Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022
ΑρχικήΙατρικά ΝέαΟ καλύτερος τρόπος να κάνετε αποτοξίνωση στο σώμα σας

Ο καλύτερος τρόπος να κάνετε αποτοξίνωση στο σώμα σας

Print Friendly, PDF & Email

Η καλύτερη αποτοξίνωση για να αποκτήσετε την υγεία σας 


Αποτοξίνωση είναι η φυσιολογική ή φαρμακευτική απομάκρυνση των τοξικών ουσιών από το ανθρώπινο σώμα, η οποία διεξάγεται κατ ‘εξοχήν από το ήπαρ. Επιπλέον, αποτοξίνωση είναι η περίοδος κατά την οποία ένας οργανισμός επιστρέφει στην ομοιόσταση μετά από μακροχρόνια χρήση μιας εθιστικής ουσίας. Στην ιατρική, αποτοξίνωση μπορεί να επιτευχθεί, σε περίπτωση δηλητηρίασης με τη χρήση αντιδότων, καθώς και με τεχνικές όπως η αιμοκάθαρση και σε ​​περιορισμένο αριθμό περιπτώσεων θεραπεία με χηλίωση.

Αποτοξίνωση από το αλκοόλ

Η αποτοξίνωση από το αλκοόλ είναι μια διαδικασία κατά την οποία ένας βαρύς πότης αρχίζει και πίνει σαν κοινωνικός πότης μετά από παρατεταμένη κατάχρηση/ Ο σοβαρός εθισμός στο αλκοόλ έχει ως αποτέλεσμα την προς τα κάτω ρύθμιση των υποδοχέων του νευροδιαβιβαστή GABA. Η απότομη απόσυρση από μακροχρόνιο εθισμό στο αλκοόλ μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας και μπορεί να αποβεί μοιραία. Κανείς δεν πρέπει να σταματάει απότομα το αλκοόλ, χωρίς ιατρική υποστήριξη.

Αποτοξίνωση από ναρκωτικά

Χρησιμοποιούνται φάρμακα για αποτοξίνωση για να μειωθούν τα συμπτώματα στέρησης. Τα προγράμματα αποτοξίνωσης διαρκούν αρκετούς μήνες.

Μεταβολική αποτοξίνωση 

Ο φυσιολογικός μεταβολισμός παράγει βλαβερές ουσίες οι οποίες μπορεί στη συνέχεια γίνονται λιγότερο τοξικές με αντιδράσεις οξειδοαναγωγής, αλλά με σύζευξη και απέκκριση των μορίων από κύτταρα ή ιστούς. Αυτό ονομάζεται μεταβολισμός ξενοβιοτικών. Τα ένζυμα που είναι σημαντικά στην μεταβολική αποτοξίνωση είναι οι το κυτόχρωμα Ρ450, οι UDP-γλυκουρονοσυλτρανσφεράσες, και οι S-τρανσφεράσες γλουταθειόνης. Με τον τρόπο αυτό γίνεται και ο μεταβολισμός των φαρμάκων.

Η απομάκρυνση «τοξινών» από το σώμα γίνεται μέσω βοτάνων ή ηλεκτρομαγνητικών θεραπειών ή με συμπληρώματα διατροφής. Η συσσώρευση τοξινών στο ήπαρ και στα νεφρά και στο λίπος απομακρύνονται με πολλές μεθόδους.


Οι καλύτεροι τρόποι αποτοξίνωσης

Κάθε μέρα αναπνέετε τις περιβαλλοντικές τοξίνες, αλλά τρώτε, πίνετε, και καταναλώνετε πολλές τοξίνες κάθε μέρα (φάρμακα, κάπνισμα κ.ά).

Η αποτοξίνωση θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε σωματική, ψυχική και συναισθηματική υγεία.

Η αλλαγή του τρόπου ζωής και η αποτοξίνωση θα ενισχύσει φυσικά το ανοσοποιητικό σας σύστημα, και θα αποκτήσετε την υγεία σας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Με την αποτοξίνωση και την αλλαγή του τρόπου ζωής κάνετε πρόληψη υγείας.

Αν θέλετε να χάσετε βάρος, μπορείτε να το πετύχετε αυτό φυσικά με την αποτοξίνωση.

Όσο πιο γρήγορα μπορείτε να απαλλαγείτε από τις τοξίνες και καθαρίσετε το σώμα σας, τόσο πιο γρήγορα θα απαλλαγείτε από τις ασθένειες.

Με την αποτοξίνωση το δέρμα σας θα φαίνεται πιο λαμπερό, θα έχετε περισσότερη ενέργεια και μεγαλύτερη συγκέντρωση και θα είστε υγιείς κάθε μέρα και θα αισθάνεστε πιο ευτυχισμένοι.

Οι καλύτεροι τρόποι αποτοξίνωσης

-Νηστεία

Μπορείτε να νηστεύετε για μια ημέρα μια φορά το μήνα, για να ξεκουραστεί το πεπτικό σας σύστημα και όλα τα όργανά σας. Ο ιδανικός τρόπος για νηστεία είναι όταν μπορείτε να μην καταναλώσετε καθόλου στερεά τρόφιμα. Μπορείτε να κάνετε τη νηστεία το Σαββατοκύριακο, όταν είστε στο σπίτι, γιατί θα έχετε έλλειψη ενέργειας, αλλά θα νιώθετε άνετα στο δικό σας περιβάλλον και θα είστε σε θέση να το χειριστείτε. Να πίνετε πολλά υγρά όπως νερό, πράσινο τσάι, και καθαρούς χυμούς φρούτων και λαχανικών κατά τη διάρκεια της νηστιοθεραπείας. Η νηστιοθεραπεία είναι και ένας καλός τρόπος να χάσετε βάρος, αλλά δεν θα πρέπει να την κάνετε πολύ συχνά, γιατί θα στερείτε από τον οργανισμό σας πoλύτιμα θρεπτικά συστατικά που τα χρειάζεται. Η νηστιοθεραπεία θα βοηθήσει στην επαναφόρτιση των οργάνων σας και θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις τοξίνες.

Αποτοξίνωση=CORE της RAIN INTERNATIONAL

Όταν κάνετε νηστιοθεραπεία θα πρέπει να παίρνετε οπωσδήποτε να παίρνετε το CORE της RAIN INTERNATIONAL

Το CORE της RAIN αποβάλει τις τοξίνες

Ο πυρήνας της υγείας-CORE

Παραγγείλετε το CORE, πατώντας, εδώ.

-Σταματήστε τις κακές συνήθειες

Σταματήστε το υπερβολικό κάπνισμα, την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή καφεΐνης και μην κάνετε συνεχώς κακή διατροφή. Ο μόνος τρόπος για να αποτοξινώσετε πραγματικά το σώμα σας είναι να σταματήσετε αυτές τις κακές συνήθειες και να επικεντρωθείτε σε έναν πιο υγιή τρόπο ζωής. Κάθε φορά που καπνίζετε πολύ ή πίνετε πολύ αλκοόλ, εισάγετε πολλές τοξίνες στο σώμα σας. Υιοθετήστε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

-Κάντε αποτοξίνωση με προβιοτικά

Χρειάζεστε υγιή βακτήρια από τρόφιμα, όπως το γιαούρτι. Τα προβιοτικά βοηθούν στην αποκατάσταση της ισορροπίας του σώματος. Μπορείτε να παίρνετε προβιοτικά καθημερινά για την υγεία του εντέρου σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για όσους υποφέρουν από πεπτικά προβλήματα. Όταν έχετε πάρα πολλές τοξίνες στο σώμα σας αυτές πρώτα συγκεντρώνονται στο στομάχι και στο πεπτικό σύστημα. Μετά από λίγες μόνο μέρες, μόνο θα αισθανθείτε καλύτερα. Εάν πάσχετε από δυσκοιλιότητα, φούσκωμα, διάρροια, ναυτία, ή δυσφορία στο στομάχι οποιουδήποτε είδους, αυτά τα συμπτώματα θα υποχωρήσουν όταν ξεκινήσετε να λαμβάνετε προβιοτικά. Θα αποκατασταθούν τα καλά βακτήρια και η ισορροπία και θα αποτοξινωθεί το σώμα σας. Άλλωστε γνωρίζετε ότι όλες οι ασθένειες ξεκινούν από το έντερο.

Τα καλύτερα προβιοτικά για ισχυρή αποτοξίνωση.

Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε τα υψηλής ποιότητας προβιοτικά.

Αποτοξίνωση=CORE της RAIN INTERNATIONAL

Η υγεία του εντέρου διασφαλίζεται με το CORE της RAIN INTERNATIONAL

Το CORE της RAIN αποβάλει τις τοξίνες

Ο πυρήνας της υγείας-CORE

Παραγγείλετε το CORE, πατώντας, εδώ.

-Να πίνετε περισσότερο νερό πηγής για αποτοξίνωση

Να πίνετε πολύ νερό, όλη την ημέρα, αλλά υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι δεν πίνετε αρκετό από αυτό. Όταν κάνετε αποτοξίνωση συγκεκριμένα, το νερό είναι σημαντικό για να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί στο σώμα σας με την πάροδο του χρόνου. Να πίνετε 10-12 ποτήρια νερό πηγής την ημέρα για την αποτοξίνωση του οργανισμού. Να αυξήσετε ακόμη περισσότερο την ποσότητα νερού που πίνετε, όταν κάνετε άσκηση. Προσπαθήστε να έχετε νερό πηγής, όπου και αν βρίσκεστε,  για να παραμένετε ενυδατωμένοι, αλλά και για να απομακρυνθούν οι τοξίνες. Όσο περισσότερο νερό πίνετε, τόσο περισσότερο τα νεφρά και το συκώτι σας θα λειτουργούν σωστά.

Αποτοξίνωση=CORE της RAIN INTERNATIONAL

Η υγεία του εντέρου διασφαλίζεται με το CORE της RAIN INTERNATIONAL

Το CORE της RAIN αποβάλει τις τοξίνες

Ο πυρήνας της υγείας-CORE

Παραγγείλετε το CORE, πατώντας, εδώ.

Να πίνετε μόνο νερό πηγής.

Πατήστε, εδώ για να παραγγείλετε την κανάτα σας για να πίνετε νερό πηγής.

-Να κάνετε μασάζ για αποτοξίνωση

Να κάνετε τακτικά μασάζ. Το μασάζ σας βοηθάει, επίσης, να χαλαρώνετε  και αυτό είναι πάντα ένα πρόσθετο πλεονέκτημα για τη διαχείριση του άγχους σας. Με το μασάζ χαλαρώνετε και το σώμα σας απαλλάσσεται από τους πόνους. Όμως το τακτικό μασάζ βοηθά το σώμα να απαλλαγεί από τις τοξίνες και γι΄αυτό πρέπει και να πίνετε πολύ νερό πηγής για να φεύγουν οι τοξίνες. Το γαλακτικό οξύ συσσωρεύεται στον αυχένα ή την πλάτη. Αυτά είναι τα τυπικά σημεία όπου οι τοξίνες συσσωρεύονται. Όταν είστε χαλαροί και απολαμβάνετε το μασάζ, απελευθερώνονται οι τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί και με το νερό πηγής τις αποβάλλετε μέσω της ούρησης.

Το κατάλληλο λάδι για μασάζ αποτοξίνωσης.

Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε λάδι για μασάζ για αποτοξίνωση.

Αποτοξίνωση=CORE της RAIN INTERNATIONAL

Η υγεία του εντέρου διασφαλίζεται με το CORE της RAIN INTERNATIONAL

Το CORE της RAIN αποβάλει τις τοξίνες

Ο πυρήνας της υγείας-CORE

Παραγγείλετε το CORE, πατώντας, εδώ.

Να πίνετε μόνο νερό πηγής.

Πατήστε, εδώ για να παραγγείλετε την κανάτα σας για να πίνετε νερό πηγής.

-Να χρησιμοποιείτε Αιθέρια Έλαια καθημερινά

Κάθε φορά που κάτι μας στενοχωρεί αρρωσταίνουμε. Όταν τα φάρμακα είναι απαραίτητα, υπάρχουν και πιο φυσικές μέθοδοι για να θεραπευθείτε. Όταν αισθάνεστε ένα σύμπτωμα αρχικά, τότε  τα αιθέρια έλαια είναι αρκετά χρήσιμα. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε άμεσα στο σώμα  ή μπορείτε με διάχυση να τα αναπνέετε μέσω του αέρα. Τα αιθέρια έλαια είναι έμμεσος τρόπος για να απαλλαγείτε από τις τοξίνες. Η αίσθηση της όσφρησης μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα σωματικά συμπτώματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε. Χρησιμοποιείτε έλαιο μέντας, για τη δυσφορία του στομάχου, έλαιο ευκαλύπτου ή λεμονιού για τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος κ.ά. Αναπνέοντας αέρα με αιθέρια έλαια μπορεί να σας βοηθήσει πραγματικά, στη συναισθηματική και ψυχική υγεία σας.

-Κάντε αποτοξίνωση με πράσινο τσάι

Να πίνετε ελληνικό καφέ ή εσπρέσο (όχι σε κάψουλες) και πολύ πράσινο τσάι. Το πράσινο τσάι έχει αντιοξειδωτικά που μπορούν να βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τις τοξίνες στο σώμα σας. Ο καφές σας βοηθάει να ξυπνάτε το πρωί και το πράσινο τσάι αποτοξινώνει.

-Κάντε αποτοξίνωση με την διατροφή

Να τρώτε μέλι και κανέλα κάθε μέρα για αποτοξίνωση. Να καταναλώνετε βιολογικό μέλι, που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ανοσία σε αλλεργιογόνα. Ένα κουταλάκι του γλυκού κάθε μέρα βιολογικό μέλι βοηθά στην αποτοξίνωση με φυσικό τρόπο. Να βάζετε και κανέλα στο μέλι. Το μηλόξυδο και το σκόρδο έχουν κι αυτά αντιβακτηριακές ιδιότητες. Να πίνετε φρεσκοστιμμένους χυμούς από φρούτα και λαχανικά καθημερινά. Τα θρεπτικά συστατικά που βρίσκονται μέσα στα φρούτα και τα λαχανικά, επειδή μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία της υγείας σας και στην αποτοξίνωση. Ένα καλό ρόφημα για αποτοξίνωση είναι με μούρα, μήλο, σπανάκι, καρότο, λάχανο κέιλ, σπόρους Chia και λίγο γάλα αμυγδάλου. Θα σας βοηθήσει να πάρετε τα βασικά θρεπτικά συστατικά, αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει στην αποτοξίνωση. Να τρώτε περισσότερες φυτικές ίνες για αποτελεσματική αποτοξίνωση. Εάν πάσχετε από οποιαδήποτε πεπτικά προβλήματα ή στομαχικές ενοχλήσεις, είναι σημάδι ότι δεν παίρνετε αρκετές φυτικές ίνες, που είναι χρήσιμες για να κινηθεί η διαδικασία της πέψης και να μην αποθηκεύονται οι τοξίνες. Οι φυτικές ίνες είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος μιας υγιεινής διατροφής και μπορείτε να τις βρείτε σε φρούτα και λαχανικά, καθώς και στα όσπρια. Υπάρχει μεγάλη δύναμη στην σωστή διατροφή και ξέρουμε ότι μπορεί να βοηθήσει με τα πάντα, από την απώλεια βάρους μέχρι την πρόληψη της νόσου. Κάποιες, μάλιστα τροφές, για παράδειγμα, έχουν τεράστια οφέλη στην προσπάθεια για την καταπολέμηση βακτηρίων, μικροβίων και τοξινών στο σώμα. Μια καλά ισορροπημένη διατροφή είναι ευεργετική. Καταναλώστε φρούτα και λαχανικά που είναι χρωματιστά, όπως το σπανάκι, το κατσαρό λάχανο, οι γλυκοπατάτες, οι ντομάτες, το μπρόκολο, τα βατόμουρα, οι φράουλες, τα εσπεριδοειδή, και τα μήλα. Περιέχουν αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην καταπολέμηση βακτηρίων και ξένων ουσιών στο σώμα που γίνονται τοξίνες που προκαλούν ασθένειες. Προσθέσετε τρόφιμα πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που μπορούν να βοηθήσουν σε διάφορα προβλήματα υγείας. Τα τρόφιμα, όπως οι σαρδέλες, το αβοκάντο, το ελαιόλαδο και τα αμύγδαλα είναι καλά παραδείγματα. Μια καλά ισορροπημένη διατροφή που περιλαμβάνει, επίσης, δημητριακά ολικής αλέσεως, πρωτεΐνες, όσπρια κ.ά θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την υγεία σας. Κόψτε τη ζάχαρη και την πρόσληψη απλών υδατανθράκων. Η ζάχαρη και οι απλοί υδατάνθρακες όπως το άσπρο ρύζι, το άσπρο ψωμί και τα ζυμαρικά  είναι επιζήμια για την υγεία σας. Τα τρόφιμα αυτά, τελικά, αποθηκεύονται ως τοξίνες. Έτσι, όταν κόψετε τη ζάχαρη και τους απλούς υδατάνθρακες  βοηθάτε στην εξάλειψη του δυναμικού των τοξινών στο σώμα σας. Μπορείτε μια στο τόσο να τρώτε ένα ποιοτικό γλυκό, αλλά καθημερινά να επιλέγετε τα δημητριακά ολικής αλέσεως, όπως το κινόα, το κριθάρι, τη βρώμη και το καστανό ρύζι. Προσπαθήστε να τρώτε φασόλια, καρύδια, σπόρους, όσπρια, φρούτα και λαχανικά με το γεύμα σας. Να καταναλώνετε βιολογικά τρόφιμα κι έτσι θα απαλλαγείτε από τα φυτοφάρμακα και τα συντηρητικά που αποθηκεύονται ως τοξίνες στο σώμα σας. Να τρώτε περισσότερο στο σπίτι σας. Όταν τρώτε επεξεργασμένα τρόφιμα ή τρόφιμα από φαστ φουντ, λαμβάνετε πολύ νάτριο, ζάχαρη, συντηρητικά, πρόσθετα, και  χημικές ουσίες που μεταβάλλονται σε τοξίνες σε βάθος χρόνου. Να χρησιμοποιείτε φρέσκα βιολογικά υλικά για να μαγειρεύετε.

Αποτοξίνωση=CORE της RAIN INTERNATIONAL

Η υγεία του εντέρου διασφαλίζεται με το CORE της RAIN INTERNATIONAL

Το CORE της RAIN αποβάλει τις τοξίνες

Ο πυρήνας της υγείας-CORE

Παραγγείλετε το CORE, πατώντας, εδώ.

Παραγγείλετε τα καλύτερα συμπληρώματα ωμέγα 3

Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε τα βιολογικά συμπληρώματα διατροφής με ωμέγα 3 λιπαρά οξέα

-Κάντε Άσκηση

Η άσκηση βοηθάει στην αποτοξίνωση. Η άσκηση σας βοηθάει να ιδρώνετε, για να καθαρίσετε τις τοξίνες. Οι τοξίνες φεύγουν με την καλή ενυδάτωση  μετά από μια καλή προπόνηση. Να κάνετε τακτικά άσκηση για να έχετε την καλύτερη  υγεία.

-Να κάνετε διαλογισμό για αποτοξίνωση

Το να διαλογίζεστε καθημερινά αποτοξινώνει όχι μόνο το σώμα, αλλά και το μυαλό σας, επίσης. Όταν είστε σε καλή θετική ψυχική κατάσταση, η σωματική σας υγεία βελτιώνεται πάρα πολύ. Ο διαλογισμός είναι ένας πραγματικά αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγείτε από το άγχος και να βοηθήσετε τον εαυτό σας να επανέλθει. Ορίστε μια θέση στο σπίτι σας μόνο για διαλογισμό, χωρίς περισπασμούς. Επικεντρωθείτε μόνο στην αναπνοή σας και ξεφύγετε από τον υπόλοιπο κόσμο. Μπορείτε να οραματιστείτε κάτι θετικό ή απλά να επικεντρωθείτε στην αναπνοή σας και μόνο. Το θέμα είναι να απαλλαγείτε από το άγχος  και να χαλαρώσετε λίγο, μέχρι να γίνετε πιο ευτυχισμένοι και υγιείς.

-Διαχειριστείτε το στρες

Το στρες είναι επιβλαβές για την καθημερινή σας ζωή. Εάν δεν μπορείτε να διαχειρίζεστε το άγχος σας, αυτό θα μετατραπεί σε τοξίνες στο σώμα. Το άγχος είναι ισοδύναμο με τις τοξίνες. Ο διαλογισμός και ο οραματισμός βοηθάνε πολύ. Κάντε γιόγκα ή άσκηση, ή απλά να παίρνετε βαθιές ανάσες.

-Να κοιμάστε καλά 

Ο ύπνος  επιτρέπει στο σώμα σας να επαναφορτισθεί και να ανανεωθεί για την επόμενη μέρα. Εάν δεν κοιμάστε αρκετά δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε, να είστε παραγωγικοί και να έχετε ενέργεια. Η έλλειψη ύπνου, αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, και αποκτάτε περισσότερες πιθανότητες να αρρωσταίνετε πιο εύκολα. Όταν κοιμάστε καλά κάθε βράδυ παρεμποδίζεται η συσσώρευση των τοξινών, κυρίως επειδή τα όργανά σας επαναφορτίζονται.

-Αποφύγετε τις επιβλαβείς περιβαλλοντικές τοξίνες

Τα επιβλαβή αέρια, το παθητικό κάπνισμα, και το νέφος ή άλλες περιβαλλοντικές τοξίνες, η συνεχής επαγγελματική έκθεση σε ρύπους ή η κατοικία σε ένα περιβάλλον με πολλούς ρύπους εισπνέονται και τελικά αποθηκεύονται στο σώμα.

Αποτοξίνωση=CORE της RAIN INTERNATIONAL

Η υγεία του εντέρου διασφαλίζεται με το CORE της RAIN INTERNATIONAL

Το CORE της RAIN αποβάλει τις τοξίνες

Ο πυρήνας της υγείας-CORE

Παραγγείλετε το CORE, πατώντας, εδώ.

-Να κάνετε Χειροπρακτική Φυσικοθεραπεία

Η χειροπρακτική είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να απαλλαγείτε από τις τοξίνες που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί στο σώμα με την πάροδο του χρόνου. Ο χειροπράκτης θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τις προβληματικές περιοχές σας, που σας προκαλούν πόνο ή δυσφορία και θα ανακουφίσει και θα λύσει τα προβλήματα υγείας που έχετε.

-Να πίνετε νερό με λεμόνι για αποτοξίνωση

Να πίνετε νερό με λεμόνι κάθε πρωί. Ο φρέσκος ​​χυμός λεμονιού σε  νερό, θερμοκρασίας δωματίου ή χλιαρό, με άδειο στομάχι το πρωί, βοηθάει στην αλκαλοποίηση του οργανισμού και στην αποτοξίνωση, από τις τοξίνες του μεταβολισμού σας και βοηθάει, επίσης και στην πέψη.

-Να χρησιμοποιείτε έλαιο καρύδας σαν παράγοντα αποτοξίνωσης

Το λάδι καρύδας στα προϊόντα προσωπικής φροντίδας, όπως σε σαμπουάν, σε αποσμητικά, ακόμα και σε λοσιόν θα αποτρέψει τον κίνδυνο καρκίνου από τις βλαβερές ουσίες που περιέχονται στα καλλυντικά που χρησιμοποιείτε. Το λάδι καρύδας είναι ένα φυσικό μέσο καθαρισμού που προσφέρει πλούσια ενυδάτωση. Μπορείτε να εξαλείψετε, τη δυνατότητα συσσώρευσης τοξικών ουσιών, απλά χρησιμοποιώντας λάδι καρύδας. 

Συμπληρώματα διατροφής για αποτοξίνωση

Υπάρχουν συμπληρώματα διατροφής που μπορείτε να πάρετε για αποτοξίνωση, όπως γαϊδουράγκαθο, ρίζα πικραλίδας, χολίνη, και ακόμη και μαγνήσιο και ψευδάργυρο και ζεόλιθο. Απαλλαγείτε από τις τοξίνες, τα βακτήρια και τα μικρόβια, χρησιμοποιώντας πιο φυσικές και αποτελεσματικές ουσίες. Με τα συμπληρώματα αποτοξίνωσης πρέπει να παίρνετε και αρκετές βιταμίνες και μέταλλα. Σε οποιαδήποτε ανεπάρκεια από αυτές τις θρεπτικές ουσίες, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια σειρά από προβλήματα υγείας. Η λήψη κατάλληλων ποσοτήτων από τις αναγκαίες βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά μπορεί να βοηθήσουν να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Ένα καλό πολυβιταμινούχο σκεύασμα βοηθά να συμπληρώσετε τα κενά διατροφής, αλλά μπορείτε, επίσης, να θέλετε να αυξήσετε την πρόσληψη ορισμένων θρεπτικών ουσιών για να διασφαλιστεί ότι δεν θα έχετε ανεπάρκεια. Δώστε έμφαση σε ορισμένα θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνη C, βιταμίνη Β, βιταμίνη D, ασβέστιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο και σίδηρο. Αν λαμβάνετε αρκετά θρεπτικά συστατικά, βοηθάτε προληπτικά στην αποτοξίνωση.

Τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής για αποτοξίνωση.

Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής για αποτοξίνωση.

-Κάντε σάουνα για να ιδρώσετε

Μία φορά την εβδομάδα κάντε σάουνα για να ιδρώσετε, εάν διαπιστώσετε ότι είστε άρρωστοι ή έχετε έλλειψη ενέργειας. Η εφίδρωση σε μια σάουνα σε τακτική βάση θα σας βοηθήσει να αποτρέψετε μια ασθένεια και να αποκαταστήσετε την ισορροπία στο σώμα σας. Η σάουνα κάνει αποτοξίνωση μετά από μια καλή προπόνηση. Εκθέτοντας τον εαυτό σας σε ζεστό ξηρό αέρα, το οποίο είναι το ιδανικό περιβάλλον για την αποβολή των τοξινών από το σώμα και θα αισθάνεστε το σώμα σας υγιέστερο και πιο ισορροπημένο.

-Κάντε υδροθεραπεία 

Το ζεστό αχνιστό ντους βοηθάει στην αποτοξίνωση του σώματος. Κάντε ένα ζεστό αχνιστό ντους μια έως δυο φορές την εβδομάδα για να δείτε πόσο καλύτερα αισθάνεστε. Είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να απελευθερώσετε την ένταση και να καθαρίσετε το σώμα σας.

-Σημεία πίεσης για αποτοξίνωση

Γίνεται με μασάζ, βελονισμό, και αποτοξίνωση, Τα πιο καλά σημεία για αποτοξίνωση είναι το μέρος της παλάμης σας στο μεταξύ αντίχειρα και του δείκτη, οι κρόταφοι, και το υψηλότερο σημείο του τόξου στην πατούσα των ποδιών σας. Πρέπει να γίνεται με λάδι για μασάζ κάθε πρωί ή κάθε βράδυ. Το θεραπευτικό και επαγγελματικό μασάζ μπορείτε να ανακουφίσει από την ένταση που αισθάνεστε και τελικά να απελευθερώσει οποιαδήποτε συσσώρευση τοξινών. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά της ημέρας για να αισθάνεστε καλύτερα. Τα σημεία πίεσης θεραπεύουν και τον πονοκέφαλο ή τη δυσφορία στο στομάχι, ή ακόμα και τους πόνους.

-Σταματήσετε να παίρνετε φάρμακα

Κόψτε όσα φάρμακα δεν είναι απαραίτητα. Σε πολλές περιπτώσεις τα συμπληρώματα διατροφής είναι πιο θεραπευτικά. Τα φάρμακα κάνουν  τοξική συσσώρευση στο σώμα σας, ειδικά αν δεν πίνετε αρκετό νερό.

-Κάντε Γιόγκα

Η γιόγκα τακτικά, βοηθάει στην απεξάρτηση και έχει οφέλη για τη σωματική υγεία σας, αλλά και την ψυχική και συναισθηματική. Η γιόγκα χαρίζει δύναμη και  ευελιξία και μαζί με το διαλογισμό βοηθάει στην αποτοξίνωση. Μπορείτε να συνδυάσετε τη γιόγκα με άλλες μορφές άσκησης για τα καλύτερα αποτελέσματα και με τη γιόγκα θα μπορέσετε να διαχειριστείτε και να μειώσετε το άγχος σας.

-Κάντε αποτοξίνωση με απολέπιση

Να κάνετε απολέπιση τακτικά. Απαλλαγείτε από τα νεκρά κύτταρα ή ακόμη και τους ρύπους που μπορεί να βρίσκονται στην επιφάνεια του δέρματός σας. Με τον τρόπο αυτό, το νέο δέρμα σας θα λάμπει. Κάντε απολέπιση μια έως δυο φορές την εβδομάδα. Κάντε μια καλή απολέπιση και αλειφτείτε με ενυδατική κρέμα  μετά το ντους σας. Το φρέσκο ​​νέο δέρμα δείχνει πιο λαμπερό, αλλά και σας βοηθά να απαλλαγείτε από τις τοξίνες.

-Τα Epsom άλατα είναι απαραίτητα για την αποτοξίνωση

Να χρησιμοποιείτε Epsom άλατα. Είναι μια αποτελεσματική στρατηγική αποτοξίνωσης. Τα Epsom άλατα θα απαλύνουν έναν τραυματισμό ή πόνο στους μυς, αλλά μπορούν να αντλήσουν πραγματικά τις τοξίνες από το σώμα. Τοποθετήσετε μια χούφτα άλατα Epsom σε ένα ζεστό μπάνιο. Κάντε μπάνιο με άλατα Epsom περίπου μία φορά την εβδομάδα. Έχουν μεγάλη δύναμη στην άντληση των τοξινών που έχουν συσσωρευτεί στο σώμα σας και είναι απαραίτητα για την αποτοξίνωση.

Τα κατάλληλα άλατα Epsom για να έχετε την υγεία σας.

Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε τα άλατα Epsom.

-Κάντε Βελονισμό

Στον βελονισμό ο ειδικός τοποθετεί βελόνες στο σώμα σας για τον πόνο, τη δυσφορία, ή «μπλοκάρει ζώνες». Με την τοποθέτηση των βελονών στο δέρμα σας με αυτόν τον τρόπο, βγαίνουν από το αδιέξοδο οι ζώνες αυτές και απελευθερώνονται οι τοξίνες με φυσικό τρόπο. Συνήθως χρειάζονται μερικές συνεδρίες, για αποτοξίνωση

-Κάντε κλύσματα σε αραιά χρονικά διαστήματα

Ο καθαρισμός του εντέρου βοηθούν να αποβληθούν οι τοξίνες, ιδίως, σε δυσκοιλιότητα.

Η αποτοξίνωση είναι απαραίτητη για να έχετε την υγεία σας.  

Αποτοξίνωση=CORE της RAIN INTERNATIONAL

Η υγεία του εντέρου διασφαλίζεται με το CORE της RAIN INTERNATIONAL

Το CORE της RAIN αποβάλει τις τοξίνες

Ο πυρήνας της υγείας-CORE

Παραγγείλετε το CORE, πατώντας, εδώ.

Διαβάστε, επίσης,

Να κάνετε συχνά αποτοξίνωση του ήπατος και της χολής

Καθημερινή αποτοξίνωση με διατροφή

Κάντε αποτοξίνωση από τον καπνό

Οι καλύτερες διαγνωστικές εξετάσεις για το ενδοκρινικό σύστημα και τον μεταβολισμό

Μεταβολομική

Χρήσιμες πληροφορίες για τα αντιοξειδωτικά

Αποτοξινώστε το συκώτι σας με γαϊδουράγκαθο

Οι βιταμίνες για αποτοξίνωση από τα βαρέα μέταλλα

Τα καλύτερα μυστικά για υγεία και ευεξία

Τσάι για φυσική αποτοξίνωση

Το ασβέστιο και το μαγνήσιο μαζί κάνουν θαύματα

Αποτοξίνωση με γκρέιπφρουτ

Πόσο νερό πρέπει να πίνουμε;

Tips για αποτοξίνωση εύκολα και απλά

Οι καλύτερες τροφές αποτοξίνωσης

Για όσους συνηθίζουν να νηστεύουν

Το απόλυτο συμπλήρωμα για αποτοξίνωση

Νηστειοθεραπεία

www.emedi.gr

Αποτοξίνωση=CORE της RAIN INTERNATIONAL

Η υγεία του εντέρου διασφαλίζεται με το CORE της RAIN INTERNATIONAL

Το CORE της RAIN αποβάλει τις τοξίνες

Ο πυρήνας της υγείας-CORE

Παραγγείλετε το CORE, πατώντας, εδώ.

Η καθοδήγηση για την επιλογή των ποιων συμπληρωμάτων διατροφής, από τα ανωτέρω, θα επιλεγούν για την ασθένειά σας θα γίνει σε συνεννόηση με τον θεράποντα ιατρό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Κλειστός δακρυϊκός πόρος

Στους ενήλικες ένας κλειστός δακρυϊκός πόρος μπορεί να οφείλεται σε τραυματισμό, μόλυνση ή πιο σπάνια σε όγκο. Όταν έχετε κλειστό δακρυϊκό πόρο, τα δάκρυά σας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ