Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022
ΑρχικήΙατρικά ΝέαΝα κάνετε αποτοξίνωση 2 φορές το χρόνο για να έχετε την υγεία...

Να κάνετε αποτοξίνωση 2 φορές το χρόνο για να έχετε την υγεία σας

Print Friendly, PDF & Email

Η φύση δίνει τον καρκίνο, αλλά δίνει και τα φάρμακα για να θεραπευθείτε

 

Ο άνθρωπος έχει πίστη.

Η φύση του έδωσε την αρρώστια, αλλά και του δίνει και το φάρμακο.

Καμιά αρρώστια δεν υπάρχει κυριαρχούσα και απρόσβλητη. Για κάθε αρρώστια, από το συνάχι ως τον καρκίνο υπάρχει το κατάλληλο φάρμακο. 

Πολλοί δεν πιστεύουν ότι τα φαρμακευτικά βότανα είναι κατάλληλα για την πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου. Είναι εύκολη η άρνηση, αλλά θέλει και αιτιολόγηση. Πολλά βότανα, μέχρι να αποδειχθεί η αποτελεσματικότητά τους δέχθηκαν επιθέσεις και αρνήσεις. Το ίδιο και οι γιατροί που τα χρησιμοποιούν. 

Τα φυτοθρεπτικά συστατικά των βοτάνων δρουν άμεσα εναντίον του κυρίου αιτίου της διαταραχής ενέργειας, αλλά και έμμεσα για να θέσουν τον οργανισμό σε δράση εναντίον του καρκίνου, με την κυκλοφορία, τις εκκρίσεις και τα βιοηλεκτρικά επακόλουθα. 

Ο ίδιος ο οργανισμός αμύνεται σε κάποια διαταραχή που συμβαίνει στον οργανισμό του. Ο οργανισμός, άλλωστε σιωπηρά θεραπεύει πολλές διαταραχές που δεν πρόλαβαν ποτέ να εκδηλωθούν, γι΄αυτό απαιτείται η διατήρηση ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος.

Η πίστη στη θεραπεία προσφέρει πολλά.

Η επιστροφή στη φύση είναι ευχή για όλους όσους πάσχουν και υποφέρουν. 

Η φύση έχει πολλά βότανα που καταπολεμούν όλες τις αρρώστιες και τα οποία, μάλιστα, δρουν αμέσως.

Ο καρκίνος εμφανίζεται με πρηξίματα, έλκη, αποστήματα, όγκους ή καρκινώματα τα οποία για αρκετό χρονικό διάστημα εντοπίζονται σε ένα μέρος, είναι μικρά ή μεγάλα και τα οποία μπορούν να περιορισθούν με διαθερμίες και εγχειρήσεις.

Πώς αντιμετωπίζεται για παράδειγμα ένα έλκος καρκινικό ή μη, και τα οιδήματα ακόμη και αν δεν είναι γνωστό στα σίγουρα ότι είναι καρκινικής προελεύσεως; 

Για παράδειγμα, χρησιμοποιείται ένα βότανο που το καταπολεμά και το θεραπεύει, όπως το αρνόγλωσσο το λογχοειδές ή πεντάνευρο, και μαζί το επουλωτικό στερόφυτο που διαλύει και επουλώνει το έλκος, με πλύσεις με αφέψημα.

Για το οίδημα που βαστά για μεγάλο χρονικό διάστημα χρησιμοποιείται το αφέψημα του αγριμονίου του Ευπατορίου και της Βελίδος της πολυετούς.

Βιβλιογραφία: Ο καρκίνος και τα φαρμακευτικά βότανα της χώρας (Εμμανουήλ Ανάσης, Εκδ. Μακρή 1976)

Η πρόληψη πάντα είναι καλύτερη από τη θεραπεία. Και η θεραπεία είναι πιο αποτελεσματική, αρχικά, όταν πρωτοεμφανισθούν τα δερματικά εξανθήματα, τα οιδήματα, τα έλκη, τις πληγές και τα αποστήματα.

Η υγεία και η επάνοδος στην υγεία απαιτεί την εύρυθμη λειτουργία τεσσάρων αρχών:

Της πνευματικής, της διανοητικής, της ψυχικής και της σωματικής.

Κάθε όργανο αποτελείται από κύτταρα που έχουν σα σκοπό μια συγκεκριμένη λειτουργία, η οποία ελέγχεται. Το κύτταρο αυτό διεγείρεται από τις αισθήσεις, το μυαλό και τα συναισθήματα. Τα κύτταρα, επίσης, απαιτούν οξυγόνο. Παίρνουν τα θρεπτικά συστατικά από την τροφή και αποβάλλουν τα απόβλητα, σε καθορισμένη θερμοκρασία και pH. 

Πολλοί καρκίνοι εγκαθίστανται στα γεννητικά όργανα, στο στήθος, στη μήτρα, στην ωοθήκη, γιατί είναι συνδεδεμένα με το νου. Για παράδειγμα το εντερικό έλκος ξεκινάει από τη διανοητική διαταραχή, τους φόβους, τις ευθύνες, τις στενοχώριες και τις ανησυχίες. Όταν ησυχάσει ο νους το εντερικό έλκος θα θεραπευθεί.

Μπορεί, όμως ο συνεχής φόβος, η στενοχώρια και η απογοήτευση να είναι σημαντική αιτία του καρκίνου;

Τα καρκινικά κύτταρα ελεύθερα διαλέγουν ένα ειδικό όργανο να επιτεθούν, η εκλογή του οποίου βασίζεται στον ειδικό τύπο του συγκινητικού προβλήματος που κατέχει τον ασθενή.

Ο νους και το σώμα δεν μπορούν να διαχωρισθούν. Η κατάρρευση είναι συνυφασμένη με την κληρονομικότητα του ατόμου που επηρεάζει το μέρος που θα επιλέξει ο καρκίνος για να κτυπήσει.

Αν για παράδειγμα μια γυναίκα θέλει να αποκτήσει παιδί και δεν μπορεί παθαίνει κατάθλιψη και οι αισθήσεις και η διανοητική της κατάσταση πλήττουν τον μαστό. Αν ένας άνδρας έχει συγκίνηση που δεν την εκδηλώνει είναι επιρρεπής σε καρκίνο του πνεύμονα.

Υπάρχει αυτόματη θεραπεία του καρκίνου;

Υπάρχουν πολλές αναφορές και αποδίδονται στην εξυπνάδα του πνεύματος που κατευθύνει ποιοτικές ενέργειες για να καταπολεμήσει τα καρκινικά κύτταρα.

Ο ανθρώπινος οργανισμός τοξινώνεται διαρκώς και ακατάπαυστα καθόλη τη διάρκεια της ζωής του.

Όπου υπάρχει ζωή, υπάρχει και τοξίνωση η οποία προέρχεται από το περιβάλλον, τα καυσαέρια, το διοξείδιο του άνθρακα, τα οξέα, την μολυσμένη ατμόσφαιρα, τα μολυσμένα προϊόντα, από τα λιπάσματα και τα συνθετικά μείγματα, τα συντηρητικά τροφίμων, την τροφική αποσύνθεση, την κατάχρηση επεξεργασμένων τροφίμων, την πολυφαγία, το αλκοόλ, το κάπνισμα του κοινού τσιγάρου με το χαρτί, την λήψη πολλών συνθετικών φαρμάκων, τις δύσπεπτες τοξικές τροφές κατά την αφομοίωση στο παχύ έντερο, αλλά και από την αυτοτοξίνωση από τα νεκρά κύτταρα και τα απόβλητα του οργανισμού. Τα χαλασμένα και φθαρμένα δόντια, η ουλίτιδα, η αμυγδαλίτιδα προκαλούν αυτοτοξίνωση από τη συσσώρευση μικροβίων και τοξινών οι οποίες καταπίνονται και μεταφέρονται στον ανθρώπινο οργανισμό με την κυκλοφορία του αίματος. Οι παθήσεις των νεφρών, οι ρευματισμοί, η νεφρίτιδα, η ισχιαλγία, οι πονοκέφαλοι και ορισμένα καρδιακά νοσήματα μπορεί να οφείλονται σε χαλασμένα δόντια ή στην ουλίτιδα ή την περιοδοντίτιδα. Σε κάθε κυβικό μέτρο ατμοσφαιρικού αέρα ο άνθρωπος αναπνέει 15 γραμμάρια τοξικά δηλητήρια. Αν υπάρχει δυσκοιλιότητα συσσωρεύονται και κατακρατούνται στο παχύ έντερο δισεκατομμύρια μικρόβια και μικροργανισμοί και προϊόντα αυτών που αποτελούν εστία αυτομολύνσεως και αυτοτοξινώσεως. Η δυσκοιλιότητα προκαλεί νευρικές διαταραχές, κόπωση σωματική και πνευματική, νευραλγία, ισχιαλγία, πόνους σε σημεία του σώματος, αρθριτικά, δερματοπάθειες, διαταραχές του κυκλοφορικού συστήματος, αρτηριοσκλήρυνση και άλλες νόσους.

Η εξέλιξη του καρκίνου καθορίζεται και εξαρτάται από τη φυσιολογική ή μη λειτουργία και αντίσταση του κυτταρικού συνδετικού ιστού που ανθίσταται αποτελεσματικά κατά των μικροβίων και των μολύνσεων.

Η αποτοξίνωση είναι η βάση για την αποκάθαρση και εκκένωση των τοξινών, οξέων, δηλητηρίων, μικροβίων, παρασίτων και η βάση για την απαλλαγή του οργανισμού από τις τοξινώσεις, αυτοτοξινώσεις, λιποκυτταρικές συσσωρεύσεις και οστεοφυτικές επεξεργασίες.

Δύο φορές το χρόνο όλοι οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν αποτοξίνωση και αυτό εξασφαλίζει υγεία, ομορφιά και μακροζωϊα. Κάντε αποτοξίνωση με ισχυρά αποτοξινωτικά, χυμούς φρούτα, σπόρους της φύσης, δίαιτα, φυσική υγιεινή και βότανα.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με μια νηστεία που θα απελευθερώσει τα δηλητήρια της αυτοτοξίνωσης και των καταχρήσεων του τρόπου ζωής. Οι νευρικοί μπορούν να καταναλώνουν χυλό, όσοι έχουν δυσκοιλιότητα χυμούς φρούτων, όσοι έχουν αρθρίτιδες και οι παχύσαρκοι βότανα από αφεψήματα και όσοι έχουν αναιμία σπόρους. Πολύ κατάλληλα είναι και τα φυστίκια Αιγίνης.

Να πίνετε άφθονο νερό πηγής για να φεύγουν οι τοξίνες από τον οργανισμό.

Η προσευχή εξιδανικεύει την ψυχή και εξυψώνει το πνεύμα του ανθρώπου.

Δυο φορές τον χρόνο απαιτείται μια αποτοξινωτική δίαιτα 3 ημερών με χυμούς, χόρτα, σαλάτες, αφέψηματα, χυλούς και ξηρούς καρπούς. Μετά λαμβάνουμε ένα ισχυρό αποτοξινωτικό για 1 μήνα.

Η καλύτερη εποχή για αποτοξίνωση είναι η άνοιξη ή το καλοκαίρι γιατί υπάρχουν στη φύση πλουσιοπάροχα τα αγαθά του φυτικού βασιλείου μας.

Η αλκαλοποίηση  και η ανανέωση των κυττάρων του ανθρώπινου σώματος γίνεται με τα βιολογικά φρούτα και λαχανικά.

Από φρούτα να προτιμάτε τα βιολογικά: κεράσια, βερίκοκα, ροδάκινα, αχλάδια, σταφύλια, καρπούζι, πεπόνι, σύκα, μανταρίνια, πορτοκάλια. Οι ηλικιωμένοι δεν πρέπει να τρώνε πολλά πορτοκάλια, γιατί έχουν πολλά οξαλικά άλατα. Επίσης, οι φράουλες θα πρέπει να αποφεύγονται από όσους έχουν αλλεργίες.

Τα φρούτα πρέπει  να καταναλώνονται με άδειο το στομάχι πριν το φαγητό. Έτσι εξασφαλίζουν καλή πέψη, καταπολεμάται η δυσκοιλιότητα, καταπραϋνονται τα νεύρα και εξασφαλίζεται η διατήρηση της υγείας.

Οι φλέβες και τα λεμφικά και χυλοφόρα αγγεία αποτελούν το απορροφητικό σύστημα μέσω εκατομμυρίων ανοικτών πόρων στην επιφάνεια του βλεννογόνου του στομάχου και του εντέρου και απορροφούν τους θρεπτικούς και ωφέλιμους χυμούς που θα κυκλοφορήσουν στις φλέβες και αρτηρίες.

Επιπρόσθετα απαιτούνται πλύσεις του εντέρου με υποκλυσμούς με αφέψημα βοτάνων.

Η θεραπεία των σάπιων δοντιών είναι επιτακτική, όπως και η θεραπεία της αμυγδαλίτιδας, το περπάτημα στην εξοχή, ο απλός περίπατος, οι αναβάσεις, οι αναπνευστικές και εκπνευστικές ασκήσεις, η υδροθεραπεία, τα εναλλασσόμενα λουτρά και η διατροφή με βιολογικά προϊόντα. Η κατάλληλη φυσιοθεραπεία βοηθάει, επίσης.

Απαραίτητη είναι, επίσης, η καλλιέργεια του πνεύματος και της ψυχής.

Το πνεύμα βρίσκεται σε στενή αλληλεπίδραση με το σώμα.

Η έδρα του πνεύματος, δηλαδή, ο εγκεφαλικός φλοιός, επηρεάζει αποφασιστικά, όλο τον οργανισμό. Κι ο ανθρώπινος οργανισμός με τη σειρά του επιδρά στο πνεύμα.

Τα εγκεφαλικά κύτταρα για να έχουν μια δημιουργική ενέργεια, πρέπει να είναι αποτοξινωμένα και να δέχονται τα ευεργετικά αποτελέσματα μιας φυσιοθεραπευτικής αγωγής του σώματος.

Το άγχος, η υπερκόπωση και τα δυσβάσταχτα και ατελείωτα προβλήματα της ζωής εξαντλούν τον άνθρωπο και κάνουν τον οργανισμό του ευάλωτο σε χρόνιες ασθένειες και στον καρκίνο.

Διατηρήστε το σώμα σας υγιές και ισχυρό με αποτοξίνωση, φυσιοθεραπεία, δίαιτα, χυμούς λαχανικών και φρούτων, επαφή με τη φύση, άσκηση, καθαρό αέρα, ήλιο και εξοχή.

Αυτά είναι τα μυστικά της υγείας και μακροζωϊας και της πρόληψης του καρκίνου.

Αποτοξίνωση=CORE της RAIN INTERNATIONAL

Κάντε αποτοξίνωση με το CORE της RAIN INTERNATIONAL δυο φορές το χρόνο, κατά προτίμηση άνοιξη και φθινόπωρο, πίνοντας 1 φακελάκι το πρωί και 1 φακελάκι το βράδυ, με άδειο το στομάχι.

Να πίνετε άφθονο νερό πηγής για να φεύγουν οι τοξίνες από τον οργανισμό.

Πριν την έναρξη της θεραπείας κάντε νηστειοθεραπεία για τρεις ημέρες με χυμούς από βιολογικά φρούτα και λαχανικά και αφεψήματα βοτάνων.

Επιπρόσθετα απαιτούνται πλύσεις του εντέρου με υποκλυσμούς με αφέψημα βοτάνων.

Διατηρήστε το σώμα σας υγιές και ισχυρό με αποτοξίνωση, φυσιοθεραπεία, δίαιτα, χυμούς λαχανικών και φρούτων, επαφή με τη φύση, άσκηση, καθαρό αέρα, ήλιο και εξοχή.

Απαραίτητη είναι, επίσης, η καλλιέργεια του πνεύματος και της ψυχής.

Η υγεία διασφαλίζεται με το CORE της RAIN INTERNATIONAL

Το CORE της RAIN αποβάλει τις τοξίνες

Ο πυρήνας της υγείας-CORE

Παραγγείλετε το CORE, πατώντας, εδώ.


Τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής για αποτοξίνωση.

Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής για αποτοξίνωση.

 

Η καθοδήγηση για την επιλογή των ποιων συμπληρωμάτων διατροφής, από τα ανωτέρω, θα επιλεγούν για την ασθένειά σας θα γίνει σε συνεννόηση με τον θεράποντα ιατρό.

Διαβάστε, επίσης,

Ο καλύτερος τρόπος να κάνετε αποτοξίνωση στο σώμα σας

Να κάνετε συχνά αποτοξίνωση του ήπατος και της χολής

Καθημερινή αποτοξίνωση με διατροφή

Κάντε αποτοξίνωση από τον καπνό

Οι καλύτερες διαγνωστικές εξετάσεις για το ενδοκρινικό σύστημα και τον μεταβολισμό

Μεταβολομική

Χρήσιμες πληροφορίες για τα αντιοξειδωτικά

Αποτοξινώστε το συκώτι σας με γαϊδουράγκαθο

Οι βιταμίνες για αποτοξίνωση από τα βαρέα μέταλλα

Τα καλύτερα μυστικά για υγεία και ευεξία

Τσάι για φυσική αποτοξίνωση

Το ασβέστιο και το μαγνήσιο μαζί κάνουν θαύματα

Αποτοξίνωση με γκρέιπφρουτ

Πόσο νερό πρέπει να πίνουμε;

Tips για αποτοξίνωση εύκολα και απλά

Οι καλύτερες τροφές αποτοξίνωσης

Για όσους συνηθίζουν να νηστεύουν

Το απόλυτο συμπλήρωμα για αποτοξίνωση

Νηστειοθεραπεία

www.emedi.gr

Αποτοξίνωση=CORE της RAIN INTERNATIONAL

Η υγεία διασφαλίζεται με το CORE της RAIN INTERNATIONAL

Το CORE της RAIN αποβάλει τις τοξίνες

Ο πυρήνας της υγείας-CORE

Παραγγείλετε το CORE, πατώντας, εδώ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Συκωτάκια κοτόπουλου με χυλοπίτες

Τραγανά συκωτάκια κοτόπουλου με χυλοπίτες Νόστιμα συκωτάκια κοτόπουλου με χυλοπίτες ΣΥΚΩΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ: Τα συκώτια είναι φορτωμένα με πολλά θρεπτικά συστατικά όπως φυλλικό οξύ, σίδηρο και βιοτίνη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ