Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΣυντονιστείτε με την συχνότητα της κάνναβης

Συντονιστείτε με την συχνότητα της κάνναβης

Η συχνότητα στην οποία εκπέμπει η κάνναβη είναι μοναδική

 

Το φυτό της κάνναβης είναι ιδιαίτερο για πολλούς λόγους.

Όχι μόνο για τις χαλαρές, χαρούμενες και δημιουργικές αισθήσεις που χαρίζει, αλλά για για το πώς διευρύνει ειδικά τη συνείδησή μας.

Όταν ο δέκτης συντονίζεται στη συχνότητα της κάνναβης, η συνείδηση συχνά διευρύνεται σε περιοχές του άγνωστου.

Η THC-Τετραϋδροκανναβινόλη είναι το κύριο ψυχοδραστικό συστατικό της κάνναβης και είναι ευπρόσδεκτο από το ενδοκανναβινοειδές σύστημα του εγκεφάλου. Το σύστημα αυτό είναι εγγενές. Είναι εξοικειωμένο και εναρμονίζει άμεσα τη συχνότητα του DNA μας με την επίφυση. Αυτό σημαίνει ότι η κάνναβη μπορεί να αλληλεπιδράσει με ένα πολυδιάστατο πλαίσιο στο πεδίο του ανθρώπου και να αλλάξει τη δική του συνείδηση.

Τα ψυχοδραστικά φυτά είναι ιδιαίτερα και χρησιμοποιούν το ανθρώπινο ον ως αγωγό.

Η κάνναβη είναι μια από τις καλύτερες ψυχοδραστικές ουσίες και συνεπώς χρησιμοποιείται, ευρέως σε όλο τον κόσμο. Η συχνότητά της ευθυγραμμίζεται απίστευτα εύκολα με τον άνθρωπο. 

Τα ψυχοδραστικά συστατικά της φύσης μετατρέπουν την τρέχουσα πραγματικότητα και το κάνουν αυτό με τέλειο συντονιστικό συγχρονισμό με το ανθρώπινο πεδίο για να στείλουν τον δέκτη, σε μια άλλη διαδρομή που είναι αρκετά διαφορετική από την καθημερινή ζωή. Μπορεί να μετατοπίσει εκείνους που επιδιώκουν άλλα επίπεδα συνείδησης μέσω των πυλών για να βιώσουν μια διαφορετική πραγματικότητα, όπου οι κοινές αλληλεπιδράσεις ενισχύονται, ειδικά, αφού όλες οι αισθήσεις πρέπει να μετατοπιστούν.

Η όραση, η ακοή, η γεύση, η οσμή, η αφή και η εξωαισθητική αντίληψη όλα βελτιώνονται. Αυτό κάνει τα τρόφιμα να έχουν καλύτερη γεύση, τις εικόνες να φαίνονται πιο ζωντανές, τις σεξουαλικές εμπειρίες να είναι πιο ανώτερες και τις οσμές να είναι πιο απολαυστικές και επιθυμητές. Όλα εξαρτώνται απόλυτα από την πρόθεση του δέκτη να ευθυγραμμιστεί με τη συχνότητα χρήσης κάνναβης, η οποία απαιτεί άδεια για να σας δείξει την ομορφιά της.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί, επίσης, να επιτρέψει σε άλλες λιγότερο ευχάριστες συχνότητες να εσωτερικοποιηθούν, όπως η παράνοια. Έτσι μπορεί να επεκταθεί και να συρρικνωθεί η συνείδηση ​​ανάλογα με την ευθυγράμμιση και την πρόθεση του χρήστη. Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο οι ενήλικες άνω των 30 ετών, μπορούν να έχουν πολύ διαφορετικές εμπειρίες από εκείνους που το καταναλώνουν για πρώτη φορά σε πολύ νεότερη ηλικία. Αυτό σχετίζεται με τις διαφορές στην ωριμότητα της σεξουαλικής ενέργειας, τη σοφία, τις προθέσεις, τις σχέσεις και πολλούς άλλους παράγοντες του  τρόπου ζωής που επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο ενσωματώνεται η συχνότητα της κάνναβης, σε κάθε οργανισμό.

Η ευφορία και η επέκταση της συνειδητοποίησης με την κάνναβη στον διαλογισμό μπορεί να είναι δύο πολύ διαφορετικά πράγματα. Όταν η συνείδηση ​​του ανθρώπινου όντος βρίσκεται σε κατάσταση επέκτασης, η κάνναβη φέρνει μια αίσθηση σοφίας που είναι μοναδική. Αυτές οι έννοιες καταλήγουν να σχετίζονται στενά με τη ζωή μας, αφού η φύση αντικατοπτρίζει ένα μέρος του εαυτού μας σε κάθε πλευρά μας, όπως ακριβώς κάνουμε στη φύση. Πηγαίνει βαθύτερα από αυτό. Μπορεί να συνδεθεί όχι μόνο με τη δική μας ζωή, αλλά και με άλλες ζωές που καταγράφονται στον πλανήτη μέσα από συνειδησιακές αποτυπώσεις, ενώ συλλέγει εννοιολογικά δεδομένα. Αυτό περιλαμβάνει δεδομένα από εκείνους που υπάρχουν στον πλανήτη και εκείνους που έχουν περάσει. Σημαίνει ότι μπορεί να ανακτήσει πληροφορίες σχετικά με τις έννοιες που επιδιώκει να απεικονίσει από σήμερα ή πριν από χιλιάδες χρόνια. Όλα τα ψυχοδραστικά φυτά μπορούν να το κάνουν αυτό μέσω της μοναδικής διεπαφής τους με τον οργανισμό μας.

Η κάνναβη φέρνει το υποκείμενο λειτουργικό σύστημα στην επιφάνεια. Με τον συντονισμό με την κάνναβη κάποιος βλέπει τον κόσμο μέσα από ένα αναβαθμισμένο τοπίο που συνδέει τους ανθρώπους με κάτι πιο όμορφο από αυτό που γνωρίζουν, μέχρι τώρα.

Ο συντονισμός με την κάνναβη διατηρεί την υγεία μας. 

 

Ας υποδεχθείτε λοιπόν την πλήρη έκφραση της κάνναβης αποτυπώνοντας τη συνείδησή της στον κόσμο, αγκαλιάζοντας όλη την ομορφιά που προσφέρει, αν επιλέξετε να συντονιστείτε με αυτή και να θεραπεύσετε τις ασθένειές σας ή να βελτιώσετε την υγεία σας.

Η επίφυση είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος του βασικού πνευματικού μας συστήματος που μας κάνει να πηγαίνουμε πέρα από τις πέντε αισθήσεις της λογικής και να γινόμαστε πολυαισθητηριακοί και να συντονιζόμαστε με τις υψηλότερες διαστάσεις συνείδησης, έχοντας γνώση αυτών, μέσα σε ένα ολογραφικό σύμπαν.

Η κάνναβη ή μαριχουάνα μεταξύ άλλων ψυχεδελικών διευκολύνουν την ενεργοποίηση της επίφυσης και βοηθούν στο άνοιγμα του τρίτου ματιού του νου, κατευθύνοντας την πνευματική μας εξέλιξη στην ολότητα.

Η επίφυση βρίσκεται στο κέντρο του εγκεφάλου μας.

Η επίφυση ή κωνάριο είναι ενδοκρινής αδένας του σώματος. Είναι η μόνη περιοχή του σώματος που διαθέτει φωτοευαίσθητα κύτταρα, τα οποία την καθιστούν φωτοευαίσθητο ενδοκρινή αδένα, δίνοντάς της προηγμένες ικανότητες.

Έχει το μέγεθος περίπου ενός μπιζελιού και βρίσκεται τοποθετημένη ανάμεσα στα ημισφαίρια του εγκεφάλου, στην τρίτη κοιλία, πτυχωμένη σε μία αύλακα, η οποία δημιουργείται από την καμπυλότητα των δύο θαλαμικών σωμάτων.

Λειτουργίες της επίφυσης

Οι λειτουργίες τις επίφυσης είναι πολύ σημαντικές ως προς την επιρροή που έχουν σε πολλά όργανα και αδένες του σώματος.

Ο ενδοκρινής αυτός αδένας:

Παράγει την ορμόνη μελατονίνη.

Δημιουργεί το αίσθημα της νύστας με την έκκριση της παραπάνω ορμόνης.

Μετατρέπει τα σήματα του νευρικού συστήματος σε σήματα: Μετατρέπει την ορμόνη σεροτονίνη σε μελατονίνη κατ’ αναλογία με την ποσότητα του φωτός που δέχονται τα φωτοευαίσθητα κύτταρά του. Ανάλογα με την έκκριση σεροτονίνης ή μελατονίνης και της ποσότητάς τους, οι υπόλοιποι ενδοκρινείς αδένες λαμβάνουν χημικά σήματα που αφορούν τη λειτουργία τους και ρυθμίζει τον κιρκάδιο ρυθμό και τον βιορυθμό στα όντα, μέσω της έκκρισης αυτών των δύο ουσιών.

Η επίφυση επηρεάζεται άμεσα από το φως που μαζεύεται μέσω των ματιών. Ρυθμίζει τον ύπνο, τον έμμηνο κύκλο των γυναικών, τις περιόδους ζευγαρώματος, την χειμερία νάρκη, τα εποχιακά μοτίβα πτήσεων και πολλές άλλες ενστικτώδεις συμπεριφορές.

Η επίφυση είναι αρκετά δραστήρια στην σύνθεση χημικών ενώσεων που σχετίζονται με τη σεροτονίνη, που είναι ένας σημαντικός νευροδιαβιβαστής μέσα στον εγκέφαλο. Οι νευροδιαβιβαστές είναι οι χημικοί αγγελιοφόροι που επιτρέπουν την επικοινωνία μεταξύ μεμονωμένων νευρικών κυττάρων. Τα πιο κοινά ψυχεδελικά, όπως το LSD, η μεσκαλίνη, η ψιλοκυβίνη και η κάνναβη, είναι ενεργά σε εγκεφαλικούς χώρους οι οποίοι επηρεάζονται, επίσης από τη σεροτονίνη. Επιπλέον, οι περισσότερες από αυτές τις ουσίες είναι παρόμοιες σε χημική δομή με τη σεροτονίνη και ανήκουν στην κατηγορία ουσιών της τρυπταμίνης και η επίφυση παράγει μία ή δύο ενδογενείς τρυπταμίνες που βρίσκονται στο ανθρώπινο αίμα και στο εγκεφαλονωτιαίο υγρό. Αυτό το υγρό συνεχώς πλένει τον εγκέφαλο και ενώσεις που βρίσκονται σε αυτό επηρεάζουν την εγκεφαλική λειτουργία.

Οι ψυχεδελικές ουσίες, ο διαλογισμός,  και άλλα φαινόμενα που μπορούν να προκαλέσουν στερεοτυπικό θάνατο/αναγέννηση και καταστάσεις παραδείσου/κόλασης, δρουν μέσω της επίφυσης.

Το συμπαντικό μυστικιστικό όραμα του Θεού είναι ένα άσπρο φως που βρίσκεται παντού και διατυπώνει ότι σε ένα φυσιολογικό επίπεδο, αυτή η εμπειρία δημιουργείται από χημικές αντιδράσεις στην επίφυση που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη στο φως. Το φως, τα μάτια και η επίφυση ή τρίτο μάτι σχηματίζουν μια τριάδα που ελέγχει άμεσα και ρυθμίζει την φυσιολογική ή την μεταβαλλόμενη συνείδηση και πολλές σωματικές λειτουργίες. Αυτοί είναι τρεις παράγοντες που επίσης συνδέονται άμεσα ή εμπλέκονται με μυστικιστικές καταστάσεις και ψυχεδελικές εμπειρίες. Οράματα λευκού φωτός δεν σχετίζονται μόνο με τον μυστικισμό και τις ψυχεδελικές εξερευνήσεις, αλλά είναι και μια συνηθισμένη εικόνα που καταγράφεται από αυτούς που βιώνουν επιθανάτιες εμπειρίες. Μετά το θάνατο, καθώς η επίφυση κλείνει, κάποιες από τις χημικές ουσίες μέσα της μπορούν να μετατραπούν σε ψυχεδελικές.

Η επίφυση μπορεί όχι μόνο να παίξει ένα σημαντικό ρόλο στο θάνατο, αλλά επίσης και στη γέννηση, και πιθανώς στην επαναγέννηση. Η επίφυση πρώτα γίνεται ορατή στο ανθρώπινο έμβρυο, ταυτόχρονα με τον διαχωρισμό του σε θηλυκό ή αρσενικό. Αν η δύναμη της ζωής πράγματι μπει μέσω της επίφυσης, μπορεί να απελευθερωθούν ψυχεδελικές τρυπταμίνες που μεσολαβούν για τις οραματικές εμπειρίες.

Ο συντονισμός με την κάνναβη διατηρεί την υγεία μας. 

Η κάνναβη είναι καλύτερη από τα αντικαταθλιπτικά

Enecta 10% CBD Oil (1000mg)

Εκχύλισμα κάνναβης ανώτερης ποιότητας

Παραγγείλετε την κανναβιδιόλη ανώτερης ποιότητας, πατώντας, εδώ

Η δοσολογία θα καθοριστεί σε συνεννόηση με τον θεράποντα ιατρό.

Διαβάστε, επίσης,

Η κάνναβη είναι καλύτερη από τα αντικαταθλιπτικά

Κεταμίνη για την κατάθλιψη

Μήπως έχετε συχνά ψευδαισθήσεις;

Κράτομ

Οι κρέμες με κάνναβη έχουν πολλά οφέλη για το δέρμα σας

Η κάνναβη φάρμακο για το εγκεφαλικό και την καρδιακή προσβολή

Ένα πρωτόκολλο με κάνναβη για τη θεραπεία του καρκίνου

Ανορεξία και καχεξία στον καρκίνο

Συμβουλευτείτε την EMEDI για να μην πονάτε

Πώς η κάνναβη θεραπεύει τον καρκίνο

Ομοιοπαθητική για όσους ξεχνάνε

Τα κρητικά βότανα είναι αναγνωρισμένα παγκοσμίως

Λάδι κάνναβης και καρκίνος

Ο κόσμος στον οποίο θέλουμε να ζούμε

Η κάνναβη θεραπεύει τον καρκίνο

Εξαιρετικές φυτικές πηγές πρωτεϊνών

Ποιοι πρέπει να πίνουν φρέσκο χυμό μαριχουάνας

Αντιφλεγμονώδης διατροφή

Η κανναβιδιόλη βοηθάει στην ανακούφιση του πόνου

Μυστικά για την καλύτερη θεραπεία στη σκλήρυνση κατά πλάκας

Θεραπεία του καρκίνου της ουροδόχου κύστεως με φυσικά μέσα

Θεραπεύστε τον καρκίνο σας με φυσικά μέσα

Η κάνναβη σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα

Χρήσιμες ιατρικές συνταγές με κάνναβη

Κάνναβη και Κανναβινοειδή

Το πιο υγιεινό γάλα για εσάς

Το χασίς φάρμακο για τον καρκίνο μαστού

Σκλήρυνση κατά πλάκας

www.emedi.gr

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Πονοκέφαλος στα παιδιά

Ο πονοκέφαλος στα παιδιά μπορεί να είναι σύμπτωμα μιας ποικιλίας καταστάσεων υγείας. Η πιο συχνή αιτία είναι συνήθως η ημικρανία, ο πονοκέφαλος τάσης, το...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ