Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΙατρικά ΝέαΗ ψυχή της υγείας-SOUL

Η ψυχή της υγείας-SOUL

Ένα συμπλήρωμα διατροφής που είναι η ψυχή της υγείας- Soul

 

 

 

Τι περιέχει το Soul

Οι σπόροι είναι το μυστικό για να έχετε την υγεία σας

-Σπόροι μαύρου κύμινου 

Το μαύρο κύμινο (Black Seed, ή Nigella sativa)  είναι ένα προσαρμογόνο βότανο, που σημαίνει ότι έχει τη δυνατότητα να αυξάνει την αντίσταση του ανθρώπινου σώματος σε διάφορα προβλήματα υγείας. Οι σπόροι μαύρου κύμινου βοηθούν στη διατήρηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα και της χοληστερόλης  εντός του φυσιολογικών ορίων και είναι από τα πιο υγιεινά βότανα. 

-Σπόροι μαύρων σμέουρων

Οι σπόροι μαύρων σμέουρων περιέχουν αντιοξειδωτικά, φυτοθρεπτικά συστατικά, όπως ελλαγιταννίνες και ανθοκυανίνες, οι οποίες είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην υποστήριξη πολλών σωματικών λειτουργιών και στην διατήρηση της καλής υγείας. Τα αντιοξειδωτικά εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες εμφανίζονται φυσικά στο σώμα ή μετά από έκθεση σε περιβαλλοντικές τοξίνες. Ελλαγιταννίνες υπάρχουν στα περισσότερα μούρα και τα βατόμουρα ή μαύρα σμέουρα περιέχουν τα πιο ισχυρά επίπεδα.

-Σπόροι σταφυλιών

Οι σπόροι σταφυλιών είναι πλούσια πηγή φλαβονοειδών που ονομάζονται προανθοκυανιδίνες. Αυτές είναι σημαντικές για την υγεία του εγκεφάλου λόγω της αντιοξειδωτικής τους δράσης και γιατί προστατεύουν το κολλαγόνο. Οι προανθοκυανιδίνες, ακόμη, καθυστερούν την έναρξη της υπεροξείδωσης των λιπιδίων και βοηθούν στη δημιουργία χηλικών αλάτων σιδήρου. Τα ελεύθερα ιόντα σιδήρου είναι ισχυροί υποκινητές των λιπιδίων υπεροξειδίου, του υπεροξείδιου υδρογόνου και της παραγωγής ριζών υδροξυλίου και υποστηρίζουν την υγεία του εγκεφάλου.

-D-ριβόζη

Η D-ριβόζη είναι ένα σάκχαρο πέντε ανθράκων που βρίσκεται σε κάθε κύτταρο στο σώμα μας, που ενώνεται με το οξυγόνο και το ΑΤΡ (τριφωσφορική αδενοσίνη) για να δώσει ενέργεια σε κάθε κύτταρο. Η ριβόζη είναι, επίσης, παρούσα στο RNA (ριβονουκλεϊκό οξύ), το οποίο είναι κύριος φορέας πληροφοριών των ζωντανών οργανισμών.

Το οξειδωτικό στρες, μετριέται από τη βλάβη που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες στα κύτταρα. Ευτυχώς, το σώμα μας έχει την ικανότητα να χειρίζεται αυτό το πρόβλημα καθημερινά. Ωστόσο, εάν παράγονται πολλές ελεύθερες ρίζες, λόγω  άσκησης, καθημερινού άγχους, υπερβολικού καπνίσματος,  υπερβολικής πρόσληψης κορεσμένων λιπών, καταστολής του ανοσοποιητικού συστήματος, γήρανσης, κλπ, το σώμα κουράζεται και γίνεται λιγότερο αποδοτικό στην παραγωγή D-ριβόζης για την ανασύσταση της κυτταρικής ενέργειας. Τα συμπληρώματα με D-ριβόζη αναπληρώνουν την ενέργεια στα κύτταρα. 

Τα οφέλη του SOUL στην υγεία

Τα οφέλη του SOUL είναι πολλά λόγω της διαδικασίας παραγωγής του με ψυχρή έκθλιψη. Αυτή η διαδικασία δεν βλάπτει τα θρεπτικά συστατικά που περιέχονται στους σπόρους, σε αντίθεση με τη σκληρή χημική ή με θερμότητα παραγωγή.

Το SOUL χαρίζει ενέργεια, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό, υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα, βελτιώνει τον ύπνο, είναι αποτελεσματικό για την αποκατάσταση του σώματος μετά την άσκηση, και πολλά άλλα. 

Το SOUL έχει αντιγηραντική δράση γιατί προκαλεί διέγερση της SIRT1- Sirtuin 1, NAD-dependent deacetylase sirtuin-1, που είναι μια πρωτεΐνη, ένζυμο που αποακετυλιώνει πρωτεΐνες που συμβάλλουν στην κυτταρική ρύθμιση (αντίδραση σε στρεσογόνους παράγοντες, μακροζωία). 

Το SOUL έχει αντιφλεγμονώδη δράση, μέσω ρύθμισης του NFkB. Ο NFkB (πυρηνικός παράγοντας κάπα ελαφριάς αλυσίδας-ενισχυτής των ενεργοποιημένων Β κυττάρων) είναι μια σύνθετη πρωτεΐνη που ελέγχει την μεταγραφή του DNA, την παραγωγή κυτοκίνης και την επιβίωση των κυττάρων. Ο NF-κΒ εμπλέκεται σε κυτταρικές αποκρίσεις σε ερεθίσματα, όπως το στρες, τις κυτοκίνες, τις ελεύθερες ρίζες, τα βαρέα μέταλλα, την υπεριώδη ακτινοβολία, την οξειδωμένη LDL, και τα βακτηριακά ή ιικά αντιγόνα. Ο NFkB παίζει ένα ρόλο κλειδί στη ρύθμιση της ανοσολογικής απόκρισης στη μόλυνση (οι ελαφρές αλυσίδες κ είναι βασικά συστατικά των ανοσοσφαιρινών). Η εσφαλμένη ρύθμιση του NF-κΒ συνδέεται με τον καρκίνο, με τις φλεγμονώδεις και αυτοάνοσες ασθένειες, το σηπτικό σοκ, τις ιογενείς λοιμώξεις, και την ανώμαλη ανάπτυξη του ανοσοποιητικού και επηρεάζει και τη συναπτική πλαστικότητα και την μνήμη.

Το SOUL προστατεύει τα κύτταρα από οξειδωτικές βλάβες και μειώνει τις ελεύθερες ρίζες.

Brunswick Labs

Το SOUL είναι μια μοναδική φόρμουλα, ένα συνεργιστικό μείγμα, πιστοποιημένο της Rain International.

Οι σπόροι είναι η πιο συμπυκνωμένη μορφή της διατροφής στη φύση. 

Από την αρχαιότητα, οι σπόροι χρησιμοποιούνται για την υγεία.

Οι σπόροι χαρίζουν συνεχώς  ζωή.

Το SOUL είναι λιπόφιλο  και να είναι σε θέση να κατανέμεται με τα λίπη και τα λιπίδια κατά τη διαδικασίας της πέψης.

Το SOUL είναι GMO FREE (Δεν είναι γενετικά τροποποιημένο).

Παρασκευάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Είναι προϊόν υψηλής ποιότητας με τα πρότυπα της cGMP, με πολλές πιστοποιήσεις.  

Certification: NSF, GMP, Brunswick Labs, Health Canada, GMO FREE, HALAL, ALL NATURAL COLD PRESSED, WADA

Οι σπόροι φυσικά πιέζονται για να αυξηθούν τα οφέλη. Αυτή η μέθοδος αλέθει τους σπόρους και τα εκχυλίσματα απαλά και τα έλαια και τα άλευρα γίνονται πιο εύπεπτα. Αυτή η διαδικασία χρησιμοποιεί όλα τα μέρη των σπόρων και είναι πιο υγιεινά και δεν παράγονται τοξίνες.

Η διαδικασία ψυχρής έκθλιψης διατηρεί όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και τα φυσικά ένζυμα και είναι άκρως βιοδιαθέσιμα.

Τα προϊόντα διατηρούνται σε κενό αέρος σε Flexpaks ™, ώστε να διατηρούνται τα θρεπτικά συστατικά με φυσικό τρόπο. 

Το SOUL είναι συνεργιστικό μείγμα εξωτικών σπόρων που γεμίζει τα κενά στη διατροφή σας. Μαύροι σπόροι κύμινου, σπόροι Chardonnay σταφυλιών, σπόροι μαύρων βατόμουρων, και D-ριβόζη που συνδυάζονται, και τα οφέλη τους αυξάνονται σημαντικά.

Είναι το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό, αντιγηραντικό και αντιφλεγμονώδες προϊόν στην αγορά.

Εξουδετερώνει και τις ελεύθερες ρίζες. 

Η οξείδωση που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες είναι μια σημαντική πηγή των προβλημάτων υγείας που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χρόνο.

Υποστηρίζει την καλή υγεία

Περιέχει 50 θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για τη ζωτικότητα και την καλή υγεία. Δυστυχώς, σε έναν κόσμο γεμάτο άγχος,  ρύπανση, έκθεση σε αλλεργιογόνα, και κακή διατροφή, πολλοί δεν λαμβάνουν την κατάλληλη τροφή που απαιτείται για την διατήρηση της καλής υγείας. Ο οργανισμός μας αρχίζει να δείχνει σημεία φθοράς.

Το SOUL αναπληρώνει τα θρεπτικά συστατικά που χρειαζόμαστε για να αποκτήσουμε την ενέργεια, να στηριχθούν οι σωματικές μας λειτουργίες, και να εξουδετερωθούν οι ελεύθερες ρίζες.

Προάγει τη μυϊκή υγεία & ευεξία

Για τη διατήρηση της βέλτιστης υγείας απαιτούνται 12 βιταμίνες, 12 μέταλλα, 9 απαραίτητα αμινοξέα και κάποια απαραίτητα λιπαρά οξέα κάθε μέρα. Οι σπόροι αυτοί παρέχουν αυτές τις θρεπτικές ουσίες. Το αποτέλεσμα είναι ένα ισχυρότερο σώμα με μεγαλύτερη κινητικότητα και μεγαλύτερη σωματική δραστηριότητα.

Είναι δεξαμενή ενέργειας.

Το SOUL δίνει φυσική ενέργεια τόσο στο μυαλό όσο και στο σώμα. Κάθε πακέτο 60 ml σας εμποτίζει τα θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για να ενισχύσετε την πνευματική σας διαύγεια και την ζωτική σας ενέργεια. Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα ή ενεργειακά ποτά, το Soul δεν περιέχει επιβλαβείς χημικές ουσίες και εθιστικά που δημιουργούν προσωρινή ενίσχυση της ενέργειας ή έχουν παρενέργειες.

Η δοσολογία του SOUL ανάλογα με την ασθένεια:

-Αρθρίτιδα, ρευματισμοί, ουρική αρθρίτιδα

3 φακελάκια την ημέρα μέχρι να περάσει η κρίση. Παίρνετε 1 φακελάκι πριν από κάθε γεύμα και 2-3 λίτρα νερό για να φύγουν οι τοξίνες. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας αποφύγετε αν μπορείτε τον καφέ.

-Διαβητικοί και ινσουλινοεξαρτώμενοι διαβητικοί

1 φακελάκι 30 λεπτά μετά το γεύμα 3 φορές την ημέρα για 1 μήνα. Επιπλέον εφαρμόζετε υγρό από το φακελάκι σε πληγές, αν υπάρχουν στο σώμα σας. Πίνετε 2 λίτρα νερό την ημέρα για αποτοξίνωση. Για συντήρηση, στη συνέχεια, πίνετε 1 φακελάκι την ημέρα για να έχετε ικανοποιητική ζωή.

-Κατάθλιψη και κόπωση

3 φακελάκια την ημέρα επί 1 μήνα, ένα πριν από κάθε γεύμα. Πίνετε 2-3 λίτρα νερό την ημέρα. Για συντήρηση απαιτείται 1 φακελάκι την ημέρα.

-Καρκίνος

  • Καρκίνος σταδίου ΙV

Η χημειοθεραπεία σε αυτό το στάδιο είναι αναποτελεσματική. Η ακτινοθεραπεία μπορεί να γίνει σε κάποιες ειδικές περιπτώσεις π.χ. κίνδυνος κατάγματος, συμπίεση νωτιαίου μυελού κ.ά και μόνο όταν δεν υπάρχει άλλος τρόπος αντιμετώπισης.

Πρώτη εβδομάδα: 3 φακελάκια το πρωί, 3 φακελάκια το μεσημέρι και 2 φακελάκια το βράδυ.

Δεύτερη εβδομάδα: 2 φακελάκια το πρωί, 2 φακελάκια το μεσημέρι και 2 φακελάκια το βράδυ, για 8 εβδομάδες.

Για συντήρηση, για 2 μήνες, 1 φακελάκι.

Πίνετε 2-3 λίτρα νερό την ημέρα. 

  • Για όσους υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία

Να πίνετε 1 φακελάκι μια ώρα μετά από την χημειοθεραπεία και την ακτινοθεραπεία. Πίνετε 2-3 λίτρα νερό την ημέρα. 

  • Για όσους δεν θέλουν να υποβληθούν σε χημειοθεραπεία (Στάδιο Ι-III)

Πίνετε 3 φακελάκια SOUL κάθε ημέρα για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Ένα πριν από κάθε γεύμα, καθώς και 2-3 λίτρα νερό την ημέρα. Μετά επαναλάβετε, με τη βοήθεια, του γιατρού σας τις απεικονιστικές και εργαστηριακές εξετάσεις που απαιτούνται και θα διαπιστώσετε μεγάλη βελτίωση. Ο γιατρός σας πια δεν θα σας συστήσει χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία.

-Υψηλή αρτηριακή πίεση

2 φακελάκια την ημέρα, 1 το πρωί 30 λεπτά πριν το πρωϊνό και 1 φακελάκι 30 λεπτά πριν τον δείπνο. Πίνετε τουλάχιστον 2-3 λίτρα την ημέρα.

-Βρογχοκήλη

3 φακελάκια, τουλάχιστον για 1-2 μήνες, 30 λεπτά πριν από κάθε γεύμα και 1 φακελάκι 30 λεπτά πριν από το δείπνο. Πίνετε 2-3 λίτρα νερό την ημέρα. Για συντήρηση απαιτείται 1 φακελάκι την ημέρα.

-Υπερδραστήρια παιδιά

1 φακελάκι την ημέρα για 1 μήνα, μισό φακελάκι το πρωί και το υπόλοιπο μισό το βράδυ. Σε 5 ημέρες θα φανούν τα αποτελέσματα. Πίνετε 2-3 λίτρα νερό την ημέρα. 

-Αυτισμός

1 φακελάκι, μισό το πρωί, μισό το βράδυ, για 1 μήνα. Μετά από 1 μήνα συνεχίζετε για συντήρηση με μισό φακελάκι την ημέρα. Σε 5 ημέρες θα δείτε ήδη τα αποτελέσματα.

-Παράλυτοι

Πίνετε 3 φακελάκια την ημέρα, ένα πριν από κάθε γεύμα. Μπορείτε, επίσης, να εφαρμόζετε τοπικά το SOUL στις πληγείσες περιοχές. Πίνετε 2-3 λίτρα νερό την ημέρα. Να κάνετε, συγχρόνως και φυσικοθεραπεία, καθημερινά.

-Υπερτροφία του προστάτη

Πίνετε 3 φακελάκια την ημέρα για 2 μήνες, ένα πριν από κάθε γεύμα και οπωσδήποτε άφθονο νερό. Μετά από 2 μήνες κάνετε συντήρηση με ένα φακελάκι την ημέρα. Πίνετε 2-3 λίτρα νερό την ημέρα. 

-Κώμα

Σε όσους βρίσκονται σε κώμα πρέπει να εφαρμόζεται το SOUL σε όλο το σώμα 1 φορά την ημέρα καθημερινά.

-Ασθένειες του δέρματος

Πίνετε 3 φακελάκια την ημέρα για 1-2 μήνες, ένα πριν από κάθε γεύμα και εφαρμόστε το SOUL στις πληγείσες περιοχές. Συντήρηση με 1 φακελάκι την ημέρα. Πίνετε 2-3 λίτρα νερό την ημέρα. Για συντήρηση απαιτείται 1 φακελάκι την ημέρα.

-Φροντίδα δέρματος και προσώπου

Εφαρμόστε το SOUL τοπικά στο πρόσωπό σας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές και συσφιγκτικές ικανότητες.

-Για τον καθαρισμό του νερού από χλώριο, φθόριο και βακτήρια

Τοποθετήστε μια σταγόνα SOUL σε κάθε ποτήρι νερό.

-Τριχόπτωση

Πίνετε 3 φακελάκια την ημέρα, ένα πριν από κάθε γεύμα και εφαρμόζετε τοπικά το SOUL στις φαλακρές περιοχές.

-Σεξουαλική δυσλειτουργία

Πίνετε 3 φακελάκια την ημέρα για 2 μήνες, ένα πριν από κάθε γεύμα και στη συνέχεια, όταν ομαλοποιηθεί η σεξουαλική σας επιθυμία, για συντήρηση παίρνετε 1 φακελάκι, ημερησίως. Πίνετε 2-3 λίτρα νερό την ημέρα.

-Κιρσοί, φλεβική ανεπάρκεια, πόνοι στα πόδια

Παίρνετε 1 φακελάκι το πρωί και 1 φακελάκι το βράδυ και εφαρμόζετε τοπικά το SOUL στις πληγείσες περιοχές.

-Ενίσχυση της ενέργειας σε άσκηση

Παίρνετε 1 φακελάκι το πρωί, 1 φακελάκι το βράδυ για βαριές προπονήσεις και 1 φακελάκι την ημέρα πριν από το γεύμα σε προπονήσεις χαμηλής έντασης. Πίνετε 2-3 λίτρα νερό την ημέρα.

-Διακοπή καπνίσματος

Παίρνετε 1 φακελάκι το πρωί και 1 το απόγευμα και μειώνεται η ανάγκη για νικοτίνη, λόγω της ενίσχυσης του εγκεφάλου με τα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα.

Τα προϊόντα είναι ασφαλή για κατανάλωση από τα παιδιά

Τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα για τις θηλάζουσες μητέρες

Τα προϊόντα είναι ασφαλή για χρήση, από ασθενείς που κάνουν αιμοκάθαρση

Μπορούν ακόμη να βοηθήσουν στη διατήρηση της αρτηριακής πίεσης και στη διατήρηση των επίπεδων της γλυκόζης και της χοληστερόλης εντός των φυσιολογικών ορίων.

Παραγγείλετε το SOUL 

Διαβάστε, επίσης,

Σπόροι μαύρου κύμινου

Τα οφέλη από το μαύρο κύμινο στην υγεία

Τα καλύτερα τρόφιμα κατά του καρκίνου

Οι καλύτερες αντιοξειδωτικές τροφές

www.emedi.gr

 

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Κρέμα βρώμης με καραμελωμένο αχλάδι

Κρέμα βρώμης με καραμελωμένο αχλάδι. Κρέμα βρώμης με γάλα αμυγδάλου, καραμελωμένο αχλάδι, αμύγδαλο φιλέ, κανέλα και σιρόπι σφενδάμου Κρέμα βρώμης με καραμελωμένο αχλάδι ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ 1...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ