Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαH ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων δίνει χαρά στα παιδιά στο Ωνάσειο

H ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων δίνει χαρά στα παιδιά στο Ωνάσειο

Επίσκεψη στο Ωνάσειο από την αποστολή του Πλατανιά

 

 

Στις 19 Ιαν. 2017 η αποστολή του Πλατανιά εκμεταλλευόμενη την παρουσία της στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό επισκέφτηκε την Πέμπτη το πρωί το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο και το παιδοκαρδιολογικό του τμήμα.

Η αποστολή της ομάδας, μαζί με το τεχνικό επιτελείο, μοίρασε δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Ωνάσειο, με την ευχή να γίνουν γρήγορα καλά και να επιστρέψουν όλα σύντομα σπίτια τους. Επίσης, παρέδωσε μια φανέλα υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες, η οποία θα τοποθετηθεί στον όροφο που βρίσκεται το Παιδοκαρδιολογικό Τμήμα.

Είναι η πρώτη φορά που κάποιος σύλλογος πραγματοποιεί επίσκεψη στο Παιδοκαρδιολογικό Τμήμα του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, γεγονός που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων.

Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Παράσχος μάλιστα χάρηκε πολύ και συγχρόνως ήταν  ιδιαίτερα συγκινημένος γιατί βρήκε και κάποιον παλιό συμπαίκτη που έχει την κορούλα του στο παιδοκαρδιολογικό τμήμα του Ωνασείου.

Το νοσοκομείο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό κέντρο αποτελεί πρότυπο για όλα τα Βαλκάνια. 

Ο Φανούρης Γουνδουλάκης ευχήθηκε στα παιδιά, στους γονείς τους και στους γιατρούς να έχουν δύναμη και υπομονή στο σημαντικό έργο που έχουν να επιτελέσουν. 

Εκ μέρους των ιατρών του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου δηλώσεις έκανε ο κ. Γιάννης Κριαράς: “Τέτοιες επισκέψεις βοηθούν ιδιαίτερα τα παιδιά στο ψυχολογικό κομμάτι, καθώς τους δίνουν χαρά και κουράγιο στην δική τους “μάχη”. Είναι πολύ σημαντικό ότι η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ευαισθητοποιείται και στο κοινωνικό κομμάτι και όχι μόνο στο αθλητικό. Υπάρχει αρκετός χώρος για ανάλογες κινήσεις και ελπίζω να σας ακολουθήσουν και άλλες ομάδες”.

H ομάδα του Πλατανιά Χανίων παρέδωσε μια φανέλα υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες, η οποία θα τοποθετηθεί στον όροφο που βρίσκεται το Παιδοκαρδιολογικό Τμήμα.

Διαβάστε, επίσης,

Τι είναι το φύσημα στα παιδιά

Χρήσιμες πληροφορίες για τις συγγενείς καρδιοπάθειες

Μεταμόσχευση πνεύμονος

Πώς οφελεί την υγεία η μουσική;

Διάγνωση λεμφοϋπερπλαστικών διαταραχών σε μεταμοσχευμένους

www.emedi.gr

Προηγούμενο άρθροΝικέλιο
Επόμενο άρθροΟι πολύτιμες λειτουργίες του δέρματος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Σύνδρομο υπερδιέγερσης ωοθηκών

Το σύνδρομο υπερδιέγερσης ωοθηκών είναι μια κατάσταση που μπορεί να εμφανιστεί σε γυναίκες που υποβάλλονται σε εξωσωματική γονιμοποίηση. Το σύνδρομο υπερδιέγερσης ωοθηκών είναι μια υπερβολική...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ