Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΠώς θα αποκαταστήσετε την ζωτική σας ενέργεια
Array

Πώς θα αποκαταστήσετε την ζωτική σας ενέργεια

Θεραπεία των παθήσεων με την αποκατάσταση της ζωτικής ενέργειας

 

 

Δεν υπάρχει πάθηση που να μην θεραπεύεται από τη ζωτική ενέργεια…

Όταν η ζωτική ενέργεια, δηλαδή το Τσι γίνεται ανεπάρκεια, τότε κανένα φάρμακο δεν μπορεί να αποκαταστήσει την υγεία ενός ανθρώπου.

Αποκατάσταση της ζωτικής ενέργειας με την Ener-Chi Art

Μια μοναδική θεραπευτική προσέγγιση…

Η Ener-Chi Art βασίζεται σε δυναμοποιημένες ελαιογραφίες. Αυτές οι ελαιογραφίες συμβάλλουν στην αποκατάσταση της ζωτικής ενέργειας, δηλαδή, του Τσι στα όργανα και τα συστήματα του οργανισμού. Οι πίνακες είναι “ενεργοποιημένοι” με συγκεκριμένες ακτίνες φωτός.

Υπάρχει ένας πίνακας για κάθε όργανο και σύστημα του σώματος. Για παράδειγμα, αν κοιτάξει κανείς την εικόνα που αντιστοιχεί στην καρδιά – ακόμη και για μόνο περίπου ένα λεπτό – πολύ βαθιές αλλαγές συμβαίνουν στον τομέα της ενέργειας της ζωής που αντιστοιχεί σε αυτό το όργανο.

Η ροή του Τσι ανανεώνεται, καθώς και κάθε μορφή σκέψης και τακτοποιούνται οι συναισθηματικές ανισορροπίες που έχουν κλειδωθεί στην κυτταρική δομή του εν λόγω οργάνου.

Επίσης, υπάρχουν ζωγραφικά έργα για να θεραπεύσουν τη Γη και το περιβάλλον της.

Υπάρχουν εικόνες, επίσης, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε πρόβλημα, σε συναισθηματικές δυσκολίες, σε σωματική ασθένεια και σε  ψυχικό ή πνευματικό μπλοκάρισμα. 

Καλλιεργώντας το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα

Οι περισσότεροι από εμάς έχουν ήδη περάσει από διάφορες δυσκολίες στη ζωή. Αν και δεν μπορούμε να το αναγνωρίζουμε πάντα αυτό, έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που μας αξίζει το καλύτερο στη ζωή. Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά και να απελευθερώσουμε τους περιορισμούς που εξακολουθούν να μας κρατάνε πίσω, το Ener-Chi Art είναι πολύ αποτελεσματικό.

Πώς λειτουργεί;

Κάθε μέρος του σώματος και κάθε ένα από τα τρισεκατομμύρια κύτταρα, έχει τη δική του αύρα. Η αύρα του σώματος αποτελείται από τις πολυάριθμες αύρες των επιμέρους τμημάτων της, και επηρεάζει τη φυσική ζωή περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Η αύρα μας επηρεάζεται, επίσης, από την ατμόσφαιρα της Γης τόσο θετικά όσο και αρνητικά. Έτσι, οι αρνητικές σκέψεις και πεποιθήσεις, το συναισθηματικό τραύμα, και άλλα βιωματικά επεισόδια μπορούν να επηρεάσουν την ιονόσφαιρα της Γης, πιθανώς προκαλώντας μεγάλες παγκόσμιες διαταραχές που επηρεάζουν τον πληθυσμό, την ​​ζωή  και το κλίμα του πλανήτη στο σύνολό του.

Οι εικόνες Ener-Chi Art καθαρίζουν την αύρα, καθώς και τις φυσικές και ψυχικές επιδράσεις, και εξισορροπούν τη δύναμη τσι σε όλο το σώμα. Παρόμοια με τη διαδικασία της όσμωσης, μεταφέρεται ενέργεια μέσα και έξω από το σώμα, χωρίς καμία διακοπή. Το φαινόμενο αυτό συμβαίνει αμέσως και μπορεί να ελεγχθεί μέσω μιας απλής διαδικασίας ελέγχου των μυών που εφαρμόζεται τόσο πριν όσο και μετά την προβολή των εικόνων Ener-Chi Τέχνης. Μπορεί, επίσης, να γίνει ορατό με το μάτι με τη λήψη φωτογραφιών της αύρας του σώματος.

Επιπλέον, οι εικόνες Ener-Chi Art έχουν μια μοναδικά ευεργετική επίδραση στο  DNA. Η έρευνα έχει δείξει ότι μόνο ένα ποσοστό του DNA μας είναι ενεργό. Η Ener-Chi Art έχει σχεδιαστεί για να ενεργοποιήσει τους κωδικούς μέσα στη δομή του DNA που συνδέονται με τη συνολική ανοσία στην ασθένεια και την πλήρη αξιοποίηση του τεράστιου, αλλά μέχρι στιγμής ανεκμετάλλευτου, δυναμικό του σώματος.

Η Ener-Chi Art είναι τόσο μοναδική επειδή αντιμετωπίζει τις αιτίες που ευθύνονται για τις φυσικές, διανοητικές και συναισθηματικές διαταραχές που επικρατούν στη ζωή μας σήμερα, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που έχουν καρμική προέλευση. Βοηθά στην αύξηση της χαλάρωσης του σώματος κι έτσι ο άνθρωπος θα είναι σε θέση να ζει και να λειτουργεί σε υψηλότερες διαστάσεις. Η άμεση πρόσβαση σε αυτές τις διαστάσεις  θα αφαιρέσει το φόβο από τη ζωή και θα τον αντικαταστήσει με τις ισχυρές ενέργειες αγάπης που είναι ικανές να πετύχουν σχεδόν τα πάντα, χωρίς προσπάθεια ή αγώνα.


Ener-Chi Art και καρκίνος (ANDREAS MORITZ)

Σε όλους τους τύπους καρκίνου, η ροή του Τσι είναι σοβαρά διαταραγμένη σε όλο το σώμα.

Η αποτοξίνωση και η θεραπεία του σώματος μέσω της μεθόδου Ener-Chi Art είναι αποτελεσματικό εργαλείο για την επιτυχημένη έκβαση οποιασδήποτε θεραπευτικής αγωγής.

Όταν το Τσι κυκλοφορεί απρόσκοπτα στον οργανισμό τα κύτταρα αποβάλλουν πιο εύκολα τα άχρηστα προϊόντα του μεταβολισμού και απορροφούν περισσότερο οξυγόνο, νερό και θρεπτικά στοιχεία, αυτοεπαναρθώνονται καλύτερα και η γενική τους λειτουργία και ζωτικότητα είναι αυξημένη.

Ο καθαρισμός του ήπατος, του παχέος εντέρου και των νεφρών είναι από τις αποτελεσματικότερες προσεγγίσεις για την αποκατάσταση του οργανισμού, γιατί η χρόνια συμφόρηση παρεμποδίζει την πλήρη εξισορρόπηση του Τσι.

Η Ener-Chi Art έχει 100% επιτυχία στη θεραπεία του καρκίνου.

Υπάρχουν πίνακες για την εξισορρόπηση του Τσι για όλα τα όργανα και συστήματα:

Πλάτη

Αίμα

Εγκέφαλο και νευρικό σύστημα

Αυτιά

Μάτια

Ενδοκρινικό σύστημα

Καρδιά

Ανοσοποιητικό σύστημα

Αρθρώσεις

Νεφροί και ουροδόχος κύστη

Παχύ έντερο

Λεμφικό σύστημα

Μυϊκό σύστημα

Αυχένας και ωμική ζώνη

Μύτη και παραρρίνιοι κόλποι

Αναπνευστικό σύστημα

Λεπτό έντερο και κυκλοφορικό σύστημα

Ερειστικό σύστημα

Δέρμα

Σπλήνας

Στόμαχος

Γλώσσα

Γενική υγεία

Συναισθηματικά και σωματικά τραύματα-Beyond the Horizon

Εξισορρόπηση της σχέσης του ανθρώπου με το νερό, τον αέρα, τους βράχους, τα βουνά, το ζωϊκό βασίλειο, το φυτικό βασίλειο και τον κόσμο των πνευμάτων της φύσης.

Μπορείτε να εκτυπώσετε τις εικόνες Ener-Chi Art πατώντας εδώ.

Διαβάστε, επίσης,

Μαθήματα κάρμα

Μάθετε ποιο είναι το κάρμα σας

Ασκήσεις οραματισμού για τη θεραπεία του καρκίνου

Το σώμα σας έχει την ικανότητα να αυτοθεραπεύεται

Χρήσιμες πληροφορίες για την αγιουρβέδα

Ο καρκίνος θεραπεύεται μόνο με φυσικά μέσα

Το θεραπευτικό άγγιγμα

Γιατί οι χημειοθεραπείες δεν είναι αποτελεσματικές

www.emedi.gr

 

Print Friendly, PDF & Email
Προηγούμενο άρθροΝα χρησιμοποιείτε κρέμα αλόης
Επόμενο άρθροΜόλυβδος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Εκπαίδευση ασθενών με αυτισμό

Εκπαίδευση ασθενών με αυτισμό. Διευκολύνετε και βοηθήστε τα άτομα με τα άτομα με Αυτισμό Η Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος είναι οι δυσκολίες σε άτομα τα οποία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ