Κυριακή, 3 Ιουλίου, 2022
ΑρχικήΙατρικά ΝέαΤο θαλάσσιο φυτοπλαγκτόν είναι υπερτροφή

Το θαλάσσιο φυτοπλαγκτόν είναι υπερτροφή

Print Friendly, PDF & Email

Αν έχετε καρκίνο να παίρνετε φυτοπλαγκτόν

 

 

Το φυτοπλαγκτόν είναι θαλάσσιο και είναι πολύτιμη τροφή, πλούσια σε ισχυρά αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, μέταλλα και πρωτεϊνες, που βρίσκονται σε μικροσκοπική μορφή.

Το θαλάσσιο φυτοπλαγκτόν αποτελείται από πολλά μικρά φυτά μεγέθους ενός ερυθρού αιμοσφαιρίου, τα οποία ευδοκιμούν στους ωκεανούς.

Το φυτοπλαγκτόν είναι η απαρχή της τροφικής αλυσίδας και όλα τα έμβια πλάσματα των ωκεανών τρέφονται από άλλα έμβια πλάσματα, που τρέφονται αποκλειστικά από αυτό.

Από το φυτοπλαγκτόν προέρχεται και το 70% του οξυγόνου στον πλανήτη γη.

Το φυτοπλαγκτόν έχει μοναδικές διατροφικές ιδιότητες και πολύ μικρό μέγεθος και δρα σε κυτταρικό επίπεδο και παρέχει άμεση διατροφική στήριξη όλων των οργάνων του σώματος και όλων των συστημάτων.

Το φυτοπλαγκτόν ενισχύει άμεσα τα κύτταρα και οι θρεπτικές ουσίες του φυτοπλαγκτόν συμβάλλουν στην αποκατάσταση της υγείας και της ζωτικότητας.

Όλοι πια συμφωνούν ότι όχι μόνο ο καρκίνος, αλλά και όλες οι παθήσεις έχουν άμεση σχέση με την ανεπάρκεια των θρεπτικών συστατικών.

Το φυτοπλαγκτόν περιέχει όλες τις θρεπτικές ουσίες που υπάρχουν στον πλανήτη και η απορρόφηση αυτών των θρεπτικών ουσιών δεν εξαρτάται από την υγεία και την αποτελεσματικότητα του πεπτικού συστήματος.

Το φυτοπλαγκτόν είναι μια υπερτροφή που δίνει γρήγορα και άμεσα όλα τα στοιχεία που του λείπουν.

Τα οφέλη από το φυτοπλαγκτόν στην υγεία

Η γαλάζια φάλαινα, τρώει φυτοπλαγκτόν ως κύρια πηγή ενέργειας, και μπορεί να ζήσει μέχρι και 150 χρόνια.

Το φυτοπλαγκτόν μπορεί να συμπληρώσει τα κενά στην διατροφή σας και να έχετε βέλτιστη υγεία:

-Το θαλάσσιο φυτοπλαγκτόν υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Έτσι, μπορεί να σας προστατεύσει από τα πάντα, από το κοινό κρυολόγημα μέχρι από σοβαρές ασθένειες και παθήσεις. Μπορεί να δώσει στο σώμα σας την ώθηση που χρειάζεται για να καταπολεμήσει ενεργά την ασθένεια. Εκείνοι που παίρνουν θαλάσσιο φυτοπλαγκτόν έχουν υψηλότερα επίπεδα CD3 στο αίμα (δείκτης των Τ-λεμφοκυττάρων), τα οποία είναι κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος υπεύθυνα για την εξάλειψη των ιών και των βακτηρίων και των καρκινικών κυττάρων.

-Το θαλάσσιο φυτοπλαγκτόν αποτοξινώνει το σώμα σας.

Με την προσθήκη θαλάσσιου φυτοπλαγκτόν σε μια διατροφή που περιλαμβάνει καθαρό νερό πηγής, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, μπορείτε να υποστηρίξετε τα εσωτερικά σας όργανα για να απομακρύνουν τις τοξίνες, ειδικά το ήπαρ. Το θαλάσσιο φυτοπλαγκτόν είναι μικροσκοπικοί οργανισμοί και το σώμα σας μπορεί να το απορροφήσει και να το χρησιμοποιήσει. Το φυτοπλαγκτόν μπορεί να απορροφηθεί σε κυτταρικό επίπεδο, έτσι ώστε το σώμα δεν βασίζεται στο πεπτικό σύστημα ή το συκώτι για την επεξεργασία του. Βοηθά το σώμα να λάβει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, ακόμη και όταν η ηπατική λειτουργία είναι μειωμένη, αλλά μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση της υγείας του ήπατος.

-Το θαλάσσιο φυτοπλαγκτόν υποστηρίζει την καρδιά σας.

Λόγω του απίστευτου διατροφικού προφίλ και τα υψηλά επίπεδα των αντιοξειδωτικών, των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων και των αμινοξέων συγκεκριμένα, το θαλάσσιο φυτοπλαγκτόν μπορεί να διατηρήσει την υγεία της καρδιάς σας. Μπορεί να διατηρήσει σε υγιή επίπεδα την πίεση του αίματος και να μειώσει τον κίνδυνο για εγκεφαλικό επεισόδιο και καρδιακή νόσο. Το θαλάσσιο φυτοπλαγκτόν έχει περισσότερα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα από τα ψάρια ή το έλαιο κριλ, και μπορούν να το καταναλώνουν και οι χορτοφάγοι.

-Το θαλάσσιο φυτοπλαγκτόν είναι τροφή του εγκεφάλου.

Η κατανάλωση φυτοπλαγκτόν μπορεί να βελτιώσει την πνευματική διαύγεια και την συγκέντρωση, να βελτιώσει τη διάθεσή σας και να ηρεμήσει τα νεύρα σας. Είναι πολύ καλό για τη βελτίωση της ψυχικής σας υγείας, και θεραπευτικό σε ασθένειες, όπως η Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ADHD), η νόσος του Πάρκινσον και η άνοια. Η φαινυλαλανίνη στο φυτοπλαγκτόν ενισχύει, επίσης, την ψυχική εγρήγορση μέσω της δραστηριότητας των νουκλεϊκών οξέων. Αυτά τα οξέα βελτιώνουν τη μνήμη. Περιέχει επίσης μια ένωση γνωστή ως προλίνη η οποία ενισχύει τη μάθηση. Το φυτοπλαγκτόν κάνει θαύματα σε εκείνους που αισθάνονται συγκλονισμένοι ή ανήσυχοι αλλά και στα παιδιά που έχουν αναπτυξιακά προβλήματα. Το φυτοπλαγκτόν κάνει το μυαλό κοφτερό.

-Το θαλάσσιο φυτοπλαγκτόν δίνει ενέργεια.

Το φυτοπλαγκτόν καλύπτει τα κενά στη διατροφή σας, η οποία φυσικά οδηγεί σε περισσότερη ενέργεια. Τα θαλάσσια μικροφύκη είναι άφθονα σε ενώσεις που ονομάζονται νουκλεοτίδια, και είναι κυτταρικές μονάδες ενέργειας που λειτουργούν ως βιολογικές μπαταρίες που επαναφορτίζουν τα κύτταρα. Τα μικρά αυτά σωματίδια αφομοιώνονται εύκολα από την πρόσληψη, χωρίς την διαδικασία της πέψης, και πηγαίνουν κατευθείαν στα κύτταρα για μια γρήγορη ανάταση της ενέργειας

-Το θαλάσσιο φυτοπλαγκτόν προσφέρει ανακούφιση από τον πόνο.

Το φυτοπλαγκτόν είναι αποτελεσματικό για τη μείωση της φλεγμονής και τους ερεθισμούς, και μπορεί να μειώσει ή να εξαλείψει την ταλαιπωρία από την αρθρίτιδα, τον πόνο στις αρθρώσεις, την μυϊκή δυσκαμψία κ. ά. Αυτό έχει να κάνει με τα πολλά να κάνει με τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που έχει το φυτοπλαγκτόν. Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα έχουν αντι-φλεγμονώδη δράση και το θαλάσσιο φυτοπλαγκτόν έχει περισσότερα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα από οποιαδήποτε άλλη πηγή τροφής.

-Το θαλάσσιο φυτοπλαγκτόν είναι πολύ καλό για τα μάτια σας.

To φυτοπλαγκτόν περιέχει βήτα-καροτίνη, η οποία βοηθά στην προστασία των κερατοειδών σας, και έχει βρεθεί ότι είναι ακόμη πιο αποτελεσματικό από ό, τι η λουτεΐνη για τη βελτίωση της όρασης.

-Το θαλάσσιο φυτοπλαγκτόν βοηθά στον έλεγχο των συμπτωμάτων του υποθυρεοειδισμού.

Εκείνοι που πάσχουν από υποθυρεοειδισμό έχουν προβλήματα με τον ύπνο, με την απώλεια βάρους, έχουν πόνους και πολλά άλλα δυσάρεστα συμπτώματα. Τα θρεπτικά συστατικά και οι ηλεκτρολύτες που περιέχονται στο φυτοπλαγκτόν σας βοηθούν να ελέγχετε το μεταβολικό ρυθμό μειώνοντας έτσι τις επιπτώσεις της δυσλειτουργίας του θυρεοειδούς σας. Ακόμη και αν δεν έχετε υποθυρεοειδισμό θα επωφεληθείτε πολύ από τις εξισορρόπηση στο μεταβολισμό σας.

-Το θαλάσσιο φυτοπλαγκτόν προωθεί την ισορροπία του σακχάρου στο αίμα.

Η υψηλή περιεκτικότητα σε χρώμιο που έχει το φυτοπλαγκτόν ρυθμίζει το σάκχαρο του αίματος και βοηθά την ινσουλίνη να κάψει τη γλυκόζη ως ενέργεια. Μπορεί, επίσης, να συμβάλλει στην απώλεια βάρους επειδή βοηθά το σώμα σας να μεταβολίζει τους υδατάνθρακες και τα λίπη. Αυτό είναι προφανώς ένα σημαντικό όφελος για πολλούς ανθρώπους, αλλά ειδικά για τα άτομα με προβλήματα σακχάρου στο αίμα, όπως ο διαβήτης.

-Το θαλάσσιο φυτοπλαγκτόν ανακουφίζει από τα συμπτώματα του άσθματος.

Το θαλάσσιο φυτοπλαγκτόν είναι υπεύθυνο για την παραγωγή περισσότερο από το ήμισυ του οξυγόνου που συντηρεί τη ζωή στη Γη, γεγονός που το καθιστά απαραίτητο για όλους τους ανθρώπους και τα ζώα. Ως συμπλήρωμα, μπορεί να υποστηρίξει την υγεία του αναπνευστικού σας. Μπορεί να ανακουφίσει τα συμπτώματα του άσθματος και να καθαρίσει τους αεραγωγούς.

Αν έχετε καρκίνο ή οποιαδήποτε άλλη ασθένεια και θέλετε να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας, προσθέτοντας φυτοπλαγκτόν στη διατροφή σας είναι ένας έξυπνος τρόπος για να ξεκινήσετε.

Υγεία των ωκεανών. Το θαλάσσιο φυτοπλαγκτόν στους ωκεανούς πρέπει να καλλιεργείται σε σφραγισμένους φωτοβιοαντιδραστήρες, για να είναι καθαρό και απαλλαγμένο από τη μόλυνση που μαστίζει τα θαλάσσια οικοσυστήματα.

Κάποια μέρα, ελπίζουμε να έχουμε πιο καθαρούς ωκεανούς, χωρίς ρύπανση και απόβλητα. 

Διαβάστε, επίσης,

Ενδείξεις καθαρής θάλασσας

www.emedi.gr

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Πρωινή ναυτία

Εάν έχετε πρωινή ναυτία αποφύγετε τις έντονες οσμές, την υπερβολική κούραση, τα πικάντικα τρόφιμα και τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Η πρωινή ναυτία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ