Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΚλασική ΙατρικήΟγκολογίαΑυξάνουν τα εμβόλια τον κίνδυνο για καρκίνο;

Αυξάνουν τα εμβόλια τον κίνδυνο για καρκίνο;

Τα εμβόλια αυξάνουν την επικινδυνότητα για καρκίνο;

Γράφει η 

Δρ Σάββη Μάλλιου Κριαρά 

Ειδικός Παθολόγος-Ογκολόγος, MD, PhD

Πολλοί ισχυρίζονται ότι τα παιδικά νοσήματα, όπως η ανεμοβλογιά, η ιλαρά κ.ά δίνουν στο ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών αντισώματα για να αντιμετωπίσουν τους παράγοντες τους νοσογόνους πιο αποτελεσματικά….

Η καταστολή των παιδικών νοσημάτων θεωρείται ότι μπορεί να αυξήσει την επικινδυνότητα για καρκίνο.

Το σώμα μας αποκτά φυσική ανοσία μέσω της έκθεσης στους παθογόνους οργανισμούς και μέσω των θεραπευτικών κρίσεων κατά τη νόσηση με τις οποίες αποβάλλονται οι καρκινογόνες ουσίες.

Τα εμβόλια καταστέλλουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Πολλά εμβόλια περιέχουν τοξικές ουσίες (αλουμίνιο, θειομερσάλη, φορμαλδεϋδη, καρβολικό οξύ, νεομυκίνη, στρεπτομυκίνη, ακετόνη, γλυκερίνη, υδροξείδιο του νατρίου, σορβιτόλη, υδρολυμένη ζελατίνη, χλωριούχο βενζενθόνιο, μεθυλπαραβένιο, νευροτοξίνες, καρκινογόνα, τοξικά μέταλλα και ξένο DNA ή RNA από ξένους ζωικούς ή ανθρώπινους ιστούς που επιβαρύνουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Τα εμβόλια, επίσης, προκαλούν μείωση των πολυμορφοπύρηνων ουδετεροφίλων που είναι η φυσική άμυνα του οργανισμού ενάντια στα παθογόνα βακτήρια και τους ιούς, μειώνουν την βιωσιμότητα των λεμφοκυττάρων, προκαλούν υπερκατάτμηση του πυρήνα των ουδετερόφιλων και μειώνουν, γενικά, τις τιμές των λευκών αιμοσφαιρίων. Δηλαδή, υπονομεύεται η φυσική ανοσία απέναντι στα παιδικά νοσήματα και αντικαθίσταται με μια τεχνητή ανοσία, με πολλούς κινδύνους. 

Επιπρόσθετα, τα εμβόλια στερούν από τον οργανισμό, θρεπτικά στοιχεία για το ανοσοποιητικό σύστημα, όπως η βιταμίνη C, η βιταμίνη Α και ο ψευδάργυρος. Οι τοξικές ουσίες από τα εμβόλια εμποδίζουν την  υγιή ανάπτυξη του ανοσοποιητικού συστήματος και υπάρχει ευπάθεια στα νοσήματα.

Τα ενέσιμα εμβόλια περιέχουν μεγάλα μόρια πρωτεϊνης που φράσσουν τα λεμφαγγεία και τα λεμφογάγγλια και γίνεται εγκλωβισμός των παραπροϊόντων του μεταβολισμού και των νεκρών κυττάρων στον συνδετικό ιστό και τα κύτταρα του ανοσοποιητικού δεν έχουν αρκετή δύναμη.

Τα εμβόλια επηρεάζουν αρνητικά τους αυτοθεραπευτικούς μηχανισμούς του σώματος.

Η ζωή είναι πολύτιμη.

Η ζωή είναι δική σας. Πάρτε την στα χέρια σας!

Διαβάστε, επίσης,

Κάποια εμβόλια θεωρούνται απαραίτητα

Παγκοσμιοποίηση και καρκίνος

Ασφαλές το εμβόλιο έναντι του ιού HPV

Εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμών

Ποιοι πρέπει να κάνουν το εμβόλιο πνευμονιόκοκκου

Πώς τα εμβόλια μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο

Εμβόλιο ιλαράς-παρωτίτιδας-ερυθράς

Ομοιοπαθητική και εμβόλια

Τα απαραίτητα εμβόλια

Γονιδιακή θεραπεία και εμβόλια για τις αιματολογικές κακοήθειες

Το εμβόλιο MTH-68 στη θεραπεία του καρκίνου

Το εμβόλιο Vaxira για τον καρκίνο

Το εμβόλιο για τον καρκίνο EGF

Αντιγριπικό εμβόλιο

www.emedi.gr

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Προηγούμενο άρθροΓια όσους έχουν ακράτεια ούρων
Επόμενο άρθροΥπογκαιμικό shock
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Εκπαίδευση ασθενών με αυτισμό

Εκπαίδευση ασθενών με αυτισμό. Διευκολύνετε και βοηθήστε τα άτομα με τα άτομα με Αυτισμό Η Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος είναι οι δυσκολίες σε άτομα τα οποία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ