Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΓιατί μια γυναίκα θέλει να χωρίσει τον άντρα από την γυναίκα και...
Array

Γιατί μια γυναίκα θέλει να χωρίσει τον άντρα από την γυναίκα και τα παιδιά του

Το χειρότερο για μια γυναίκα είναι να είναι πουτάνα στην ψυχή

 

Λόγοι για τους οποίους μια γυναίκα κυνηγάει έναν παντρεμένο άντρα

Δεν είναι ασυνήθιστο οι παντρεμένοι άνδρες να έχουν μια σχέση με μια άλλη γυναίκα…

Πάντως αν έχει συμβεί στο παρελθόν, επίσης, θα συνεχίσει να συμβαίνει και στο μέλλον…

Οι λόγοι για τους οποίους μια γυναίκα θέλει να καταστρέψει μια οικογένεια

1. Ψυχολογική και συναισθηματική ανάγκη

Μια γυναίκα θα αναζητήσει μια πατρική φιγούρα σε ένα άλλο άτομο για να εκπληρώσει τις συναισθηματικές ανάγκες της, την ασφάλεια που της προσφέρει και την προστασία του.

2. Αναζητάει συναισθηματική ικανοποίηση

Μια τέτοια γυναίκα θέλει να δείχνει ότι προσφέρει συναισθηματική επικύρωση, δεδομένου ότι η σύζυγος είναι πολύ απασχολημένη με τις επιμέρους προτεραιότητες της οικογένειας. 

3. Κάνει τα πάντα για να προσφέρει διασκέδαση

Ακόμη και σε ένα ευτυχισμένο γάμο, οι άνδρες ξενοκοιτάνε. Αυτή είναι πρόθυμη για όλα μέχρι να πετύχει τον σκοπό της.

4. Είναι πουτάνα 

Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να εισέλθει χώρο μιας γυναίκας, χωρίς την άδειά της και το αντίστροφο. Οι άνδρες θα πέσουν εύκολα στην παγίδα με κάποιαν που είναι ανοιχτή, προσιτή και είναι έτοιμη να αγαπηθεί, μια πουτάνα δηλαδή, ιδίως όταν γνωρίζει ότι αυτός έχει οικογένεια.

5. Αναζητάει έναν άντρα για να του προσφέρει δήθεν οικειότητα

Αν κάποιος είναι ήδη παντρεμένος είναι πιο πιθανό, να είναι ευάλωτος και με την οικειότητα που θα του προσφέρει, αυτός θα ξεγελαστεί και θα καλύπτει όλες τις ανάγκες της.

6. Τον τυλίγει ανεβάζοντάς του το εγώ του

Οι άντρες έχουν αυτή την επιθυμία να επιβεβαιώνονται και όταν κάνουν σεξ με άλλη γυναίκα, νιώθουν ανεβασμένοι. Νιώθουν σαν σούπερ ήρωες. Η αίσθηση που λαμβάνει ο άντρας είναι ότι οι γυναίκες εξακολουθούν να τον ποθούν (εκτός από τη σύζυγό του, η οποία είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του και νοιάζεται γι ‘αυτόν).

8. Αναζητούν οικονομικές ανταμοιβές

Ο θανατηφόρος συνδυασμός χρήματος, εμπιστοσύνης και σφοδρής επιθυμίας είναι ισχυρό κίνητρο γι΄αυτές τις γυναίκες. Δεν έχουν κανένα δισταγμό στο να προσελκύσουν τους άνδρες προς το μέρος τους (ανεξάρτητα από την οικογενειακή κατάστασή τους) με την ελκτική δύναμη τους, για να έχουν οικονομικά οφέλη και βοήθεια στο να αναρριχηθούν στην καριέρα τους. Σε τέτοια σχέση υπάρχει μια ανταλλαγή ικανοποίησης με χρήματα και άλλες χάρες.

9. Τον παραμυθιάζει

Οι άντρες ξεγελιούνται εύκολα. Τον κάνει να ζηλεύει, τον παραμυθιάζει και επιδιώκει με κάθε τρόπο να τον χωρίσει.

10. Ξέρει ότι είναι σε ισχυρότερη θέση από τη σύζυγο

Αυτή ξέρει τα πάντα και περνάει καλά μαζί του, η γυναίκα υποψιάζεται ότι ο άντρας της την απατάει και φυσικά θα υπάρχει γκρίνια. Αυτή κατά βάθος αναζητάει τα περιουσιακά στοιχεία του που τώρα ανήκουν στην γυναίκα και στα παιδιά του.

11. Θέλει να κάνει κακό στη σύζυγο και στα παιδιά του

Είναι διασκέδαση γι’ αυτήν να τον τραβάει από την μύτη και να κάνει τη σύζυγο και τα παιδιά του να υποφέρουν.

12. Θέλει να ανέβει κοινωνικά

Σκεφτείτε ένα άτομο που διψά για την αναγνώριση και το σεβασμό στην κοινωνία και θέλει να φτιάξει καριέρα. Αυτός είναι ήδη παντρεμένος, επιτυχημένος, έχει γνωριμίες και μπορεί να την βοηθήσει να ανέλθει κοινωνικά. Θα την βάλει μέσα στον κύκλο του και θα την προωθήσει.

14. Θέλει να αλλάξει την  κοινωνικοοικονομική της κατάσταση

Σκεφτείτε μια γυναίκα η οποία κατάγεται από μια πολύ μέτρια κοινωνικά εδραιωμένη οικογένεια. Τώρα χρησιμοποιεί όλη την ενέργειά της για να εκπαιδεύσει τον εαυτό της, να κάνει μια αξιοπρεπή καριέρα και κολλάει πάνω σε κάποιον ο οποίος υπόσχεται ότι θα την βοηθήσει.

15. Θέλει να εκδικηθεί τους νεώτερους άντρες

Σήμερα οι νέοι άντρες είναι διαφορετικοί. Δεν πληρώνουν, δεν βοηθάνε. Οι μεγαλύτεροι δεσμευμένοι άντρες που απατούν τις γυναίκες τους είναι σε ευάλωτη θέση και πληρώνουν για τα πάντα. Έτσι, εκδικείται αυτή η γυναίκα τους νεώτερους άντρες που δεν της δίνουν καμία σημασία.

16. Του δείχνει μια ψεύτικη εικόνα για τον εαυτό της

Ένας παντρεμένος άντρας που είναι στο σπίτι του και περνά μόνο λίγες στιγμές με αυτήν δεν έχει τη φθορά και τα προβλήματα της οικογένειας. Αυτή ασχολείται μόνο με τον εαυτό της και δεν έχει άλλες έννοιες στο κεφάλι της. Άρα, είναι πιο χαλαρή και το παίζει πολύ πιο άνετη από τη σύζυγο.


Η μοναχική γυναίκα και ο παντρεμένος άνδρας…

Και οι δυο φταίνε… αλλά στο τέλος αυτός καταστρέφεται…

Η μοναχή γυναίκα είναι ιδανική λεία για τον άπιστο παντρεμένο άνδρα.  Όχι μόνο είναι διαθέσιμη, αλλά αναζητά στοργή και επικοινωνία. Για εκείνη ο παντρεμένος άντρας είναι κάτι απροσδιόριστο, που άλλοτε την ελκύει και άλλοτε μπορεί και να την τρομάζει.

Αν είναι όμως αδίσταχτη θα το εκμεταλλευτεί!

Τα όρια, όμως είναι πολλά: Είναι άντρας μη χωρισμένος, για μισή απασχόληση, δεσμευμένος αλλού, που δεν μπορείς να ζήσεις μαζί του μια πραγματική ιστορία. Τι να τον κάνεις, λοιπόν, αυτόν τον άντρα που δεν μοιάζει και τόσο πραγματικός; Η ανάγκη για ζεστασιά που έχει μια μοναχική γυναίκα η ανάγκη να γευτεί το όνειρο, την κάνει να δοκιμάσει την εμπειρία. Ικανοποιεί τις ανάγκες της και της προσφέρει στοργή και αγάπη, για πόσο, όμως; 

Πολλές φορές, το παράνομο ζευγάρι γίνεται μόνιμο!!! Ο παντρεμένος άντρας καθορίζει τους κανόνες παρανομίας που πρέπει να τηρηθούν και τα όρια που δεν πρέπει να ξεπεραστούν. Θα είναι μαζί μόνο μερικές στιγμές, μπορεί και να είναι τακτικές μέσα στη βδομάδα, αλλά η πραγματική ζωή του, τουλάχιστον ένα μεγάλο μέρος της θα πρέπει να είναι οπωσδήποτε με τα παιδιά του. Αυτή πολλές φορές θα το δεχτεί έχοντας τους δικούς της σκοπούς…, για πόσο, όμως;

Στην αρχή, δεν υπάρχει φθορά ούτε ρουτίνα…

Η μοναχή γυναίκα δεν έχει τίποτα να κρύψει. Όμως το δάχτυλο της κατάκρισης, θα είναι στραμμένο επάνω της και το παράνομο της ιστορίας, κάνει πιο δυνατή την αίσθηση πως βρίσκεται στο περιθώριο… ειδικά αν η σύζυγος δεν δίνει διαζύγιο.

Η δυσαρέσκεια γίνεται μεγαλύτερη, οδηγεί σε μεγαλύτερη σύγχυση, καθώς διαγράφεται ένα τρίτο, διαφορετικό, σχεδιάγραμμα ζωής με το ιδανικό ζευγάρι που ονειρεύεται και τα άπειρα κρυφά ραντεβού, χωρίς να υπάρχει πραγματικό ζευγάρι!

Τότε η μοναχή γυναίκα αρχίζει και βιώνει μόνο τα άσχημα από τον παντρεμένο, μη χωρισμένο άντρα και τα καλά γίνονται λιγότερα και στο τέλος έρχεται η απογοήτευση. Ραντεβού σε καθορισμένες μέρες, μ’ ένα περιεχόμενο δραστηριότητας που πάντα επαναλαμβάνεται, ειδικά όταν ο κοινωνικός περίγυρος είναι με το μέρος της συζύγου. Έτσι, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό που ονειρεύεται, χάνεται η έκπληξη και η συγκίνηση, και το ζευγάρι γερνά, χωρίς να έχει το καλό της κοινής ζωής.

Στο τέλος, γίνεται συνήθεια και ρουτίνα.

Πολύ γρήγορα οι παντρεμένοι εραστές θα περιορίσουν τις επαφές τους μόνον στο σεξ και θα αρχίζουν να παραμελούν τις συναισθηματικές ανάγκες της μοναχής γυναίκας. Και τότε η μοναχή θα πάρει τη γενναία απόφαση να απομακρυνθεί και να σταματήσει αυτό το παιχνίδι της κοροϊδίας. Ειδικά αν με τον καιρό κατανοήσει ότι αυτός που τάχα ερωτεύτηκε δεν μπορεί να της προσφέρει τίποτε από αυτά που αυτή θέλει…

Πάντα επιθυμούμε αυτό που δεν έχουμε και πάντα εκτιμούμε αυτό που έχουμε μόνο όταν το χάσουμε!

Οι γυναίκες, ειδικά οι πουτάνες στην ψυχή, τείνουν να πιστεύουν ότι αφού μια άλλη γυναίκα επέλεξε να δεσμευτεί με τον εν λόγο άντρα, τότε αυτός θα είναι πραγματικά κάτι το ξεχωριστό το οποίο αξίζει να κυνηγήσουν και να διεκδικήσουν για να της το πάρουν και να επωφεληθούν….

Δεν ήξερες, Δεν ρώταγες;

Όταν ένας άντρας δεν συνοδεύεται, καμία γυναίκα δεν τον φλερτάρει ή δεν τον προσεγγίζει. Αν ο ίδιος άνθρωπος εμφανιστεί στον ίδιο χώρο με μια γυναικεία παρουσία, είτε αυτή είναι η κοπέλα του ή κάποια φίλη του, τότε η στάση των γυναικών απέναντί του αλλάζει. Του δίνουν περισσότερη προσοχή και ίσως να επιχειρήσουν και να τον φλερτάρουν οπτικά ή λεκτικά.

Όσο πιο όμορφη και εντυπωσιακή και πιο αξιόλογη είναι η γυναίκα που συνοδεύει ο εν λόγω κύριος, τόσο πιο μεγάλη απήχηση έχει στο γυναικείο φύλο.

Γιατί; Μα φυσικά, οι γυναίκες που είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές από την φύση τους, έχουν την εντύπωση πως αν καταφέρουν να κλέψουν τον σύζυγο μιας πολύ όμορφης, έξυπνης και δραστήριας γυναίκας, τότε αυτομάτως θεωρούνται ομορφότερες και καλύτερες από αυτήν. Οι γυναίκες αυτές έχουν πουτάνα ψυχή και ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή τους από μια τέτοια κλοπή.

Το απαγορευμένο είναι συναρπαστικό και ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και το πρόβλημα διαφαίνεται έντονο όταν υπάρχει ελευθερία. Το αίσθημα του φόβου μήπως ανακαλυφθεί το ειδύλλιο, αυξάνει τα επίπεδα πάθους και των δύο. Όμως, όταν το πάθος αρχίζει να ατονεί, τότε οι δύο παράνομοι είναι σίγουρο ότι θα πάρουν χωριστούς δρόμους.

Κανείς δεν αμφισβητεί ότι η δημιουργία μια σχέσης με ένα ήδη παντρεμένο ή δεσμευμένο άντρα είναι έλλειψη ηθικής από την γυναίκα που την επιδιώκει. Οι γυναίκες αυτές συνήθως δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να αναμειχθούν σε οικογένειες και με άντρες που έχουν και τρία παιδιά, χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες.

Ακόμη, στους κύκλους των γυναικών, επικρατεί η άποψη ότι οι παντρεμένοι άντρες είναι σεξουαλικά πιο έμπειροι άρα και καλύτεροι εραστές, πράγμα που δεν ισχύει σε καμιά περίπτωση…

Οι γυναίκες, που είναι πουτάνες στην ψυχή, κατηγορούν τους άντρες για την απιστία, αλλά μια ελεύθερη γυναίκα ή και δεσμευμένη, η οποία δημιουργεί μια σεξουαλική σχέση με έναν άντρα παντρεμένο ή δεσμευμένο, είναι εξίσου υπεύθυνη με αυτόν για τις συνέπειες!

Γι αυτό αφήστε τους άντρες των άλλων γυναικών και ασχοληθείτε με έναν ελεύθερο, που είναι εκεί για σας αποκλειστικά και μόνο!

Κανείς δεν θέλει να μοιράζεται τον ή την σύντροφο του, ακόμη και με τα παιδιά του!

Είναι σίγουρο ότι θα βρεθείτε κι εσείς στην ίδια δυσάρεστη θέση να σας κλέψει μια άλλη γυναίκα τον σύντροφο που κλέψατε εσείς από κάποια άλλη! 

Ότι κερδίζουν αυτές οι γυναίκες:

1. Το απαγορευμένο ανάβει ερωτικά. Πολλά νεαρά κορίτσια αναζητούν σεξ με άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας πιστεύοντας ότι αυτοί είναι πιο ώριμοι, πιο κατασταλαγμένοι στην ζωή τους, είναι οικονομικά ανεξάρτητοι, οπότε μπορεί να τους ζητήσουν και το χαρτζιλίκι. Τα δωράκια μετά το σεξ είναι σίγουρα…

2. Σεξ χωρίς δεσμεύσεις.  Στον εραστή δεν του μαγειρεύεις, δεν τον πλένεις, δεν του κοιτάζεις τα παιδιά, περνάς όμορφα και κάνεις ποιοτικό σεξ. 

3. Αυτοεπιβεβαίωση. Ο παντρεμένος άνδρας θα σου προσφέρει ηδονή, αφού οι άντρες σήμερα είναι λίγοι.

Ότι χάνουν αυτές οι γυναίκες:

1. Στην γυναίκα αυτή με την πουτάνα ψυχή, αρχίζει να μην της φτάνει ο χρόνος που περνά με τον εραστή και θέλει ολοένα και περισσότερο χρόνο, ο εραστής δεν μπορεί να ανταποκριθεί καθώς έχει οικογενειακές υποχρεώσεις… και έρχεται η απογοήτευση, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

2. Σταδιακά, η γυναίκα αναρωτιέται ότι αφού αυτός ο άντρας είναι μαζί της, τότε υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην οικογένειά του και αυτός προσπαθεί να το λύσει χρησιμοποιώντας την ως δεκανίκι. Όμως τι θα γίνει μόλις την βαρεθεί; Απλά θα πάει στην επόμενη. Μια παράλληλη εφήμερη σχέση που ξεκίνησε με μοιχεία, πάντα τελειώνει με τον ίδιο τρόπο.

3. Σε όλες της επίσημες εκδηλώσεις, αν ο άντρας δεν έχει χωρίσει,  η γυναίκα με την πουτάνα ψυχή, θα είναι μόνη της…

4. Αν εμφανιστεί η ζήλια, τότε και αυτή η σχέση έχει τελειώσει. Ο παντρεμένος άντρας που δεν μπορεί εύκολα να πάρει διαζύγιο για να νομιμοποιήσει την γυναίκα με την πουτάνα ψυχή είναι τελειωμένος… για την γυναίκα με την πουτάνα ψυχή!

Η παράλληλη περιστασιακή ή μόνιμη σχέση δεν είναι ευχάριστη για κανέναν που γνωρίζει ότι ο σύζυγός της, έχει ερωτικές σχέσεις με κάποιο άλλο πρόσωπο. Αυτόματα εισπράττει απόρριψη. Υπάρχουν και πολλά σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα….

Και τι γίνεται μετά όταν ο σύζυγος καταλάβει ότι έκανε λάθος;

Η ρήξη που δημιουργείται είναι πολύ δύσκολο να επουλωθεί.

Αν έχετε μια όμορφη οικογένεια σκεφτείτε…

Θέλετε να το ρισκάρετε;

Το τίμημα θα είναι βαρύ σε όλους τους τομείς…

Μόνο, βάζοντας μια οριστική τελεία σε αυτή τη σχέση και κόβοντας κάθε επαφή, είναι η μία και η βασική κίνηση για να σωθεί ένας γάμος και να ανακτηθεί ξανά η εμπιστοσύνη στο ζευγάρι, καθώς οι καλές προθέσεις από μόνες τους, δεν αρκούν.

Οι παράλληλες σχέσεις δημιουργούνται στο 45% των γάμων σήμερα και παρόλο που παραβλέπονται ή υποτιμώνται, αποτελούν σημαντική απειλή ειδικά όταν οι άνθρωποι που εμπλέκονται σε αυτές:

Λειτουργούν παρορμητικά.

Δεν αξιολογούν σωστά τις προθέσεις του εραστή ή της ερωμένης για αυτή τη σχέση.

Δεν έχουν κάποιο σχέδιο στο μυαλό τους για το πώς να προστατευτούν σε περίπτωση που η σχέση αποκαλυφθεί.

• Ρίχνουν το φταίξιμο στη γυναίκα τους.

Πώς να λήξετε την παράνομη σχέση…

Είναι πολύ απλό…

Έχω πάρει την απόφασή μου, θέλω να είμαι με τη γυναίκα μου και την οικογένειά μου.

Δεν θέλω να συνεχίσουμε άλλο.

Έκανα λάθος που μπλέχτηκα σε μια τέτοια σχέση από την αρχή και σου ζητώ συγγνώμη.

Και οι δύο ξέραμε το ρίσκο που παίρναμε…

Σε παρακαλώ να σεβαστείς την απόφασή μου και να μην προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου. 

Έτσι, αποτρέπεται οποιαδήποτε επικοινωνία άρα και επανασύνδεση, και οριοθετεί ο άντρας τον γάμο του και τη γυναίκα του. Δηλώνει ότι έχει πάρει την απόφασή του και ότι αυτή είναι μόνο δική του.

Πολλοί γάμοι μπορούν να σωθούν από την απιστία, αλλά, μόνο όταν ο άπιστος σύζυγος έχει πραγματικά αποσυνδεθεί από την εξωσυζυγική σχέση.

Αν δεν σκέφτεστε με πλήρη συνείδηση, δεν οριοθετείτε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας ή υπερτιμάτε τις προθέσεις της ερωμένης σας, διατρέχετε τον κίνδυνο να τα  χάσετε όλα!

Διαβάστε, επίσης,

Τι να κάνετε αν ο άντρας σας σας απατήσει

Να παίρνετε θεραπεία σε περίπτωση χωρισμού

Βρέθηκε το γονίδιο της απιστίας

Αποφύγετε τη συζυγική αντιπαράθεση

Το χάσμα αυτοπεποίθησης

Απιστίες γυναικών

Εσείς καβγαδίζετε;

Μοντέρνα ζευγάρια

Κόλπα για να καταλάβετε την απιστία των αντρών

Μην παραδεχτείτε ποτέ την απιστία σας

Άπιστα επαγγέλματα

Το φάρμακο που θεραπεύει την απιστία των αντρών

Η επιτυχία πάει με την απιστία

www.emedi.gr

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Γιατί είναι σε έξαρση οι καλοκαιρινές αλλεργίες

Γιατί είναι σε έξαρση οι καλοκαιρινές αλλεργίες. Γιατί οι καλοκαιρινές αλλεργίες είναι φέτος πιο βασανιστικές από ποτέ. Οι καλοκαιρινές αλλεργίες έχουν αυξηθεί σε συχνότητα. Όλοι...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ