του καρκίνου με φυτικά ανοσοτροποποιητικά

ΟγκοΥπερθερμία

Το γκι είναι πολύ καλή θεραπεία για τον καρκίνο

Τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής για τη θεραπεία του καρκίνου

Ιατρικές συνταγές με το γκι

H θεραπεία του καρκίνου με αντινεοπλαστόνια

Θεραπεία του καρκίνου με Iscador

Viscum album

Εναλλακτικές θεραπείες για τον καρκίνο 

Βότανα για την πρόληψη και τη θεραπεία του καρκίνου

Όλοι πρέπει να έχουν ένα αποχυμωτή στο σπίτι τους

Τα πικρά θεραπεύουν τον καρκίνο

Carnivora για τον καρκίνο

Σιταρόχορτο

Μειώστε τις πιθανότητες να πάθετε καρκίνο

Πώς το λεμφοίδημα προκαλεί καρκίνο

Πώς το ηλιακό φως θεραπεύει στον καρκίνο

Ο ρόλος της E-cadherin στον καρκίνο

Το μείγμα βοτάνων της EMEDI για τον καρκίνο

Όλα μπορούν να θεραπευθούν

Διατροφικές συμβουλές για την πρόληψη του καρκίνου

Φυτοθρεπτικά συστατικά που θεραπεύουν τον καρκίνο

Το Glycobloc θεραπεύει τον καρκίνο φυσικά

Αυτοθεραπεία με GcMAF

www.emedi.gr

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Δυστονία

Η δυστονία είναι μια διαταραχή της κίνησης που χαρακτηρίζεται από μη φυσιολογικές παρατεταμένες ή διακοπτόμενες μυϊκές συσπάσεις. Η δυστονία είναι μια κινητική διαταραχή που προκαλεί...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ