Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΣιρόπι σφενδάμου και διττανθρακικό νάτριο για τον καρκίνο
Array

Σιρόπι σφενδάμου και διττανθρακικό νάτριο για τον καρκίνο

Θεραπεύστε τον καρκίνο σας εναλλακτικά

 

 

Η κατανάλωση ζάχαρης είναι γνωστό ότι διεγείρει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων, όμως ο συνδυασμός της σόδας, δηλαδή του διττανθρακικού νατρίου και του σιροπιού σφενδάμου είναι φάρμακο που θεραπεύει τον καρκίνο. Ο συνδυασμός δεν αφήνει τα καρκινικά κύτταρα να επιβιώσουν.

Τα καρκινικά κύτταρα είναι γνωστό ότι επιβιώνουν μόνο σε όξινο και χωρίς οξυγόνο περιβάλλον. Τα καρκινικά κύτταρα είναι αναερόβια και δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το οξυγόνο για να μεταβολίσουν την γλυκόζη και να παράγουν ενέργεια. Έτσι, αναγκάζονται να ζυμώσουν την ζάχαρη.

Τα αερόβια κύτταρα παράγουν ενέργεια από την αξιοποίηση του οξυγόνου και της γλυκόζης. Τα καρκινικά κύτταρα χρειάζονται 15 φορές περισσότερη γλυκόζη για να παράγουν την ίδια ποσότητα μεταβολικής ενέργειας.

Τα καρκινικά κύτταρα τρελαίνονται για την ζάχαρη και  κλέβουν αυτήν και τα άλλα θρεπτικά συστατικά από τα άλλα κύτταρα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα υγιή κύτταρα να αποδυναμώνονται, να πεθαίνουν ή να μεταλλάσσονται σε καρκινικά. Η αποδυνάμωση των υγιών κυττάρων λόγω της συνεχούς στέρησής τους σε θρεπτικά συστατικά από τα καρκινικά κύτταρα, εξαντλεί τα αποθέματα γλυκόζης και ενέργειας στον προσβεβλημένο ιστό κι έτσι υπάρχει ανεπάρκεια του οργάνου, λόγω του καρκίνου.

Σιρόπι σφενδάμου και διττανθρακικό νάτριο για τον καρκίνο

Αναμείξτε 5 μέρη σιροπιού σφενδάμου με 1 μέρος διττανθρακικό νάτριο. Τοποθετήστε το μείγμα στην κατσαρόλα και το θερμαίνετε σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς. Το μείγμα γίνεται αφρώδες. Το διατηρείτε σε δροσερό μέρος και παίρνετε ένα κουταλάκι 2 φορές την ημέρα έως τρεις φορές την ημέρα και το παίρνετε για 8 ημέρες για όγκους έως 4 εκατοστά. Στη συνέχεια υπάρχει θεραπευτική κρίση, λόγω της εξουδετέρωσης των καρκινικών κυττάρων, των βακτηρίων και των τοξικών ουσιών που αποβάλλονται με την αφόδευση. Θα εμφανιστεί διάρροια και ο οργανισμός θα αποβάλλει το όξινο φορτίο και θα αισθανθείτε υγιείς.

Το σιρόπι σφενδάμου μεταφέρει το διττανθρακικό νάτριο σε όλο τον οργανισμό, στον εγκέφαλο και στο νευρικό σύστημα, στα οστά, στις αρθρώσεις και στους όγκους και καταπολεμά την οξέωση και όλα τα προβλήματα που συνδέονται με αυτήν. Το διττανθρακικό νάτριο διαχέεται τάχιστα σε όλον τον οργανισμό. 

Πολλοί κάνουν απευθείας έγχυση στους όγκους με διττανθρακικό νάτριο. Ο καρκίνος, υποστηρίζει ο Tullio Simoncini είναι ένας μύκητας, όπως ο Candida albicans που ευδοκιμεί στο έντερο και ζυμώνει τα άπεπτα σάκχαρα και άμυλα και η καντιντίαση εξαπλώνεται σε άλλες περιοχές του οργανισμού και δημιουργεί αποικίες και γίνεται αποσύνθεση των οργανικών παραπροϊόντων. Πολλοί μάλιστα μύκητες μπορούν να διασπάσουν εντομοκτόνα, ζιζανιοκτόνα, κρεόζωτο, πίσσα, πενταχλωροφαινόλη και άλλα βαρέα καύσιμα και να τα μετατρέψουν σε διοξείδιο του άνθρακα, νερό και βασικά στοιχεία. Μαζί με τα βακτήρια οι μύκητες αποσυνθέτουν στην ξηρά και στην θάλασσα και στον ανθρώπινο οργανισμό. Έτσι, ανακυκλώνονται τα θρεπτικά στοιχεία και αποσυνθέτουν την οργανική ύλη σε ανόργανη. Όταν το σώμα έχει πολλά παραπροϊόντα, βαρέα μέταλλα και επιβλαβείς ενώσεις, όπως  DDT και PCB (πολυχλωριωμένα διφαινύλια) οι μύκητες πολλαπλασιάζονται, ιδίως, όταν υπάρχει λεμφική συμφόρηση και δεν μπορούν να αποβληθούν μέσω του λεμφικού συστήματος. Όταν υπάρχει λεμφική συμφόρηση, γίνεται πολλαπλασιασμός των μυκήτων στους ιστούς του σώματος. Είναι εύκολο κανείς να αναγνωρίσει τους μύκητες που αναπτύσσονται στους ιστούς των οργάνων, γιατί εμφανίζονται σαν λευκή μάζα. Δεν είναι τυχαίο που οι καρκινικοί όγκοι μακροσκοπικά είναι πάντα λευκοί, ενώ στις διαγνωστικές εξετάσεις εμφανίζονται σαν σκιές ή σκουρόχρωμες μάζες.

Όταν οι μύκητες προσπαθούν να αποσυνθέσουν τα παραπροϊόντα, τις τοξίνες και τις επιβλαβείς χημικές ενώσεις παράγουν μυκοτοξίνες που είναι τοξικές, όπως ηπατοτοξικές αφλατοξίνες που είναι καρκινογόνοι μεταβολίτες. Οι μυκοτοξίνες προκαλούν βλάβη στα υγιή κύτταρα και τα μετατρέπουν σε καρκινικά. Οι μύκητες για να αποσυνθέσουν τις επιβλαβείς ουσίες αναπτύσσονται στους μολυσμένους ιστούς, αλλά και εκτός αυτών, αλλά παράγουν και οι ίδιοι τοξικές ουσίες που προκαλούν βλάβες στα κύτταρα και τα μετατρέπουν σε καρκινικά. Έτσι, ενώ από την μια μεριά οι μύκητες προσπαθούν να κάνουν καλό και να εξαλείψουν τις τοξίνες του καρκίνου, τελικά κάνουν κακό, αφού συμβάλλουν σε μεταλλάξεις και πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων.

Το διττανθρακικό νάτριο προσδένεται στις τοξίνες, στις χημικές ουσίες και στα όξινα παραπροϊόντα και τα αποβάλλει από τον οργανισμό, αφού αυξάνει τάχιστα το pH των όγκων που είναι πιο όξινο από αυτό των υγιών ιστών. Όταν τροποποιείται το pH του όγκου, ο όγκος εκτίθεται στο οξυγόνο και διαλύεται.

Μπορεί να τοποθετηθεί καθετήρας στην αρτηρία που τρέφει τον όγκο και να διοχετευθούν υψηλές ποσότητες διττανθρακικού νατρίου που διαλύει τους όγκους μέσα σε λίγες ημέρες.

Έτσι και το σιρόπι σφενδάμου με τη βιολογική σόδα μπορεί να διαλύσει τον όγκο…

Διαβάστε, επίσης,

Χορήγηση διττανθρακικών για την θεραπεία του καρκίνου

Τι να κάνετε σε ασυστολία

Χάσμα ανιότων

Αέρια αρτηριακού αίματος

Ο ασθενής με δύσπνοια στα επείγοντα

Mεταβολική αλκάλωση

Πρωτόκολλο αλκαλοποίησης του οργανισμού με σόδα και μελάσα

Ένα απλό πρωτόκολλο αλκαλοποίησης για αυτοθεραπεία του καρκίνου

Πρωτόκολλο αλκαλοποίησης του οργανισμού

Συνταγές για αλκαλοποίηση του οργανισμού

Οι καλύτερες τροφές για αλκαλοποίηση του οργανισμού

Ποιες είναι οι αλκαλικές και ποιες οι όξινες τροφές

Αλκαλική διατροφή για τη θεραπεία του καρκίνου

Πώς το όξινο pH στο σώμα συνδέεται με τον καρκίνο

Απλοί τρόποι για αλκαλοποίηση του οργανισμού

Το μείγμα βοτάνων της EMEDI για τον καρκίνο

Ένα τσάι από βότανα για τον καρκίνο.

Φτιάξτε μόνοι σας αλκαλικό νερό

Πότε η μαγειρική σόδα θεραπεύει τον καρκίνο

Είναι η σόδα φάρμακο για τη θεραπεία του καρκίνου;

Τα οφέλη όταν πίνετε νερό με λεμόνι

Πίνουμε το πρωί ζεστό νερό με λεμόνι

Το λεμόνι είναι όξινο ή αλκαλικό;

Το σιρόπι από σφένδαμο είναι φάρμακο

Μια δυνατή συνταγή για να διαλύσετε τις πέτρες στα νεφρά

Σφένδαμος

Ποιες είναι οι αλκαλικές και ποιες οι όξινες τροφές

www.emedi.gr

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Κυστίτιδα

Κυστίτιδα. Πρόληψη και θεραπεία κυστίτιδας, που είναι η φλεγμονή της ουροδόχου κύστεως, με φυσικούς τρόπους Η κυστίτιδα είναι η φλεγμονή της ουροδόχου κύστης ή του...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ