Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022
ΑρχικήΙατρικά ΝέαΑν έχετε καρκίνο να παίρνετε γκραβιόλα

Αν έχετε καρκίνο να παίρνετε γκραβιόλα

Η Γκουανάμπανα είναι πιο αποτελεσματική από τις μη φυσικές θεραπείες

Αν έχετε καρκίνο να χρησιμοποιείτε για τη θεραπεία σας το βότανο Graviola ή γκραβιόλα ή Annona muricata ή γκουανάμπανα ή guanabana.

Το βότανο αυτό είναι ενδημικό των τροπικών περιοχών της Νότιας και Βόρειας Αμερικής.

Το γκουανάμπανα ή γκραβιόλα έχει πολλά ενεργά συστατικά και κυρίως τις ακετογενίνες ή Annonaceous που υπάρχουν στα φύλλα, στους μίσχους, το φλοιό και τους σπόρους των καρπών.

Οι ακετογενίνες έχουν ισχυρές αντικαρκινικές ιδιότητες και έχουν επιλεκτική τοξικότητα σε πολλούς τύπους καρκινικών κυττάρων, χωρίς να βλάπτουν τα υγιή κύτταρα.

Οι ενώσεις της γκραβιόλας έχουν αντικαρκινικές και εντομοκτόνες ιδιότητες και οι ενώσεις της είναι 10.000 φορές πιο τοξικές για τα καρκινικά κύτταρα του παχέος εντέρου από τα συνήθη χημειοθεραπευτικά. Η γκραβιόλα ή το γκουανάμπανα εξοντώνει 12 διαφορετικούς τύπους κακοήθων κυττάρων, όπως αυτά του καρκίνου του μαστού, του προστάτη και των πνευμόνων, ενώ συγχρόνως προστατεύει τα υγιή κύτταρα, χωρίς παρενέργειες και αντί να καταστέλλει το ανοσοποιητικό σύστημα το ενισχύει.

Το γκουανάμπανα είναι αποτελεσματικό ακόμη και σε καρκίνο τελικού σταδίου και σε όλες τις ηλικίες.

Όταν ένας καρκινοπαθής λαμβάνει γκουανάμπανα ο καρκινικός όγκος διασπάται και το σώμα κατακλύζεται από τοξικές ουσίες και ο ασθενής μπορεί να νιώθει κόπωση και αδυναμία. Γι΄αυτό απαιτούνται καθημερινά καθαρισμοί του παχέος εντέρου με υποκλυσμούς και συμπληρώματα με οξυγόνο, όπως το colosan που απελευθερώνει το σώμα από  των συσσώρευση τοξικών ουσιών στο κόλον και σε κυτταρικό επίπεδο, γιατί η δυσκοιλιότητα αποτελεί πρωταρχικό παράγοντα για την συσσώρευση τοξινών.

Συγχρόνως οι νεφροί πρέπει να καθαρίζονται με ένα αποτοξινωτικό αφέψημα.

Απαραίτητες είναι και οι αποτοξινώσεις του ήπατος.

Τι πρέπει να προσέχετε όταν λαμβάνετε γκραβιόλα για τον καρκίνο σας;

Το γκουανάμπανα είναι αγγειοδιασταλτικό και υποτασικό και μειώνει την πίεση του αίματος, γι΄αυτό η δοσολογία πρέπει να αυξάνεται σταδιακά.

Η υψηλή δοσολογία μπορεί να προκαλέσει ναυτία κι εμέτους.

Διαβάστε, επίσης,

Graviola

Τα οφέλη από την παπάγια στην υγεία

Protocel για τον καρκίνο

H θεραπεία του καρκίνου με αντινεοπλαστόνια

www.emedi.gr

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Πονοκέφαλος στα παιδιά

Ο πονοκέφαλος στα παιδιά μπορεί να είναι σύμπτωμα μιας ποικιλίας καταστάσεων υγείας. Η πιο συχνή αιτία είναι συνήθως η ημικρανία, ο πονοκέφαλος τάσης, το...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ