Πολύ νόστιμο όταν συνδυάζεται με τηγανητές πατάτες στο ελαιόλαδο
Κατάλληλη συνταγή για να ξανανιώσετε μεγαλώνοντας
Η ραϊτα συνοδεύει όλα τα ινδικά φαγητά και κυρίως τα καυτερά και γίνεται και με φρέσκο κόλιαντρο.
Είναι κουζίνα της Μέσης Ανατολής
Είναι σαλάτα ή ντιπ και συνδυάζεται και με τηγανητές πατάτες στο ελαιόλαδο…
Ραϊτα με γιαούρτι, αγγούρι και μέντα
Υλικά
200 ml γιαούρτι βιολογικό
1/2 φλιτζάνι λεμόνι
1 κουταλάκι του γλυκού σάλτσα ταμάρι
1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
1 κουταλάκι του γλυκού άνηθος
2 αγγούρια ψιλοκομμένα
1/2 φλιτζάνι μέντα φρέσκια ψιλοκομμένη
1/2 φλιτζάνι κόλιανδρο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Στο μπλέντερ βάζετε το γιαούρτι, το χυμό λεμονιού και τη σάλτσα ταμάρι.
Χτυπάτε μέχρι το μείγμα να γίνει λείο.
Προσθέτετε το κύμινο και τον άνηθο.
Ρίχνετε το μείγμα στο μπολ.
Προσθέτετε το ψιλοκομμένο αγγούρι και τα υπόλοιπα φρέσκα χορταρικά.
(Αντί για γιαούρτι μπορείτε να βάλετε τόφου)
by Savvi Diet
Διαβάστε, επίσης,
Συνταγές για αλκαλοποίηση του οργανισμού
Σάντουιτς για μεσημεριανό ή βραδινό
Τα φυσικά διουρητικά αποβάλλουν τις τοξίνες από το σώμα σας
Τα πικρά θεραπεύουν τον καρκίνο
Τηγανητές πατάτες πολύ νόστιμες
Συμβουλές για το τηγάνισμα με ελαιόλαδο
Μια πολύ καλή δικαιολογία για να τρώμε τηγανητές πατάτες