Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2022
ΑρχικήΑισθητική και υγείαΚρέμες από μακροφάγα

Κρέμες από μακροφάγα

MAFActive κρέμες προσώπου, σώματος και οδοντόκρεμα

Τα οφέλη από τα προϊόντα με GcMAF

Πώς τα προϊόντα με GcMAF λειτουργούν

Η GcMAF είναι η πρωτεΐνη που ενεργοποιεί τα μακροφάγα και ενισχύει την ανοσολογική απόκριση. Για να σαμποτάρουν το ανοσοποιητικό σύστημα και να αδρανοποιήσουν τα μακροφάγα, όλοι οι καρκίνοι και οι ιοί εκκρίνουν Nagalese, που είναι ένα ένζυμο που εμποδίζει την παραγωγή της GcMAF. Η Nagalase είναι ένα ένζυμο που αναστέλλει την παραγωγή της GcMAF η οποία με τη σειρά της ενεργοποιεί τα μακροφάγα που είναι κύτταρα του ανοσοποιητικού μας συστήματος.

Αν δεν υπάρχει GcMAF, οι καρκίνοι, ο HIV, και άλλοι ιοί μπορούν να αναπτυχθούν ανεμπόδιστα.

Η χορήγηση GcMAF παρακάμπτει την δράση της Nagalese και ενεργοποιεί τα μακροφάγα, τα οποία στη συνέχεια πολεμούν τα καρκινικά κύτταρα και τους ιούς HIV.

Η Nagalase είναι ένα ένζυμο που εκκρίνεται από καρκίνους και ορισμένα παθογόνα και βλάπτει την γλυκοπρωτεϊνη και την GcMAF, πράγμα που σημαίνει ότι το ανοσοποιητικό σύστημα βρίσκεται σε κίνδυνο.

Το τεστ nagalase είναι ένας ευαίσθητος δείκτης για τον έλεγχο για καρκίνο και γίνεται έγκαιρη διάγνωση, πολύ προτού φανεί ο καρκίνος σε κάποια απεικονιστική εξέταση.

Η GcMAF:

-Εμφανίζεται φυσικά στο σώμα, όταν οι γλυκοπρωτεϊνες (στο ήπαρ) υφίστανται από ένζυμα που απελευθερώνονται από τα Τ και Β κύτταρα. Επίσης, βρίσκεται σε πολύ μικρές ποσότητες σε όλα τα προϊόντα με βάση το κρέας και τα γαλακτοκομικά.

-Ενζυματικά η γλυκοπρωτεϊνη γίνεται GcMAF, που είναι το μοριακό σήμα ότι τα Τ κύτταρα και Β κύτταρα εργάζονται.

-Η GcMAF αναγνωρίζεται από τα μακροφάγα ως το σήμα για να αρχίσουν την φαγοκυττάρωση και την αυξάνουν 15 φορές.

-Μόλις τα μακροφάγα φαγοκυτταρώσουν ένα παθογόνο, τα μακροφάγα παρουσιάζουν τα αντιγόνο κι έτσι πληροφορούνται τα Τ κύτταρα, τα Β κύτταρα και τα ΝΚ κύτταρα (φυσικοί δολοφόνοι), για να το εξολοθρεύσουν.

-Έτσι ενεργοποιείται το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Πρόσφατα στοιχεία δείχνουν ότι οι θεραπευτικές επιδράσεις της gcmaf δεν οφείλονται μόνο σε ενεργοποίηση των μακροφάγων, αλλά επίσης οφείλονται σε άλλες άμεσες επιδράσεις στην κυτταρική σηματοδότηση και το μεταβολισμό. Φαίνεται ότι υπάρχει μια διασύνδεση μεταξύ VDR, ERK και NF-κΒ. Αυτά είναι τα κύτταρα μονοπατιών σηματοδότησης και έτσι ο GcMAF ελέγχει το προφλεγμονώδες μονοπάτι σηματοδότησης (ΝΚ-kB).


Τα οφέλη από τις κρέμες GcMAF:

-Η MAFActive vitamin D binding protein (GcMAF) συνδέεται με τις ακτίνες που είναι μακριές ίνες που μπορεί να προκαλέσουν θρόμβους αίματος. Στα εγκαύματα χαρίζουν πολύ βελτιωμένο χρόνο επούλωσης.

-Σε αυτισμό εμφανίζονται, επίσης υψηλότερα επίπεδα nagalase και αυτό υποδεικνύει κίνδυνο, γιατί είναι ανενεργό το ανοσοποιητικό σύστημα.

-Σε σύνδρομο χρόνιας κόπωσης- CFS, επίσης, υπάρχει ανοσοκαταστολή.

-Σε νόσο του Lyme, με πολλαπλές μολύνσεις, η μακροχρόνια χρήση αντιβιοτικών είναι η συνήθης μέθοδος, αλλά και η μακροπρόθεσμη υποστήριξη του ανοσοποιητικού επιτρέπει στο σώμα να το ενισχύσει την ανοσία του.

-Σε λοιμώξεις η πρωτεΐνη είναι μεσολαβητής του ανοσοποιητικού συστήματος και απενεργοποιεί τα μακροφάγα με απόπτωση, όταν δεν χρειάζονται πλέον στο σημείο της λοίμωξης.

-Για την υγεία των οστών, οι οστεοκλάστες, που είναι τα μακροφάγα των οστών, θα βοηθήσουν με την προσρόφηση και τη αναγέννηση των οστών. Μπορεί να βοηθήσει την ταχύτητα επούλωσης σε κατάγματα, σε αρθροπλαστικές ισχίου και είναι ευεργετική στην οστεοπόρωση.

-Στον καρκίνο, η πρωτεΐνη ενεργοποιεί όχι μόνο τα μακροφάγα, αλλά σταματάει και το σχηματισμό των αιμοφόρων αγγείων στον καρκίνο (αντιαγγειογένεση), και προλαμβάνει τις μεταστάσεις. 100 ng ανά εβδομάδα εμποδίζουν την εξέλιξη των δευτερογενών καρκίνων (σε αυτούς τους ασθενείς παρατηρούνται υψηλά επίπεδα nagalase, ακόμα και αν οι υπόλοιπες εξετάσεις είναι φυσιολογικές). 4ng ανά kg σωματικού βάρους ανά ημέρα μειώνει τους συμπαγείς όγκους (περίπου 300 ng ανά ημέρα, τρεις φορές εφαρμογή της κρέμας με λιβάνι ανά ημέρα).

-Ρυθμίζει την λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, γιατί είναι ένας μεσολαβητής των μακροφάγων και το ενδοκανναβινοειδές σύστημα και η gcmaf μπορούν να ρυθμίζουν προς τα κάτω την δραστηριότητα των μακροφάγων, όταν αυτό απαιτείται, όπως σε αυτοάνοσα νοσήματα.

-Αυξάνει την παραγωγή νιτρικού οξειδίου. Τα GcMAF ενεργοποιημένα μακροφάγα παράγουν μεγάλες ποσότητες νιτρικού οξειδίου, βελτιώνουν την ροή του αίματος και αυξάνουν την ανοσία και διατηρείται η αρτηριακή πίεση σε φυσιολογικά επίπεδα.

-Βοηθάει την ανάρρωση από εγκεφαλικό επεισόδιο και σε εγκεφαλικό τραυματισμό. Η ενεργοποίηση των μακροφάγων με gcmaf μία φορά εβδομάδα μετά από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο βοηθάει στην επισκευή του εγκεφάλου.

-Η μεταφορά της βιταμίνης D βελτιώνεται και τα επίπεδα της βιταμίνης D μπορεί να χρησιμοποιηθούν γρήγορα. Να μετράτε συχνά τα επίπεδα της βιταμίνης D στο αίμα.


Ποιος μπορεί να  χρησιμοποιήσει το GcMAF;

-O καθένας. Το GcMAF ρυθμίζει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και προστατεύει από πολλές ασθένειες. 


Ποια δίαιτα και ποια συμπληρώματα απαιτούνται να λαμβάνονται όταν κάποιος χρησιμοποιεί GcMAF;

-Η βιταμίνη D3 σε συνδυασμό με την Κ2 χρησιμοποιούνται συχνά. Επειδή, η GsMAF είναι μεταφορέας βιταμίνης D, τα επίπεδα της βιταμίνης D μπορεί να μειωθούν, οπότε πρέπει να ελέγχετε τα επίπεδα στο αίμα συχνά. Αν υπάρχει επαρκής έκθεση στον ήλιο, τα συμπληρώματα διατροφής μπορεί να μην είναι απαραίτητα.

-Μια διατροφή υψηλή σε υγιή, οργανικά λιπαρά οξέα μπορεί να είναι ευεργετική. Η βιταμίνη D είναι λιποδιαλυτή και απαιτείται για την πρωτεΐνη δέσμευσης της βιταμίνης D να συνδέεται, επίσης, με λιπαρά οξέα, για να αποκτήσει τη δραστική της μορφή.

-Η Gcmaf δουλεύει και με χορτοφαγικές δίαιτες και άλλες δίαιτες, ανάλογα με την πάθηση και απαιτούνται, επίσης, λιπαρά οξέα.


Παρενέργειες GcMAF:

Δεν υπάρχουν. Mερικοί άνθρωποι καταλαβαίνουν την θεραπευτική κρίση, όταν το ανοσοποιητικό σύστημα ασχολείται με τη θεραπεία της νόσου. Στη νόσο του Lyme μπορεί να υπάρχει πονοκεφάλος, πόνος στην κνήμη ή στο πίσω μέρος του χεριού. Εάν συμβεί πονοκέφαλος κατά τη χορήγηση GcMAF, είναι πιθανό ότι υπάρχει αδιάγνωστη ασθένεια Lyme.


Οι MAFActive κρέμες

Οι κρέμες MAFActive περιέχουν την πρωτεΐνη MAFActive, που είναι γλυκοπρωτεΐνη. 

Οι κρέμες MAF περιέχουν ένα ευρύ φάσμα λιπαρών οξέων. Τα λιπαρά οξέα είναι απαραίτητα για τη διατήρηση της νεανικότητας, της θρέψης του δέρματος και των υποκείμενων κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος, έτσι ώστε αυτά να καταπολεμήσουν τα στίγματα, τις κηλίδες και τις λοιμώξεις. Επίσης, περιέχουν φυτικά βλαστοκύτταρα και γλυκοπρωτεΐνες.

Οι κρέμες με MAFActive vitamin D binding protein (GcMAF) διεγείρουν την φυσική ανοσία και καταπολεμούν την ακμή και τα σπυράκια και θεραπεύουν το έκζεμα, την ακμή και την ψωρίαση.

Οι κρέμες με MAFActive vitamin D binding protein περιέχουν φυσικά οργανικά συστατικά.

Δεν περιέχουν paraben και sulfate, δεν περιέχουν ζωικά προϊόντα και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.

-MAFActive Original 25ml

Περιέχει αμυγδαλέλαιο (Prunus Amygdalus Dulcis), νερό, γαλακτωματοποιητές, κερί, βόρακα και γλυκοπρωτεΐνη MAFActive vitamin D binding protein (25 ng ανά εφαρμογή).

Είναι μια καταπραϋντική κρέμα με βάση το αμυγδαλέλαιο, εμπλουτισμένη με MAFActive vitamin D binding protein που μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την προστασία του δέρματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε λεμφικό μασάζ και να βελτιώσει την εμφάνιση των δερματικών νοσημάτων.

-MAFActive Frankincense Enriched and 4X Protein Intense skin cream 25 & 50ml

Αυτή η κρέμα  κρέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την περιποίηση της επιδερμίδας σας, για λεμφικό μασάζ, ή τοπικά για να βελτιώσει  την εμφάνιση των δερματικών νοσημάτων.

Περιέχει λιβάνι carterii και λιβάνι Sacra  και MAFActive vitamin D binding protein τετραπλά ενισχυμένη για βαθιά θρέψη. Είναι εμπλουτισμένη με  Boswellia και λιβάνι Sacra. Η MAFActive vitamin D binding protein έχει συγκέντρωση περίπου 100 ng ανά εφαρμογή.

Συστατικά: Νερό, αμυγδαλέλαιο (Prunus amydalis dulcis), αιθέρια έλαια από λιβάνι Sacra και carterii, λιβάνι, κερί γαλακτωματοποίησης, βόρακα, γλυκοπρωτεΐνη.

-MAFActive Radiance 25ml & 50 ml

Είναι μια αντιρυτιδική κρέμα προηγμένης τεχνολογίας με βλαστικά κύτταρα,  καθώς συνδυάζει την καθημερινή φροντίδα του δέρματος με την καθημερινή υποστήριξη του ανοσοποιητικού. Είναι κατάλληλη και για όσους έχουν αλλεργίες, τονώνει και φροντίζει το δέρμα, προσφέρει αντιγήρανση και συγχρόνως χαρίζει υγεία και ευεξία. Όχι μόνο θα σας βοηθήσει να δείχνετε νεότεροι, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να αισθανθείτε ότι είστε τόσο υγιείς όσο ποτέ. Η MAFActive vitamin D binding protein περιέχεται σε αναλογία 25 ng ανά εφαρμογή.

Επίσης, περιέχει έλαιο από κουκούτσια βερίκοκου με αντιοξειδωτικές και θεραπευτικές ιδιότητες.

Ο χυμός αλόης βέρα προστίθεται και έχει αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες και επίσης, ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα.

Άλλα βιολογικά έλαια περιέχονται από σπόρους ηλίανθου, ελιάς, καρύδας, Carmelina, jojoba και αγριοτριανταφυλλιάς, τα οποία προσφέρουν πολλά λιπαρά οξέα και έχουν πολλά οφέλη για το δέρμα.

Το εκχύλισμα από άνθη ιβίσκου είναι μια φυσική πηγή άλφα-υδροξυοξέων (ΑΗΑ), και βοηθά στην απολέπιση του δέρματος, την ανανέωση και την αναγέννηση και ρυθμίζει την υγρασία και ελαστικότητα του δέρματος. Έχει αντιοξειδωτικές, στυπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και μπορεί να βοηθήσει για τη θεραπεία του εκζέματος και της ψωρίασης. 

Το εκχύλισμα παπάγιας τονώνει το δέρμα.

Τα βλαστικά κυτταρικά εκχυλίσματα του μήλου και Gotu Kola  επιταχύνουν την επούλωση και ελαχιστοποιούν τις ουλές. Είναι πλούσια σε σαπωνίνες που είναι ευεργετικές για τους συνδετικούς ιστούς και διεγείρουν την επιδιόρθωση των κυττάρων και την υποστήριξη του κολλαγόνου του δέρματος.

Το εκχύλισμα από κουκούτσια σταφυλιού ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και μειώνει τις λεπτές γραμμές.

Η βιταμίνη C είναι μια σημαντική βιταμίνη για την υγεία του δέρματος, καθώς και τη γενική υγεία.

Περιέχει και βιταμίνη Ε που είναι αντιοξειδωτική και προστατεύει το δέρμα από μολύνσεις, είναι αντιγηραντική και βοηθάει στην προστασία από την ξηρότητα και την φαγούρα και μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη ευρυαγγειών, ενώ εξουδετερώνει το σχηματισμό ελεύθερων ριζών, και μπορεί να βοηθήσει στην επισκευή του δέρματος από βλάβες, έλκη, εγκαύματα, εκδορές, και να μειώσει τις ουλές.

Συστατικά: Νερό, χυμός φύλλων αλόης βέρας (Aloe Barbadensis), γαλακτωματοποιητής κερί NF, φυτική γλυκερίνη, βιολογικό ηλιέλαιο (Helianthus annuus), βιολογικό λάδι ελιάς (Olea europaea), βιολογικό λάδι καρύδας (Cocos nucifera), βούτυρο αλόης βέρα, οργανικό έλαιο από κουκούτσια βερίκοκου (Prunus armeniaca), εκχύλισμα βιολογικής παπάγιας (carica papaya), βιολογικό έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς (rosa canina), λάδι jojoba, έλαιο καμελίνης, οξείδιο του ψευδαργύρου, βιταμίνη Ε (τοκοφερόλη), βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ), βιολογικό εκχύλισμα από άνθη ιβίσκου (sabdariffa), βιολογικό εκχύλισμα κουκουτσιών σταφυλιού (citrus grandis), βιολογικό εκχύλισμα Gotu Kola (Centella asiatica), βιολογικό εκχύλισμα μήλου (Pyrus Malus), υαλουρονικό οξύ (υαλουρονικό νάτριο), παλμιτικό στεατικό οξύ, ξανθανικό κόμμι, γλυκοπρωτεΐνη, αιθυλεξυλογλυκερίνη, φαινοξυαιθανόλη.

MAFActive Coconut and Zeolite Toothpaste 45ml

Οδοντόκρεμα με βιολογικό λάδι καρύδας και ζεόλιθο με προσθήκη γλυκοπρωτεΐνης.

Οδηγίες χρήσης: Χρησιμοποιήστε ποσότητα μεγέθους μπιζελιού.

Δεν περιέχει συντηρητικά. Να χρησιμοποιείτε μια καθαρή σπάτουλα για να την λαμβάνεται από το δοχείο.

Να χρησιμοποιείται εντός 6 εβδομάδων από το άνοιγμα.

Αυτό είναι ένα φυσικό προϊόν χωρίς χημικά. Αν γίνει διαχωρισμός των συστατικών το ζεστένετε ελαφρά και ανακατεύετε.

Μην το καταπίνετε, γιατί ο ζεόλιθος απορροφά τις τοξίνες από το στόμα σας.

Η MAFActive vitamin D binding protein περιέχεται σε συγκέντρωση 15 ng ανά χρήση, και αυτό μπορεί να βοηθήσει όχι μόνο να έχετε ωραίο χαμόγελο, αλλά ενισχύει και κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος στο στόμα για να έχετε υγιή ούλα και πιο φρέσκια αναπνοή.

Συστατικά: Βιολογικό έλαιο καρύδας  με αντιβακτηριακές και θρεπτικές ιδιότητες, Σόδα για ισχυρό καθαρισμό του στόματος, Ζεόλιθος για την αφαίρεση τοξινών από το στόμα, Ανθρακικό ασβέστιο για την αφαίρεση της πλάκας, Βιολογική μέντα για  πιο φρέσκια αναπνοή και Γλυκοπρωτεΐνη για την βελτίωση της ανοσίας του στόματος και για πιο υγιή ούλα και δόντια.

Οι κρέμες MAFActive στην αντιμετώπιση του πόνου

  • Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σε τσίμπημα μέλισσας και η δράση τους είναι άμεση
  • Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για τον πόνο. Παρέχουν άμεση ανακούφιση
  • Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για τις αιμορροΐδες. Θα σταματήσει, αμέσως, η φαγούρα και το κάψιμο

Πώς να χρησιμοποιείτε τις κρέμες MAFActive

-Εφαρμόζονται τοπικά σε  περιοχές για να καταπραΰνουν, να απαλύνουν και να βελτιώσουν την εμφάνιση των κηλίδων στο δέρμα.

-Χρησιμοποιήστε τις για λεμφικό μασάζ για να απολαύσετε τα οφέλη των ειδικά επιλεγμένων πρωτεϊνών οι οποίες στοχεύουν στην αύξηση της ανοσίας του δέρματός σας.

-Εφαρμόζονται στους λεμφαδένες που βρίσκονται στο λαιμό, τις μασχάλες και τη βουβωνική χώρα με ειδικό μασάζ. Χρησιμοποιήστε περίπου μια ποσότητα μεγέθους μπιζελιού για κάθε λεμφαδένα. Μπορείτε να κάνετε μασάζ δύο φορές την ημέρα ή περισσότερο, ανάλογα με την βαρύτητα του προβλήματος. Για ήπιο λεμφικό μασάζ απλώστε την κρέμα στο πίσω μέρος του χεριού ή στο πάνω μέρος του μηρού. Ένα μικρό ποσό κρέμας είναι αρκετό για να επωφεληθείτε από τις επιλεγμένες πρωτεΐνες και τα έλαια.

Ξεκινήστε με την MAFActive Original 25ml  εφαρμόζοντας τρεις φορές την ημέρα. Μετά από ένα μήνα προχωρήσετε στην MAFActive Frankincense Enriched and 4X Protein Intense skin cream 25 & 50ml. Την χρησιμοποιείται σαν αγωγή συντήρησης δύο φορές την ημέρα.

Αν θέλετε ισχυρότερη επίδραση ξεκινάτε με την MAFActive Frankincense Enriched and 4X Protein Intense skin cream 25 & 50ml.

Όσον αφορά την MAFActive Coconut and Zeolite Toothpaste 45ml οδοντόκρεμα ξεκινήστε χρησιμοποιώντας πολύ μικρές ποσότητες. Μπορείτε να αυξήσετε σταδιακά το ποσό. Οι άνθρωποι  με νόσο Lyme δεν πρέπει να χρησιμοποιούν τις οδοντόκρεμες, γιατί μπορεί να προκληθεί πονοκεφάλος και άλλες herx αντιδράσεις (Οι Herxheimer αντιδράσεις είναι αποτέλεσμα της θεραπείας της φλεγμονής. Οι ασθενείς βιώνουν παροδική έξαρση των συμπτωμάτων τους και συμβαίνει όταν νεκρά βακτήρια ή ιοί ή καρκινικά κύτταρα απελευθερώνουν ενδοτοξίνες στο αίμα και τους ιστούς γρήγορα).

Η βιταμίνη D-3: Είναι πολύ σημαντική να είναι  D-3, δεδομένου ότι η γλυκοπρωτεΐνη είναι μια πρωτεΐνη δέσμευσης της βιταμίνης D. Να ελέγχετε τα επίπεδα της βιταμίνης d3 στο αίμα σας πριν ξεκινήσετε τα συμπληρώματα.

Η GcMAF (γλυκοπρωτεΐνη παράγοντας ενεργοποίησης των μακροφάγων) είναι μια πρωτεΐνη που διασπάται σε αμινοξέα …. Το σώμα σας χρησιμοποιεί κάθε κομμάτι της πρωτεΐνης.

Φυλάξτε το μακριά από το άμεσο ηλιακό φως και τη θερμότητα, και να την χρησιμοποιείτε εντός 4 μηνών από το άνοιγμα.

Αποθηκεύσετε την στην κατάψυξη, αν δεν την χρησιμοποιήσετε.

Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα, δεν περιέχει ζωικά προϊόντα.

Σε χρήση νέου καλλυντικού, συνιστάται να κάνετε ένα ‘mini-patch test’ με την εφαρμογή της ουσίας στον έσω αγκώνα ή στον καρπό για 24 ώρες και την παρατήρηση για τυχόν αντιδράσεις.

Να τις αποθηκεύετε μακριά από το άμεσο ηλιακό φως και τη θερμότητα.

Να τις χρησιμοποιείτε μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξεως.

Για εξωτερική χρήση μόνο.

Να χρησιμοποιείτε μόνο πιστοποιημένα βιολογικά καλλυντικά που δεν έχουν φυτοφάρμακα και χημικά, χωρίς συνθετικά αρώματα, συνθετικές χρωστικές, parabens και sulfate.

Πρέπει να διατηρούνται στα γυάλινα αδιαφανή μπουκάλια.

Να χρησιμοποιείτε βιολογικά καλλυντικά, χωρίς συνθετικά αρώματα, συνθετικές χρωστικές, parabens και sulfate.

Δεν περιέχουν ζωικά προϊόντα και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.

Επικοινωνήστε με την EMEDI για να σας προμηθεύσουμε με τις MAFActive κρέμες προσώπου, σώματος και την οδοντόκρεμα (00306974639366).

Διαβάστε, επίσης,

Συμπλήρωμα διατροφής για την πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου

Ο καρκίνος δεν μπορεί να μας σκοτώσει

Απομυθοποιήστε τον καρκίνο και νικήστε τον

Τα συμβατικά φάρμακα είναι υπεύθυνα για καρκινογένεση

Μάθετε τι είναι ο καρκίνος για να μην τον φοβάστε

Να χρησιμοποιείτε φυσικές θεραπείες για τον καρκίνο σας

Μην φοβάστε αν έχετε καρκίνο

Θεραπεία του καρκίνου με φυτικά ανοσοτροποποιητικά

Μειώστε τις πιθανότητες να πάθετε καρκίνο

Πώς το ηλιακό φως θεραπεύει στον καρκίνο

Το μείγμα βοτάνων της EMEDI για τον καρκίνο

Εμπιστευθείτε το ογκολογικό συμβούλιο της EMEDI

Το Glycobloc θεραπεύει τον καρκίνο φυσικά

Αυτοθεραπεία με GcMAF

www.emedi.gr

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Δυστονία

Η δυστονία είναι μια διαταραχή της κίνησης που χαρακτηρίζεται από μη φυσιολογικές παρατεταμένες ή διακοπτόμενες μυϊκές συσπάσεις. Η δυστονία είναι μια κινητική διαταραχή που προκαλεί...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ